Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
bry,
jestem nieprzytomna, pobudka dzisiaj o 6.14, a dopiero teraz poszla na drzemke 😮
ale za to znowu, pierwszy raz od 10 dni chyba, przespala cala nocke, od 20 do 6 😁 😁 mam nadzieje ze te pobudki to chwilowe byly i wszystko wroci do normy 🙂
kurde, mi sie znowu laktacja rozbujala, chociaz nie uzywam laktatora wcale, a znowu pelno mleka. chcialam malej dawac raz dziennie butle ze sztucznym, zeby nie zapomniala i problemow pozniej nie robila, ale nie daje rady, musze dac ej cyc, bo mi sie kamienie robia 🤔 takze ja to chyba naprawde mleczarnie bym mogla zalozyc, albo przynajmniej jeszcze jedno dziecko wyżywić
Beata26 usmialam sie z tego chińskiego turysty 🙂
a zdjecie o kradziezy mleka, petarda, co na to spojrze, to sie śmieje 🙂
Asia, Mila sliczna w awatarku
Asia, Agami, jesczze pytano mam do tej szarlotki, to jak ten mus jablkowy zrobic z tym budyniem???? bo kiedys pomieszalam budyn normalnie zrobiony z musem i wyszla mi taka papka, nie do jedzenia 🤢

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzien dobry

my pobudka o 8 i pierwsza drzemka od 9 do 10 też zaliczona 🙂

aniqa zazdraszczam mleka
🙂 ale może ty ściągaj i raz jej dawaj butle żeby sobie nie zapomniała chociaż jak sie z butli pije 🙂

ale weselich u nas oooooo 😘 😘 😘 😘

u nas jedyny efekt uboczny ząbkowania to młody się marudny na macie zrobił i nie chce sie bawić sam fikał na boki jeden i drugi i na macie robił obrót 360 stopni a teraz już drugi dzień leży i jak mu sie znudzi wisząca zabawka to ryczy..... 🤔
ale licze ze to szybko minie....

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
bry,
jestem nieprzytomna, pobudka dzisiaj o 6.14, a dopiero teraz poszla na drzemke 😮
ale za to znowu, pierwszy raz od 10 dni chyba, przespala cala nocke, od 20 do 6 😁 😁 mam nadzieje ze te pobudki to chwilowe byly i wszystko wroci do normy 🙂
kurde, mi sie znowu laktacja rozbujala, chociaz nie uzywam laktatora wcale, a znowu pelno mleka. chcialam malej dawac raz dziennie butle ze sztucznym, zeby nie zapomniala i problemow pozniej nie robila, ale nie daje rady, musze dac ej cyc, bo mi sie kamienie robia 🤔 takze ja to chyba naprawde mleczarnie bym mogla zalozyc, albo przynajmniej jeszcze jedno dziecko wyżywić
Beata26 usmialam sie z tego chińskiego turysty 🙂
a zdjecie o kradziezy mleka, petarda, co na to spojrze, to sie śmieje 🙂
Asia, Mila sliczna w awatarku
Asia, Agami, jesczze pytano mam do tej szarlotki, to jak ten mus jablkowy zrobic z tym budyniem???? bo kiedys pomieszalam budyn normalnie zrobiony z musem i wyszla mi taka papka, nie do jedzenia 🤢

ja wkelilam ci slonce przepis na brzoskwiniowca i tam sa jablka ale z galaretka i wtedy sa niami.. ja szarlotki robic niestety nie umiem takiej jak Asia wiec nie wiem jak to z budyniem zrobic....

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
marika321 napisał(a):
przeciez na zew brzydko..... gdzie wszystkie???

no ez wlasnie nie wiem. ja nie wychodze dzisiaj, bo ciagle sie zanosi na deszcz i do tego wieje. kukam tu co chwila, a tu pustooooooo

to pewnie śpią.... albo pichcą by dogodzić swoim M.... 😉 😉

ja dziś też odpuściłam spacer... w piątek ma być już dużo lepiej a weekend ponoć super ok 24-26 stopni 😜 😜

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
marika321 napisał(a):

no ez wlasnie nie wiem. ja nie wychodze dzisiaj, bo ciagle sie zanosi na deszcz i do tego wieje. kukam tu co chwila, a tu pustooooooo

ja dziś też odpuściłam spacer... w piątek ma być już dużo lepiej a weekend ponoć super ok 24-26 stopni 😜 😜

ja sie modle o piatek sloneczny, bo moj ma urodziny 30 🙃 i robimy grilla. bedzie z 20osob i nie wyobrazam sobie miec ich w domu. a tak zrobi sie kiełbache, karkowe z grilla, jakas salatka, ew. ciasto i tyle. a jak sie w domu robi to musialoby byc duuuzo wiecej żarła

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
marika321 napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
marika321 napisał(a):

ja sie modle o piatek sloneczny, bo moj ma urodziny 30 🙃 i robimy grilla. bedzie z 20osob i nie wyobrazam sobie miec ich w domu. a tak zrobi sie kiełbache, karkowe z grilla, jakas salatka, ew. ciasto i tyle. a jak sie w domu robi to musialoby byc duuuzo wiecej żarła

z tego co widziałam to raczej Ci się uda impreza na zew 🙂

mój młody już dziś 3 drzemke sypie.....meteopata 😉 😉

• Mamusie
Maluchy spia, wiec mam chwile dla was 😉
Bylismy na spacerku, calkiem przyjemnie, bo nie jest taki upal, a nawet cieplo, wiec bylismy w Biedrze, bo pampery sie skonczyly 🙂

beatk Dorian narazie bez zmian, ale tez bez bakterii, oby jak najdluzej...
A Brian juz wporzadku, lekki slad na paluszkach jest, ale bolu brak 😆

A mam takie pytanko, bo z ciekawosci zmierzylam malemu stope, wydawala mi sie duza i wyszlo 11cm 🤪 a jakie stopki maja wasze maluszki???

• Mamusie
wanilia napisał(a):
A my twardo na spacerku byłyśmy ponad 2 godziny 🙂 Juz dawno tak ciepło młodej nie musiałam ubierać..

my wlasnie wrocilismy tez, 3 godziny na tym mrozie brrr!! polowa maja a tu takja zimnica. az wyciagnelismy ziomowy kombinezon z szafy!!!! 😮