Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
holi32 napisał(a):
aha czyli ty Rita przerwa ja to tabletek nie biorę już z 3 miechy!!! spoko powiem ci

Ja znowu brałam tylko 3 miesiące tabletki antykoncepcyjne w moim życiu - po porodzie.

A co do okresu, to mnie ledwo się skończył, już miałam zabieg, po trzydniowym krwawieniu tylko lekko plamiłam, a teraz od trzech dni znowu 🤢 Wiec od 24 stycznia nie rozstaję się z podpaskami 😮

• Mamusie
Haaa Misio śpi 😉 ale tylko dzięki temu że dziś jedna drzemka... 🙂 poooomalutkuuuuu ale się przestawiamy na jedną 🙂

Wanilia mam nadzieję że już tam z górki i koniec widzisz rozladunku... 😉

Pączki 😮 nie piekę 😜 pewnie kupionego skonsumuje 😉 zresztą nic z tej okazji nie piekę .....

Dziś zaliczyłam TANIOSZKĘ 😉Misio zdobył dwie pary spodni z GAP -a po 6zł 🤪 i bezrekawnik dobrze że jest jakaś alternatywa..bo w sieciówkach jak nie ma wyprzedaży to nie poszaleje..... 😉

• Mamusie
holi32 napisał(a):
aha czyli ty Rita przerwa ja to tabletek nie biorę już z 3 miechy!!! spoko powiem ci

I co wrocisz pozniej do nich? Ja planuje za miesiac znowu zaczac tylko teraz chce przerwe bo przed tym okresem plamilam 2 tygodnie wiec przerwa mysle ze mi sie przyda,mam jeszcze 3 opakowania to zuzyje a potem chce inne, moze przy innych przytyje bo po tych nic

• Mamusie
Po kąpieli ubrałam Małą dałam jej mleko i zostawiłam na kanapie a sama poszłam robić naleśniki. Lookałam do niej, a ona skończyła mleko i dalej leżała i w tele spoglądała, myślałam, że w końcu do mnie przyjdzie, ale nie, pół godziny tak przeleżała... 🤔 teraz też leży, a ja wcinam naleśniki 🙂 z pieczarkami 🙂 i tak mi kapusty kiszonej w nich brakuje ech! Zjem dwa, a potem na słodko jeszcze 😜

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Tabletki to ja też tylko ze 2 m-ce i zrezygnowałam nawet gdzieś mam jeszcze jedno opakowanie cerazette..... 😜

Też je miałam. Teraz jak byłam na zabiegu poprosiłam o receptę, ale tak w razie... Nigdy tabletek nie brałam i nie mogę się jakoś przekonać ☺️ Mam wrażenie, że czymś się faszeruję 🤔

• Mamusie
marika321 napisał(a):
A ja jeszcze pranie muszę powieści....i ręczniki jeszcze włączyć.... 🤔 😮

u nas nie ma szans na pranie jak Maciek śpi. bo nasz pralka (wcale nie stara, bo ma jakieś 1,5 roku) w czasie wirowania robi tyle hałasu że cały dom ją słyszy... 🤢

a Maćka pokój sąsiaduje z łazienką...

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
a powiedzcie mi dziewczynki czy szczepicie dzieci na ospę???

bo my mamy szczepienie w piątek, to odra, różyczka, świnka... no i się zastanawiam nad tą ospą...

Ospa niet....uważam że nie zagraża życiu....a ta szczepionki ......... to chyba nie należy przesadzać.....
z dodatkowych to ja tylko na pneumokoki i czy teraz nie masz dawki przypominającej bo Ty chyba też na to szczepisz??? 🤔

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
mmmm to ja. wiecie co.z tymi pączkami to ja myślałam ze to tyle roboty a to sie szybko robi.najdłuzej to ciasto rośnie 🙃
jestem taka pełna po tych pąkach...i kolejne kilogramy ☺️ ☺️
ja proszków żadnych nie biorę.i juz.zero trucia. gumolina 😁 😁 😁

Asia dla takiego Szefa Kuchni jak TY pączek to pestka 😎
Może kiedyś też na tym poziomie będę to zrobię 😉