Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
hej .. Konsti w żłobku od 7 do 12 a ja siedze z dupą bo nie moge sobie miejsca znaleźć .. 🤨

W pewnym sensie ci zazdroszcze...bo ja już bym wiedziała co z dupą zrobić 😜
Będzie dobrze! 🙂

Dzień dobry! 🙂

nic mi się nie chce robić .. pół nocy przepłakałam 😞

Pammat musisz w sobie znaleźć siłę, aby przez to przejść....Nie wiem jak nie będziesz w stanie tego zaakceptować mimo mijającego czasu, to zawsze możesz zakończyć przygodę ze żłobkiem...choć jestem pewne, że przywykniesz. 🙂 😘

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Pamm dobrze będzie 🙂 rozstania są ciężkie....ale zobaczysz Konsti się przyzwyczaji i chętnie będzie chodzić to i tobie będzie łatwiej 😉

a ja kupiłam naklejki w biedronce szalone zoo i coś tam...ale też zwierzaki młody jest zachwycony jedne ma na drzwiach drugie na ścianie u siebie w pokoju 🙂 te na drzwiach dotyka i się śmieje 🙂 na głos

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dzien dobry,
czy Wy wiecie że w lasach pełno grzybów? 🙂 Byłysmy wczoraj popołudniu z Werką w lesie i dziś też się wybieramy 🙃 Tak więc musicie wybaczyć - nadrobie później

to dawaj namiary na ten las 😉 mój ostatnio był i ani jednego nie przyniósł 😁

• Mamusie
A w ogóle to się witam 🙂
W miarę możliwości oczywiście do Was kukam... a od piątku będę częściej... urlop 🤪 🤪 🤪
Pam Konsti dzielniejsza od mamusi widać 😉
A co do mycia ząbków jeszcze, bo z dentystką dziś miałam bliskie spotkanie 😁... pasty oczywiście nie trzeba wypluwać, może dziecko wszystko ładnie popić wodą i cudowne byłoby 3 razy dziennie szczotkować pastą... także nie boimy się myć zębów 😁

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
Dzien dobry,
czy Wy wiecie że w lasach pełno grzybów? 🙂 Byłysmy wczoraj popołudniu z Werką w lesie i dziś też się wybieramy 🙃 Tak więc musicie wybaczyć - nadrobie później

to dawaj namiary na ten las 😉 mój ostatnio był i ani jednego nie przyniósł 😁

ha, bo do tej pory nie było grzybów, wysypały się ze 3 dni temu tu u nas 🙂 Ja właśnie robie na obiad makaron z sosem grzybowym, papryką i mięsem 😁 zobaczymy co z tego wyjdzie ale co by nie było to mój Bob Budowniczy pewnie taki głodny że zje i jeszcze pochwali 😁

• Mamusie
Ulka napisał(a):
Rita najgorzej ze jak jej podgrzeje porcje zupki i ona ją zje , i pustą miske odkładam a ta siedzi dalej rozdziawiona zeby jej dawac a zupa sie skonczyla i wtedy ups ...musze jej cos innego podtykac i zawsze mam problem co! najczesciej dostaje chrupka
moja mama mowi ze ja bylam calkiem inna do jedzenia , ze raczej ze mna byl problem nic nie chcialam probowac itd

ja też byłam niejadkiem-ile moja mama sie napłakała jak nie chciałam jeść 🥴 Maja za to ma duży apetyt i tak jak mówisz -zawsze za mało ale my na słoiczkach głównie jedziemy to jej podsune jakiś mus owocowy i sie dopcha 🙂

• Mamusie
Ulka napisał(a):
Rita najgorzej ze jak jej podgrzeje porcje zupki i ona ją zje , i pustą miske odkładam a ta siedzi dalej rozdziawiona zeby jej dawac a zupa sie skonczyla i wtedy ups ...musze jej cos innego podtykac i zawsze mam problem co! najczesciej dostaje chrupka
moja mama mowi ze ja bylam calkiem inna do jedzenia , ze raczej ze mna byl problem nic nie chcialam probowac itd

Ula u nas z zupą jest dokładnie tak samo 🙂 dzisiaj zjadł cały słoiczek (bo akurat dzisiaj nie gotowałam 😉 ) i miska pusta, a on nadal chce. i też chrupka dostał 😁

a jak się coś je to zaraz już przylatuje, wstaje i otwiera buzię 😜

• Mamusie
Wanilia dla Weroniczki najlepszego 🙂 a co do grzybów, to lubię, ale tylko te "nieśliskie" 😜 ale zbierać niestety nie umiem...

Meliska a długi ten urlopik Twój? Jak tam Julcia?

Rita to widzę, że dzisiaj dzień czystości 😁 ja za sprzątanie się zabieram jutro 😁 bo z reguły odkurzam, myję podłogi, kurze w środy i w soboty 😉

Pammat no widzisz, Konsti dzielna dziewczynka- dała sobie radę 🙂 super! 🙂

Ulka a Karolinka super!!! 🙂

• Mamusie
Ulka ale fajna twoja Karolina. 🙂

Ja tam prawie codziennie odkurzam, bo mam świra na punkcie farfoli 😜 Ale ja choruję z siostrą moją jedną na to i wszyscy mają nas dość jak jesteśmy w domu, bo stale odkurzacz buczy 😁

Moja Jaśmina też zaczęła jesc sporo . Czasami gotuję na dwa dni, a ona mi na jeden obiad wszystko wciąga. Nie wspomnę ile ostatnio w nocy mleka wypija 😮 łącznie znacznie więcej niż jest przepisane na puszce. No i jeść przy niej nie można, bo się rzuca od razu.

A teraz kąpać się idziemy.