Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Chyba moje dziecko nauczyło się znów samo zasypiać w łóżeczku 🤪... ja praktycznie 2-gi tydzień ciągnę popołudniówki, więc to działka tatusia, ale dziś wróciłam wcześniej, bo mój na noc na 20:00... położyłam Julę i ani razu nie zajrzałam, chwilę jojczyła i zasnęła... sukces 😎
I te nocki mnie napawają optymizmem 🙂... super Coq, że u Was podobnie i chyba Aga też pisała, że u nich lepiej 🙂 Bo mnie ostatnio chyba koleżanka chciała dobić stwierdzeniem, że przez 4 lata ani jednej nocy nie przespała 😮
Wanilia ja mam prawie całą serie tych książeczek, które poleca Marika i mi osobiście się bardzo podobają, ale Julka jakoś na dłużej się nimi nie zainteresuje... oj my chyba do orłów w szkole należeć nie będziemy 😉 A odkurzacz mam taki... daje rade... z moimi kłakami również 😜 ale chyba ten model to już wycofany ze sprzedaży, bo jak wpisałam w wyszukiwarce to tak jakoś licho 🤔
Wszystkie nowe avatarki słodziuchne 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Meliska ja to wymagająca jestem co do snu... 5 rano to dla mnie noc, więc tak zaliczam te noce do nieprzespanych w pełni tym bardziej, że o ,północy zasypałyśmy przez dwa ostatnie dni 🙃
A Tobie...mężowi właściwie gratuluję 🙂 oby Julcia wkręciła się na dobre w system szybkiego usypania 😉

• Mamusie
Hehe coraz fajniejsze te dzieci są 🤪
Majcia ksiazeczki lubi ogladac ale co do czytania to nieee, bardzo niecierpliwe jest to moje dziecko i nawet jak sie bawimy w kolko graniaste to od razu jest bam, nie doczeka nawet do konca pierwszego zdania
A co do zwierzatek to u nas jest tak:
Piesek robi łała
Kotek mał
Krowa mmm
Owieczka i koza beee
Swinka łiłi
A jaszczurki robia be w sensie kupe hehe

• Mamusie
Coq chyba jakies zapalenie dziasel dostalam, bo mam przyzebie spuchniete i boli jak jasna cholera 😠
Sarah spi na szczescie w nowym spiworku kupionym za bony swiaeczne. Sarczini jeszcze pokazuje jak robi pies Pluto-sapie(moja Mama ja nauczyla) 😁
wczoraj piekla faworki i paczki a dzis cynamonowe slimaczki.Leza w jadalni i nawet nie mam ochoty skubnac. W weekend robie ulotki i mam nadzieje, ze ktos sie skusi na moje wypieki.
Avatarki obledne 🤪Grudniowe dzieci sa chyba najpiekniejsze 😜 😆
Waniliaja mam odkurzacz Miele i ma regulowana moc,nie jest glosny i kocie klaki elegancko zbiera z obic kanap czy krzesel.
To chyba wszystko na dzis.
Dobranoc

• Mamusie
Hej,

My dzis w przebraniu poszlismy do zlobka. Za chwile zdjecia umieszcze 🙂
meliska napisał(a):
To Was na łopatki rozłożyłam... zjadłam aż 5 pączków 😜 😜 😜

Witaj w klubie ja w sumie jakies 5,5 🙂 2 w pracy 3 w domu i jeszcze Florek dal mi pol paczka swojego bo juz nie chcial 😁

• Mamusie
Dobry 🙂
Basieńka Ty żarłoku 😜 a może któraś ma ochotę na pączka, bo jeszcze są... a ja już patrzeć na nie nie mogę 🤢 Chyba się zbieramy i lecimy na długi spacer do babci celem spalenia kalorii, a pączki podarujemy dziadkowi... niech tyje 😁
Ja mam dziś w planie poleżeć w solarium... potrzebuję solidnej dawki słońca... chociaż świeci akuratnie, ale to za mało 😞

• Mamusie
A ja się nie wyspałam, bo siedziałam jak kołek przed tele do późna zamiast iść spać 😮
Mała obudziła się ponownie o 5, jak się okazało chyba pieluszkę marnie ubrałam i osiusianą z łóżeczka ją wjęłam,więc jeszcze przebieranie było 🤢

A od rana mamy ajka ajka czyli paluszek w buzi i na rączki do mamy 🤢 uwielbiam jak się tak rozkręca 🤔

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Dzien dobry 🙂
Czarnoksieznik uroczy!!Taka ma slodka minke:*
Meliska ja sie zastanawiam nad kupnem solarium do domu u nas sa tanie jak barszcz ale nie wiem czy mnie doplata za prad nie zezre. Wiecie ile to pradu bierze?

na solariach się nie znam, ale to tak dla siebie czy że ludziska mają przychodzić? 🤔

• Mamusie
meliska napisał(a):
Woow... jaki uroczy czarnoksiężnik 🤪 Basiu a on tego nakrycia głowy nie ściąga, bo u nas to by nie przeszło... na spacerze i owszem czapka może być, ale w domu parzy w głowę 🤔

pewnie sciagnie w domu jak przymiezalismy wytrzymal jakies 30 minut.
W zlobku jak wychodzilam jeszcze czapke mial. Powiedzialam tylko ze jak chca zdjecia to niech szybko robia bo nie wiem jak dlugo wytrzyma w czapce 🤪

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
beata26 napisał(a):
Dzien dobry 🙂
Meliska ja sie zastanawiam nad kupnem solarium do domu u nas sa tanie jak barszcz ale nie wiem czy mnie doplata za prad nie zezre. Wiecie ile to pradu bierze?

na solariach się nie znam, ale to tak dla siebie czy że ludziska mają przychodzić? 🤔

a co Coq chciałaś przyjść 😜
ja jakbym solarium w domu postawiła to chyba musiałabym z narożnika zrezygnować 😁

• Mamusie
meliska napisał(a):
coquelicot napisał(a):
beata26 napisał(a):
Dzien dobry 🙂

ja jakbym solarium w domu postawiła to chyba musiałabym z narożnika zrezygnować 😁

Na solarium tez mozna siedzie. Zawsze tyleczek bedziesz miala opalony 🙂

• Mamusie
meliska napisał(a):
coquelicot napisał(a):
beata26 napisał(a):
Dzien dobry 🙂

Zastanawiam się czy Beata chce pogodzić cukiernię z solarium 😎

• Mamusie
Hejka
Florek wyglada baaajecznie!
Co do solarium to kumpel mial w garazu,laski wyrywal na darmowe opalanie i prad go wlasnie wykonczyl ale to bylo kope lat temu ,wiec mysle ze teraz juz moga bys bardziej oszczedne te lampy,trzeba by bylo poczytac dokladnie o tym