Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dzień dobry 🙂

schody prawie zamontowane 🙂 🙂 🙂 piękneeeee są 😁 😁 😁 jeszcze bez barierek. Jutro zrobię Wam zdjęcie w dzień i wrzucę 🙂

pan od mebli kuchennych dzisiaj był, już wykończył wszystko 🙂 i już nawet trochę posprzątałam 🙂

schody przed domem i kostka się robią 🙂 ale zdjęcie wrzucę Wam efektu finalnego 🙂

dzisiaj jak wyszłam z domu o 7 tak tu jeździłam po kabel, tu po coś, koło domu byłam, w nowym domu. i przyszłam o 15 na obiad. a potem jeszcze poszłam i przed chwilą wróciłam. Dobrze, że siostra była to Maćkiem się zajmowała 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Marika dla Michałka życzenia szybkiego powrotu do formy 😘
Tak jest, ja walczę w kuchni - calutki dzień na nogach i brzuch mnie zaczyna boleć 🤨 Tort gotowy tylko jeszcze nagi 😉 zastanawiam się czy nie dekorować jutro dopiero bo boję się z tą masą lukrową do lodówki na całą noc wstawiac...
Chloe to moze następny cykl? 😜

• Mamusie
Laski:*

U nas po chłodzącej kąpieli dużo lepiej pozostajemy przy 38 mały już śpi oczywiście kolacji nie zjadł ....tzn.troszkę mleka wypil ale o to się nie martwię.. tylko żeby mu w nocy nie wywaliło nie wiadomo jakiej temp...... 😞

Wanilia nie mogę się fotek doczekać 😉 ale Ty to może rzuć na luz do wanny wskocz jutro chyba masz m pod ręką?? To resztę na jutro zostaw...szkoda się szarpać....

Chloe do wakacji jeszcze chwila chyba nie wytrzymasz 😉

Agaa chętnie zobaczę te schody 😉chyba całe drewniane miały być???

• Mamusie
Chloe a to rozumiem. 🙂 Bo zdziwiłam się tak jak napisałaś ''na szczęście''.

Wanilia ja popieram Marikę nie ma się co za dużo szarpać i czas na odpoczynek, tym bardziej brzuszek nosisz 🙂

Marika to ja Tobie i Michałkowi życzę dziś spokojnej nocy i oby było lepiej 🙂

Aga ja znowu czekam na kolejną odsłonę w postaci zdjęć 🙂

Moja Jaśmina oczywiście jeszcze na nogach, no ale tyle spała że nie ma się co dziwić.

• Mamusie
wanilia napisał(a):
chloe napisał(a):
wanilia napisał(a):

Chloe to moze następny cykl? 😜

kusi mnie, ale zaczekam chyba do tych wakacji, o ile sie uda tak dlugo wytrzymac 😉

To ja juz będę z dwójeczką walczyć 😁

wiem, zazdroszcze i wspolczuje zarazem 😁

• Mamusie
pammat napisał(a):
moja też spała dzisiaj prawie 3 godziny i już śpi a z drzemki wstała o 15:10 do tego zbiła mi szybke w ramce z ślubnego zdjęcia bo zwaliła ją na dół więc muszę w poniedziałek lecieć po szybkę co my mąż się nie skapnął 😜

To jest rozespana dziewczyna 🙃

Moja swoją lampkę w pokoju uszkodziła, bo zrzuciła i pękła. No poza tym ten nieszczęsny kabel od kompa.

• Mamusie
Marika schody są dębowe, dość grube stopnie 🙂 bardzo mi się podobają 🙂 jeszcze nie ma barierek, a będą rurki niklowane pomiędzy drewnianymi słupkami 🙂

Coq będą zdjęcia będą 🙂 już w sumie nawet wszędzie oprócz naszej sypialni i kotłowni mamy lampy pozakładane 🙂 w poniedziałek przychodzą karnisze 🙂

no a schodów całkiem im się nie udało zamontować. znaczy jeszcze nie są prosto. i w ogóle. bo zbyt idealne są na wymiar, i w poniedziałek będą coś kombinować

a ja leżę w łożku... bo zaczyna mnie brać jakieś choróbsko chyba. coś mnie w gardle drapie i tak mnie rozpaliło trochę teraz, policzki mam gorące... dlatego umyłam się i pod kołderkę wskoczyłam 🙂

Wanilia a Ty nie szalej tyle w tej kuchni, na luz wrzuć kochana 🙂

• Mamusie
pammat napisał(a):
no ale teść miał wczoraj jelitówkę i mała dzisiaj zrobiła dwie kwaśne kupy rozwolnienie rano dałam jej flore bakteryjną i wieczorem mam nadzieje że nie złapała

Oj nie przypominaj mi, jak sobie przypomnę nasze zeszłoroczne rotawirusy 🤢 Tak Jaśminę chwyciło, że aż ja się zaraziłam, a pierwszy raz na coś podobnego zachorowałam, oj byłam umierająca. 🤢

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
no ale teść miał wczoraj jelitówkę i mała dzisiaj zrobiła dwie kwaśne kupy rozwolnienie rano dałam jej flore bakteryjną i wieczorem mam nadzieje że nie złapała

Oj nie przypominaj mi, jak sobie przypomnę nasze zeszłoroczne rotawirusy 🤢 Tak Jaśminę chwyciło, że aż ja się zaraziłam, a pierwszy raz na coś podobnego zachorowałam, oj byłam umierająca. 🤢
i zawsze te same 🙃

ja miałam 5 dni przed slubem ze stresu to 3 kg schudlam gora i dolem lecialo kiedys mala moja tez miala juz rozwolnienie albo to te dwie dwójki co jej do góry wychodzą bo mamy juz 6 zęboli i kolejne 2 wychodzą bo u nas to parami 😉 😜

• Mamusie
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):

i zawsze te same 🙃

ja miałam 5 dni przed slubem ze stresu to 3 kg schudlam gora i dolem lecialo kiedys mala moja tez miala juz rozwolnienie albo to te dwie dwójki co jej do góry wychodzą bo mamy juz 6 zęboli i kolejne 2 wychodzą bo u nas to parami 😉 😜

O, nieźle gonicie 🙃 A u nas też parami wychodzą i też teraz idą kolejne dwa, dwójki na dole.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):

i zawsze te same 🙃

O, nieźle gonicie 🙃 A u nas też parami wychodzą i też teraz idą kolejne dwa, dwójki na dole.

u nas też raczej parami, chociaż między jednym a drugim jest kilka dni 🙂 i teraz wyszły już 3 i ma albo 9 zębów albo 10, bo nie da sobie zobaczyć, czy 10 się przebił 😉

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):

i zawsze te same 🙃

my już je mamy :P te dolne
mymy gorne jedynki w pogotowiu dwójki górne i mamy jedynki i dwójki dolne 😜

• Mamusie
My mamy 7 brakuje górnej dwójki ale już ją widać.....dlatego na początku myślałam o gorączce na zęby.....ale 39 to chyba za dużo na zęby......ja już w łóżku z moim.małym mężczyzna 😉 muszę go mieć dziś pod ręką moją bidulkę... 😉 on smacznie śpi a ja sobie budzik ustawie co 2-3 godz by nie było jakiś jaj z tą temp.....

Pam 2 to miejmy nadzieję że na zęby!!!!! 😉

Coq pamiętam te rota u Was ale nie wiem dokładnie ile Yasminka miała ale to chyba w tym roku było 😉 oby się to nie przyplątało więcej!!! Martwilysmy się o was..... 😉