Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
cud miód Kalinka... ;D
no my po usg... milo byc ostatnie ale nie bedzie... zadnych uszkodzen bioderek nie ma i sa rozwiniete prawidlowo itd.. ale.... okazuje sie ze male skostnienie jest jej zdaniem i mam zwiekszyc witamine d3...kazala isc z tym do pediatry wiec w czwartek gonimy do pediatry pewno po witaminki w kroplach...
maly wlasnie usnal.. my po obiedzie.. zaraz przyjedzie mama i ja bede mogla jechac do dentysty... a zab boli niemilosiernie ten rozwiercony wiec nie wiem czy sie na kanalowym nie skonczy leczeniu 😞

• Mamusie
holi32 napisał(a):
OOO mało dziś piszecie!!! Ja z małym w domku!!! Czekamy na tatusia!!! Robię dziś na kolację ryż z truskawkami bo truskawki mam z lata zamrożone

Mniam, zjadlabym truskawki 😆
U mnie zimno wrocilo. W sobote 20stopni, dzis 5 😮 Ale chyba od jutra ma byc poprawa.
A moja panna tak jak pogoda sie pogorszyla tak ona caly czas marudna. 🤢
Agami powodzenia. Ja tez powinnam isc dwa zeby wylaczyc... i jakos chyba odwagi nie mam 🤨

A wczoraj zrobilam sesje miedzynarodowa Malej 😁 Tyle zdjec napstrykalam, ze musze kilka wybrac, w Picase zebrac i Wam pokazac 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Ktoś otwiera oczy 😮 Pospała 20 min, zdążyłam wstawić sobie obiadokolację - zjem pewnie po 20 😉

Ja wczoraj jak zjadlam sniadanie tak do 16 nic mi Yasmine nie dala zjesc. Dzis nie jest lepiej. Tak marudna byla, ze ja wykapalam i spi. Wczoraj kapalysmy sie po 16, tak okupczyla sie 🤢 polowa plecow w musztardzie, pierwszy raz sie tak nam przydarzylo.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
agami napisał(a):
boli 😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( moj zab.... 😞((((((((((( boli strasznie 😞(( paracetamol i ide spac 😞

😘 😘 😘 😘

dzieki coq 😞 rozwiercila tego co poprzednio i okazuje sie ze cos z nim nadal nie halo.. i silniejszy lek mi zalozyla.. jak nie zadziala to do leczenia kanalowego i wtedy juz ze znieczuleniem

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
coq super kolaż 😁

Agami 😘 😘 😘

Dzieki Aga 🙂
Dziecina moja spi juz chyba godzine. oj boje sie wieczornego znia siedzenia, bo jak sie obudzi, a z pewnoscia to zrobi, to pewnie o 2 w nocy bedziemy jeszcze buszowac. 🤢 Ale co zrobic jak ja tak nagle scielo dzis? Przynajmniej jakas kolacje moge zrobic i jakies blogi poczytac 😜

• Mamusie
hej...
no niestety, skończylo sie jak sie spodziewalam. musze odstawic Kalinke 😞 😞 😞 😞 mam taka nadczynnosc, ze tylko silne leki musze brac. nie brac tez nie moge, bo moja chora tarczyca ma wpływ na mleko. wiec i tak żle i tak niedobrze 😞 Ubłagałam 2 karmienia dziennie z piersi(nie chciala sie na poczatku na to zgodzic, ale sie rozplakalam i w końcu sie zgodzila) a reszta butla. I tak 2 tyg, a potem zobaczymy. wiec bede musiala z laktatorem latac ciagle 😞 Tak mi tego szkoda 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
holi32 napisał(a):
oj współczuję bardzo!!! Ja mam nadczynność tarczycy i guzka na tarczycy robiłam badania i wyniki mam dobre jak na razie!!! W czerwcu idę do endokrynologa!!! Zażywam euthyrox i jod!! A ty Aniqa miałaś zawsze niedoczynność

przed ciaza mialam nadczynnosc, w ciazy przeszla w niedoczynnosc, a teraz znowu jest nadczynność

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
hej...
no niestety, skończylo sie jak sie spodziewalam. musze odstawic Kalinke 😞 😞 😞 😞 mam taka nadczynnosc, ze tylko silne leki musze brac. nie brac tez nie moge, bo moja chora tarczyca ma wpływ na mleko. wiec i tak żle i tak niedobrze 😞 Ubłagałam 2 karmienia dziennie z piersi(nie chciala sie na poczatku na to zgodzic, ale sie rozplakalam i w końcu sie zgodzila) a reszta butla. I tak 2 tyg, a potem zobaczymy. wiec bede musiala z laktatorem latac ciagle 😞 Tak mi tego szkoda 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

Szkoda Aniqa 😞 tym bardziej, ze do tej pory karmilas wylacznie piersia. Ale to sa dwa tygodnie - miejmy nadzieje, ze potem bedziesz mogla karmic, no nie moze byc inaczej 🙂 A nie boisz sie karmic skoro bedziesz silne leki brac?

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
hej...

Szkoda Aniqa 😞 tym bardziej, ze do tej pory karmilas wylacznie piersia. Ale to sa dwa tygodnie - miejmy nadzieje, ze potem bedziesz mogla karmic, no nie moze byc inaczej 🙂 A nie boisz sie karmic skoro bedziesz silne leki brac?

juz sama nie wiem 😞 mam bardzo duza dawke dobowa hormonow i sie zastanawiam, czy to jej nie zaszkodzi...Boze, siedze i rycze, nie potrafie sie z tym pogodzic

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
hej...

To faktycznie nie ciekawie 😞 a te dwa karmienia nie wplyna na mala skoro masz brac silne leki?