Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wanilia tort po prostu prześliczny chyba pomyliłaś się z powołaniem i powinnaś zostać cukiernikiem 😎babeczki też pysznie wyglądają a Weronisia słodziutka !!
chloe no co za kojoty wstrętne pod jednym dachem mieszkają i się gryzą mam nadzieje ze sie ta twoja sunia wyspi dzisiaj i jutro bedzie jej lepie bidulka
holi32 elek nadal nie ma ząbków jak mu zaczną wychodzić to po 8 od razu 😜 to po co sie dajesz wykorzystac tak w pracy ja sobie nigdy nie dam jak raz pozwolisz to później tak robią!
Ulka tez ci gratuluje razem z dziewczynami 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Zdrówka dla dzieciaczków... Michaś, Floruś 😘
Coq a co Wy dziś tak szybko spać?? 😲... myślałam, że przed północą się nie kładziecie 😜 I nie wiem czemu się tak z tym bębenkiem spięłaś... jęków Jasmina wysłuchuje, więc sąsiadeczka wysłuchałaby koncertu w wykonaniu Jasminy 😜
Wanilia to żeby z tymi oponami sprawnie poszło temu koledze, bo już bardzo, bardzo czekamy 🙂 Tort rewelacja... niejedna cukiernia może już pakować biznes... Wanilia nadchodzi 🤪 Napis też pięknie wykonany i to już tak na stałe zostaje? 😉 ja kupiłam gotowe ozdoby ☺️ ale naprawdę czasu brak... i nawet sił 🤢
Pam z dnia na dzień będzie lepiej... Konsti przywyknie 😘 i mamusia też 😉 oby tylko choróbska się jej nie imały 😘
Chloe będzie dobrze z psinką 😘 przecież ma najlępszą i najbardziej fachową pomoc w mieście 😉

• Mamusie
my robimy urodzinki 22 grudnia w sobote i bedzie uwaga 19 osób z czego 5 dzieci reszta dorośli masakra 🙂no ale cóż czego nie robi się dla dziecka mamy sale u teściowej w ratuszu na darmo i jedzenie i torta tez same robimy a lukier nie kupuje chyba gotowy spróbuje sama zrobić jak mi się uda to zrobie jej" świnkę peppa " tez postawiam wysoko poprzeczke a jak mi się nie uda zrobie inną postać 😜 nie wiem czy bede tak dobra jak wanilia ale postaram sie 😎

• Mamusie
beata26 napisał(a):

Marikaja bylam u lekarza jak Sarka miala 3 dniowke. Nie wiezialam, ze to 3dniowka, ale sie wystraszylam jak temp.przekroczyla 40 i nie moglam zbic. Lekarz stwierdzil, ze jak temp. sie utrzyma ponad 3 dni to trzeba sprawdzic czy nie ma bakterii w organizmie i mowil, ze wysypki moze nie byc i faktycznie tem. utrzymala sie 3 dni, ale nie bylo wysypki. A jak Misio sie czuje?
Basienkajak Florek?

Troszkę lepiej póki co dziś do 39 już nie.dobiliśmy....ale nie wiadomo jak w nocy będzie....u nas max temp Beata była 39,6 ale też panicznie się bałam tej 40....... Jutro mam umówioną wizytę u lekarza ale wszystko zależy od nocy.....może będzie już z górki.... 😉

No i kolejny raz 😘za dobre słowa!!!

• Mamusie
nie wkleilam zdjec przepraszam... ale nie mam zadnych bez ludzikow by pokazac pokoj...ale byly balony i serpentyny... tort wam wkleilm nie wiem czy jakiekolwiek foto jeszcze sie nada;/ bo maaaaalo fotek...
poza tym szczepienie odwolalam i zarejestrowalam mlodego na czwartek do pediatry,,,, bo jak odwoluje sie szczepienie to kazali przyjsc na kontrole...
mlody mam meeeeha katar,,, wysmarowalam pulmexem, dalam nasivin i wlasnie usnal.... nawet jesc nie chcial:I
dobranoc;*

• Mamusie
a pisząc o sofach to miałam nadzieję, że któraś z Was poleci coś fajnego a niedrogiego zarazem 😜 a tu ciszaaa...

Pam no poprzeczka wysoko wysoko postawiona 😁 życzę, żeby wszystko się udało i widzę, że spora imprezka się szykuje 😜 a za Konsti trzymam kciuki jutro, żeby nie płakała wcale 😘

Coq tak wcześnie spać???

Wanilia no przecież wiem, że mój problem to tak naprawdę wcale nie problem i w ogóle nie wielki 😉 no i przyszły mi dzisiaj karnisze 😁 aaa, i rodzice kupili nam zestaw do przedpokoju 🙂 🙂 🙂 co my byśmy bez nich zrobili??? ja nie wiem... bo schody płacą oni, panele oni zapłacili, robota za fundamenty, karnisze, przedpokój, biały montaż i jeszcze innych mnóstwo niewielkich wydatków za które nie chcieli, żeby im oddawać kasę... mój mąż już przyszykował przemówienie i jak się przeprowadzimy to będzie kolacja na cześć rodziców z wielkimi podziękowaniami dla nich, bo bez nich ten dom by nie powstał. bo my baliśmy się zaczynać w ogóle. no i tata wszystkiego pilnuje, przychodzi z pracy i tam biegnie, pozakładał wszystkie lampy, takie różne prace powykonywał 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):

Chloe jak się suni nie poprawi to może ją do weta zabierz? 😉

ha ha ha 😉

dostala pyralgine domiesniowo i troche jej spadla temperatura, od razu inny pies i zjadla cos i byla na dworze. jak jutro znowu wzrosnie to dam jej metronidazol dozylnie i cefaleksyne ktora juz dostaje. widzialam juz takiego psa w prosektorium, bardzo niebezpieczne sa rany po ugryzieniu, bo sie szybka zasklepiaja a pod spodem bakterie beztlenowe szaleja 😞

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
no i tata wszystkiego pilnuje, przychodzi z pracy i tam biegnie, pozakładał wszystkie lampy, takie różne prace powykonywał 🙂

fajny tato 🙂))
a sofe my kupowalismy w ikea, i byla niedroga 1200zl, rozkladana z wymiennymi pokrowcami, ale wkurza mnie troche bo zjezdza siedzisko i taka niechlujna se robi wtedy.

• Mamusie
chloe napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
no i tata wszystkiego pilnuje, przychodzi z pracy i tam biegnie, pozakładał wszystkie lampy, takie różne prace powykonywał 🙂

fajny tato 🙂))
a sofe my kupowalismy w ikea, i byla niedroga 1200zl, rozkladana z wymiennymi pokrowcami, ale wkurza mnie troche bo zjezdza siedzisko i taka niechlujna se robi wtedy.

fajny fajny!!! 🙂

no właśnie podobają mi się te w ikea, ale to zjeżdżające siedzisko mnie powstrzymuje 😉 moja siostra ma taką sofę podobną i jak się na niej siedzi to całe siedzisko zjeżdża niefajnie...

• Mamusie
CUDOWNA NOC!!! 😉 😉 😉
Ja miałam budzik co dwie godzinki i mierzę temp a jej NIE MA powyżej 37 a nawet często było 36,6 lub 36,8 to to rozumiem!!!!!! 🙂a mały śpi jak książę od 20 moze dobije do wczorajszego rekordu Werki 😉 a tak serio kamień z serca 🙂!!!

Tylko co teraz to chyba olac lekarza.....no.bo po co pójdę...no nic zobaczymy jak Misio wstanie co on na to powie 😉 hahaaaa