Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):
nadrobione 🙂

a ja robie jeszcze sałatkę z tunczyka ..... jakas nie wyrobiona jestem ....

ps. u nas gondolka juz troche mała.....mały juz wyrasta z ciuchów 68cm.... ale nie wiem ile ma... 😉 😉

no to ladnie c i rosnie... nasz ciuszki na 74 gondolka jak widac za mala... ale miedzy chlopakami ponad miesiac roznycy...wszystkiego naj naj dla Misia bo dzis 3 miesiaczki konczy...

• Mamusie
agami napisał(a):
marika321 napisał(a):
nadrobione 🙂

a ja robie jeszcze sałatkę z tunczyka ..... jakas nie wyrobiona jestem ....

ps. u nas gondolka juz troche mała.....mały juz wyrasta z ciuchów 68cm.... ale nie wiem ile ma... 😉 😉

no to ladnie c i rosnie... nasz ciuszki na 74 gondolka jak widac za mala... ale miedzy chlopakami ponad miesiac roznycy...wszystkiego naj naj dla Misia bo dzis 3 miesiaczki konczy...

a dziekujemy 🙂
mały miał przy porodzie 59 cm wiec raczej z tych dłuższych jest 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Dzien dobry!

Prosze sie zbyt nie obiadac mamusie 😜
Swietujecie milo i z bliskimi 🙂 A ja sobie latem te wszystkie swieta odbije, mama ma dla mnie ciasta zamrozic hahaha 🙃

hehehe dobre tez ci cos zostawic? mama robila torta ala sernik;p zostawic? 🙂

• Mamusie
dorianna napisał(a):
Witam,
Badania potwierdzily bakterie, ale żeby tego bylo malo to ma trzydniowke (to takie coc, ze najpierw trzy dni goraczka a teraz wysypka na calym ciele nie swedzaca)

Dorianno MUSI MUSI MUSI...w koncu byc dobrze!!! Zycze Wam tego z calego serca!!! Zostanie Wam to kiedys wynagrodzone to cale cierpienie 😘

• Mamusie
agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dzien dobry!

Prosze sie zbyt nie obiadac mamusie 😜
Swietujecie milo i z bliskimi 🙂 A ja sobie latem te wszystkie swieta odbije, mama ma dla mnie ciasta zamrozic hahaha 🙃

hehehe dobre tez ci cos zostawic? mama robila torta ala sernik;p zostawic? 🙂

Pewnie 😎

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
katja26 napisał(a):
WItajcie.
Wieki mnie nie było wśród was. Nie jestem w stanie nadrobić zaległości z forum. Kurczę ciekawa jestem jak wasze dzieciaczki jak wy i w ogóle. Może w święta trochę poogarniam. U mnie ogromne zmiany 12go zaczynam pracę, z jednej strony się cieszę a z drugiej płaczę po nocach że jak wytrzymam bez Ninki, co zrobić z cycem? Miałam odstawić ale mam cholerne wyrzuty sumienia. A nie mogę sobie pozwolić na wyjątkowe niedospanie bo całe dnie w pracy będę prowadzić samochów. Dziewczyny może któraś z was już wróciła do pracy i mnie jakoś wspomoże powie co i jak itd

pewnie basia ci podpowie co nie co, bo juz pracuje. chyba wspominala, ze w pracy 3 razy odciaga i potem Florek ma na nastepny dzień czy jakos tak

Dokladnie tak 🙂

• Mamusie
Ja chyba wlasnie wszystko nadorobilam 🙂
Katja Gratulacje posady 🙂
Dori Trzymamy kciuki zeby to wszystko sie szybko skonczylo 😘 😘
Coq Mala sliczna jest
Chloe sliczny jest Twoj maly 🙂 Dla pocieszenia Ci powiem ze wszyscy mi mowia ze Florek jest bardzo podobny do mojego M i tez nie umiem sie doszukac w nim moich cech. Mam nadzieje ze z czasem wyjda 🙂

Wesolych Swiat, smacznego jajka i bardzo mokrego dyngusa, a przede wszystkim duuuuuuzo zdrowia dla wszystkich 😘 😘 😘 😘