Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ulka super, że w końcu się uzewnętrzniłaś 😉 Dzielna byłaś!!! Przyznaję, że jak czytałam, w szczególności pierwszą część opisu to aż ciarki mnie przeszły 🥴 Nie wyobrażam sobie, jak można kogoś na korytarzu położyć ...krwawiącego 🤢 Położne to jakieś okropne kobiety, wiem, że dla nich przyjęcie na świat dziecka to codzienność,ale żeby być tak zimnym i kobietą inną się nie zająć, przecież same pewnie kiedyś rodziły. Brawo dla Ciebie, że to przetrwałaś i dla męża, ze pępowinę przeciął 🙂...mój na samo pytanie odpłynął i nawet głowy mi nie przytrzymywał tylko stał przy uchylonym oknie 😁

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Ulka super, że w końcu się uzewnętrzniłaś 😉 Dzielna byłaś!!! Przyznaję, że jak czytałam, w szczególności pierwszą część opisu to aż ciarki mnie przeszły 🥴 Nie wyobrażam sobie, jak można kogoś na korytarzu położyć ...krwawiącego 🤢 Położne to jakieś okropne kobiety, wiem, że dla nich przyjęcie na świat dziecka to codzienność,ale żeby być tak zimnym i kobietą inną się nie zająć, przecież same pewnie kiedyś rodziły. Brawo dla Ciebie, że to przetrwałaś i dla męża, ze pępowinę przeciął 🙂...mój na samo pytanie odpłynął i nawet głowy mi nie przytrzymywał tylko stał przy uchylonym oknie 😁

Z tym oknem to dobre 🙂 😁

• Mamusie
Ulka super dzielna jestes!! Baby wstretne,leniwe krowy.Wiecie co az normalnie wierzyc mi sie nie chce , ze mozna byc takim czlowiekiem,przeciez one tez pewno rodzily i wiedza, ze to strach. Ja pamietam, ze jak mialam cc robione to przed wszystkim przyszla lekarka z pielegniarka powiedziec co bedzie robione,czego mam sie spodziewac i na sali operacyjnej lekarz tez mi mowil co robi bez jakis fochow. Wracajac do opisu -Ulka koncowe teksty mnie rozwalily 😁 😁 😁

• Mamusie
Konsti wczoraj biedna znowu wymiotowała wieczorem do 1 w nocy dzisiaj robila raz do nocnika kupe i rozwolnienie ale dobrze ze do nocnika bo w pampersie ten towar nie 🤢
zjadła tylko mleko 120 i obiad i 2 biszkopty to wszystko.. jest taka wyczerpana ze masakra caly dzień marudzi na rękach tylko smoczek i pielucha..

udało mi się jej dać mleko na szpika wieczorem nie wymiotowała na szczęście na razie i mam nadzieje że dzisiejszej nocy wyśpimy się a przede wszystkim ona żeby się wyspała !

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Biedna malutka. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej!
Dziwne, że tyle z tego żłobka chorób naznosiła 😞 Ile ona łącznie dni przez te dwa miesiące w nim była?

oprócz niej jeszcze 3 dzieci ma jelitówkę z czego 2 w szpitalu razem od października była 10 dni 🤢 teraz pójdzie dopiero po nowym roku i koniec kropka 22 wyprawiamy urodzinki i musi byc zdrowa bo tez bedzie moj chrześniak co się urodził tego samego dnia co Maciek aaagiii i mojej siostry córka i szwagierki 2 córki później święta sylwester więc nigdzie nie idzie do żadnego żłobka na razie czekam aż wykuruję się i lecimy na sanie 😉 z mamą najlepiej!!

• Mamusie
chloe napisał(a):
pammat napisał(a):
z mamą najlepiej!!

no pewnie!!! 🙃
a Ty w sumie nie pracujesz czy pracujesz bo ja juz nie wiem: 😉

chloe aktualnie na wychowawczym 🙂 pracuje pracuje ja od kiedy zaszłam w ciąże od razu poszłam na L4 🙂 wychowawczy mam do konca roku bo kazalam sobie tak wypisac ale najwyzej przedłuze
albo wróce na chwile i zajde w ciąże 😁 coś muszę wymyślić 🤪

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Pammat 10 dni 😮 Nie wiem, niech się po nowym roku jakoś lepiej tam rozprawia z bakteriami i wirusami, bo szkoda dziecka.

wczoraj jak odebrałam ją to chłopiec miał smary do ust a w poniedziałek dziewczynka to samo stała z rodzicami i wydmuchiwała z nosa 😮 a pierdolą ze dzieci chorych nie przyjmują 🤢 masakra..

• Mamusie
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Pammat 10 dni 😮 Nie wiem, niech się po nowym roku jakoś lepiej tam rozprawia z bakteriami i wirusami, bo szkoda dziecka.

wczoraj jak odebrałam ją to chłopiec miał smary do ust a w poniedziałek dziewczynka to samo stała z rodzicami i wydmuchiwała z nosa 😮 a pierdolą ze dzieci chorych nie przyjmują 🤢 masakra..

Ja już tu pisałam, moja siostra ma dziecko w przedszkolu jedno a drugie w żłobku i u niej faktycznie życzą sobie zaświadczenia od lekarza, i w razie oznak choroby nie przyjmują. Ale mimo tego też ma dzieci często chore.

• Mamusie
Moje dziecko przechodzi chyba swój pierwszy w życiu bunt 🤔 Co chwila jest "ne", strasznie się wścieka jak czegoś zabronię. A jak jest ubierana, to już nawet nie jak zawsze wyrywa się czy płacze, tylko wygina się w łuk, wrzeszczy i cała się czerwona ze złości robi ...aż strach 😮

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):

ja zawsze przyjeżdżam po chorobie ze zdolnością lekarską od lekarza bo u nas też chcą ale najwidoczniej mają to tak na prawde w dupie i ja się przejdę do pani dyrektor teraz jak mała wróci bo już mam dosyc a ona wiecznie katar ile kurwa można !
Ja już tu pisałam, moja siostra ma dziecko w przedszkolu jedno a drugie w żłobku i u niej faktycznie życzą sobie zaświadczenia od lekarza, i w razie oznak choroby nie przyjmują. Ale mimo tego też ma dzieci często chore.

• Mamusie
chodzimy chodzimy chodzimy ;DDDDDDDDDDDDDDDD
wanilka 1 dzien od 1 lutego bo tu mnie nie chca puscic za porozumieniem naczelnikow ;/ wiec musze czekac...i tak, sie szybko udalo bo przy umowie jaka mam na czas nieokreslony to nie takie chop siup odejsc...
Ula a gdzie te poduszki byly teraz w biedronie czy kiedys? bo ja bylam i nie ma a chce mikiego dla Kuby
1000000000000000 buziakow dla Karolki;*****
Pam buziak w nosek dla malej Konsti....;*
a mamusia wam sie sypie serio.;/ moje rece nie daja rady chyba te rtg zrobie jutro...i jutro mam gina bo okresu nadal bra a nie karmie juz dobre 2 miesiace;/