Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
aaaaa, ratunku - goście się zapowiedzieli, musze przyspieszyć ze sprzątaniem 🤪 A tak serio to się bardzo cieszę bo ja towarzyska istota jestem a jak się tu przeprowadzilismy to nikogutko nie znaliśmy. A teraz się jakoś rozkręca 🙂

najprościej będzie jak się wylogujesz 😁

ej no, takie bałaganu nie mam żeby się musieć wylogowywać 😜

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
aaaaa, ratunku - goście się zapowiedzieli, musze przyspieszyć ze sprzątaniem 🤪 A tak serio to się bardzo cieszę bo ja towarzyska istota jestem a jak się tu przeprowadzilismy to nikogutko nie znaliśmy. A teraz się jakoś rozkręca 🙂

najprościej będzie jak się wylogujesz 😁

ej no, takie bałaganu nie mam żeby się musieć wylogowywać 😜

no ja 😜 a na forum też porządek musi być 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
Coq już pytałam, ale bez odpowiedzi... odebrałaś zdjęcia z bioderek???

Wybacz, zapomnialam. Dobrze, ze sie przypominasz.
Nie mam jeszcze tych bioderek, bo w zeszlym tygodniu zylam w nerwach z powodu internetu i tlumaczenia. Przypomnialo mi sie w sobote. 😜 Malzon ma po nie jechac, ale sie nie speszy, bo i tak bede musiala isc z tym do pediatry, a mam wizyte 12 maja. W szpitalu tylko w recepcji do odebrania zdjecia i tyle.

• Mamusie
Hej hej 🙂
a my dzisiaj byliśmy u mojej kuzynki, która ma dwójkę rozrabiaków - jeden w lipcu będzie miał 2 lata, drugi urodził się na początku stycznia 🙂 po 13 wróciliśmy do domu, obiad i przed 16 ruszyliśmy na spacer 🙂 przeszliśmy ok 5-6km 🙂 Maciek cały czas spał 🙂 a teraz położyłam go na macie i się bawi 🙂 🙂 🙂 a ja Was nadrabiam 😁

• Mamusie
aaa, a u nas z zębami coraz gorzej... druga noc, kiedy Maciek co trochę budzi się z płaczem...

Wanilia super, że macie do kogo pojechać w takie fajne miejsce 🙂 a to spojrzenie Weroniki furorę robi 🙂

Pammat wiadomo, że fajnie pognić w łóżku 🙂

Meliska Julcia śliczna 🙂 i super wygimnastykowana 😁

Agami to z Kubusia może jakiś znawca rybek będzie jak tak je lubi 🙂 super 🙂

Holi i Eligiuszek jaki ładny chłopiec 🙂

Ulka jak sobie Karolinka ślicznie śpi 🙂 a jak pięknie na brzuszku leży 🙂

my też mamy huśtawkę dla Maćka 🙂 taką co się ją do prądu włącza albo na baterie i sama buja 🙂 i tam też melodyjki są 🙂 Maciek lubi na niej siedzieć, i przy tym bujaniu też usypia często 🙂

Basieńka jaki słodziak z Twojego Florka 🙂 i jak mocno trzyma gryzaczek 🙂 🙂 🙂

coq super, że pierwsza marchewka już za Wami 🙂

dzisiaj dzień zdjęć 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Jest jeszcze w ogole ktos kto nic nie dawal czy tylko my takie na koncu peletonu? 😜

Aga czyli Maciek dosc bolesnie przechodzi zabkowanie? biedaczek.
U nas jeszcze ani widu ani slychu na zeby.

nie nie coq my zamykamy chyba cały peleton 🙂
słoiczki zakupione ale czekam jeszcze ......

