Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
marika321 napisał(a):
beata26 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Przygotowałam suwaczek i nie wiem jak go dodać ☺️

Profil,wybierasz Forum i tam bedzie miejsce na dodanie suwaczka 🙂

dokładnie wklejasz link w mój podpis 😉

NO WŁAŚNIE NIE CHCE MI SIĘ WKLEIC...

ctrl+v nie działa???
z tego link skopiowałaś
Kody dla forum z obsługą (U)BBCode:

• Mamusie
Ale tu sie zebatkowo zoriblo 😁 Yasmine ma 8 zebow. 🙂

Rita chyba sie nie dziwie, ze masz jakis uraz 🤔 Bywa ze Yasmine sie zakrztusi, ale nigdy powaznie, przychodzi wtedy do mnie klepie sie po brzuchu, co oznacza, ze mam poklepac po pleckach 😉

Ale u ,nie dziwna pogoda. Wiatr wieje, choc na 3 pietrze wydaje sie byc o wiele gorszy niz w rzeczywistosci. Slonce nie tylko swieci, ale juz grzeje 🤪 wiec mialam momenty watpliwosci, czy kombinezon to nie przesada 🤔 ...ale przy tym wietrze chyba nie. Z placu zabaw uciekaysmy, bo w rejonach juz naszego bloku zobaczylam okropne chmurzyska....no izlapal nas deszcz 😜 I tak co chwila slonce i deszcz.

Basiu ja sobie sama tez zazdroszcze,ze z Mala jestem w domu, ale sa tego minusy... kiepska sytuacja finansowa 🥴

• Mamusie
no nie wytrzymałam i weszła zajrzeć... ale ja mam dzisiaj ciężki dzień... tak się źle czuje...głowa mnie pobolewa,ogólne samopoczucie śpiące nawet po kawie fusiastej z prawie 2 łyżeczek (zazwyczaj jedna rozpuszczalna). zdycham jak w pierwszych 3 miesiącach ciąży...ale nie jestem. w pogodzie mówili ze ciśnienie niskie dzisiaj no i mamy efekty 🥴 byłyśmy na spacerze i ile ja się nadenerwuje przez tego mojego psa...wyskakuje z kojca! i lezie do sąsiadów co mieszkają ze 200m od nas.wyjada tamtemu psu z michy i śpi z nim w szopie 😮 poszłam tam dzisiaj i dostał taką cienką deską ode mnie bo juz nie ma sposobu na niego.nie chciałam na łańcuch go wiązać ale nie mam już wyjścia...

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
no nie wytrzymałam i weszła zajrzeć... ale ja mam dzisiaj ciężki dzień... tak się źle czuje...głowa mnie pobolewa,ogólne samopoczucie śpiące nawet po kawie fusiastej z prawie 2 łyżeczek (zazwyczaj jedna rozpuszczalna). zdycham jak w pierwszych 3 miesiącach ciąży...ale nie jestem. w pogodzie mówili ze ciśnienie niskie dzisiaj no i mamy efekty 🥴 byłyśmy na spacerze i ile ja się nadenerwuje przez tego mojego psa...wyskakuje z kojca! i lezie do sąsiadów co mieszkają ze 200m od nas.wyjada tamtemu psu z michy i śpi z nim w szopie 😮 poszłam tam dzisiaj i dostał taką cienką deską ode mnie bo juz nie ma sposobu na niego.nie chciałam na łańcuch go wiązać ale nie mam już wyjścia...

Aska samopoczucia wspolczuje,ale u mnie dzis podobnie. A tekstem o psie mnie rozwalilas haha
Coq u nas dzis rano do 12byla wiosna. Po 12 zebraly sie chmury i sypal snieg po 14 chmury sie rozrzedzily i znowu wiosna ale widze,ze zas chmury ida. Zastanawiam sie gdzie ja mieszkam ;p

• Mamusie
My po spacerze...miałam taką nadzieję na to, że młody zaśnie ale nic z tego 🥴
Teraz chodzi wkoło Olki i się z niej nabija 😁
Nałapał powietrza wiejskiego i humor mu dopisuje 🤪

Zabieram się za prasowanie...a taaaaak mi się nie chce 🤔

Miłego popołudnia mamuśki 😘

• Mamusie
mamy opiekunkę!!!

bardzo fajna pani, dzisiaj była. i tak ona jest na KRUSie, chce sobie dorobić bo i tak nie pracuje zawodowo. więc jak będzie potrzebna to 5 razy w tygodniu, jak nie to 3 razy. to dla niej nie problem 🙂 no i 6zł na godzinę 🙂

a jak wyszła to Maciek płakał 😉

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
mamy opiekunkę!!!

bardzo fajna pani, dzisiaj była. i tak ona jest na KRUSie, chce sobie dorobić bo i tak nie pracuje zawodowo. więc jak będzie potrzebna to 5 razy w tygodniu, jak nie to 3 razy. to dla niej nie problem 🙂 no i 6zł na godzinę 🙂

a jak wyszła to Maciek płakał 😉

Super ze sie udalo znalezc opiekunke tak szybko 🙂

• Mamusie
Nova ściskam mocno 😉 wczoraj prasowałam 1,5 godziny 🙃

Aga świetnie, że problem z głowy i macie na 100% kogoś do Macieja. 🙂

Ale jak tak napisałaś o tych 6 zł, to widzę jak różne są realia w Polsce i tu. Chodziłam kilka miesięcy odbierać dziewczynkę ze szkoły, potem lekcje z nią odrabiałam, za godzinę nie miałam kokosów, ale jednak 8 euro ... no np. mleko za 8 euro kupi się z 10 L mleka biorąc średnią cenę pod uwagę, a za 6zł pewnie góra 3L najtańszego.

• Mamusie
Coq to jest mało. ale ta pani mówi że ona i tak nic nie robi, ma 3 córki, 4 lata, 8 lat, 14 lat. i mówi, że jej własnie wygodne są godziny u nas, od 8.30 bo wyszykuje dzieciaki do szkoły i do 15-15.30 bo coś tam. no i że dla niej wygodne jest to, że raz może pracować 5 dni w tygodniu a raz tylko 3. bo w domu jest zawsze coś do zrobienia.