• Mamusie
hej kochane!!!my dziś już po 2 spacerku sami dziś jesteśmy mały nie widział dziś taty tylko przez chwilkę bo pojechał pomagać koło domku!!!! Super że każda prawie daje już deserki i zupki ja mam zamiar robić też małemu zupki tylko jak widzę te marchewki to na razie słoiczki kupiłam.
BASIA Florek kochany i jak trzyma ślicznie gryzaczek , mam pytanie gdzie ty kupujesz marchewki dla małego i w ogóle jarzynki
AGAMI KUBA fajny chłopczyk jakie ma duże oczka
WANILIA niezłA TA twoja artystkA NA pleckach i już
MARIKA to zapas juŻ deserków jest więc za niedługo mały będzie jadł
ULKA ja nie mogę zobaczyć twoich zdjęć
AGAAA przykro mi że MACIEJKA ma takie problem z ząbkami biedulka ja już się boję jak to u nas będzie

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Jest jeszcze w ogole ktos kto nic nie dawal czy tylko my takie na koncu peletonu? 😜

Aga czyli Maciek dosc bolesnie przechodzi zabkowanie? biedaczek.
U nas jeszcze ani widu ani slychu na zeby.

w dzień jest ok 🙂 ale ostatnie dwie noce, to budził się co jakieś pół godziny z płaczem, utuliłam w łóżku i dalej spał. no więc od pobudki ok 2 śpi ze mną, bo te pobudki to dopiero od 2 w nocy są... no nic... mam nadzieję, że szybko zęby wyjdą. no i całe szczęście, że w dzień jest pogodny 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
holi32 napisał(a):
hej kochane!!!my dziś już po 2 spacerku sami dziś jesteśmy mały nie widział dziś taty tylko przez chwilkę bo pojechał pomagać koło domku!!!! Super że każda prawie daje już deserki i zupki ja mam zamiar robić też małemu zupki tylko jak widzę te marchewki to na razie słoiczki kupiłam.
BASIA Florek kochany i jak trzyma ślicznie gryzaczek , mam pytanie gdzie ty kupujesz marchewki dla małego i w ogóle jarzynki
AGAMI KUBA fajny chłopczyk jakie ma duże oczka
WANILIA niezłA TA twoja artystkA NA pleckach i już
MARIKA to zapas juŻ deserków jest więc za niedługo mały będzie jadł
ULKA ja nie mogę zobaczyć twoich zdjęć
AGAAA przykro mi że MACIEJKA ma takie problem z ząbkami biedulka ja już się boję jak to u nas będzie

Jarzynki kupujemy albo w Tesco albo u Niemczakiewicza 🙂 To zalezy gdzie czy chce nam sie isc do sklepu czy jechac 😉

• Mamusie
pammat napisał(a):
dziewczyny moja Konsta jadła dzisiaj zupke jarzynową była w 7 niebie 🤪
Aniqa1111 a bezpieczne jest to żebyś ją karmiła ? jesli będziesz brała dalej leki tylko w mniejszej dawce to tak czy tak przejdzie przez pokarm.. Ja bym nie karmiła nie chciałabym żeby moje dziecko dostawało w pokarmie tych lekarstw ale zrobisz jak uważasz..
coq nic nie zrobisz że nie mleko ci sie konczy tak to juz bywa inne w ogole nie karmią a my chociaż troche i z czystym sumieniem moge mowic ze karmilam ją 4 miesiace
guga guginka to mała terrorystka 😆
wanilia a pediatry pytałaś co masz zrobić jak zastąpić to twoje mleko wrazie W może ma jakiś sposób?
Idę spać dobranoc! 😘

Pam, narazie nie karmie wlasnie dlatego, ze mam za duza dawke lekow. od piatku jest szansa ze zmniejszy mi na dawke, która jest bezpieczna dla malej.

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Coq gratulacje marchewki i dziekuje za linka na fb 🙂 nawet historyjki sie zgadzaja 😉
Agami kolorowych snow 🙂

Prosze bardzo 🙂
A marchewka smaczna byla, choc Yasmine jeszcze nie bardzo wie jak to sie je 😁 miesza jezykiem, raczki do buzi... no ale zaczynamy przygode z nowymi smakami. Poki co przez kilka dni bedzie marchewka, potem chyba kabaczek.