Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hmmmm ja siedzę w poczekalni do dentysty....miałam mieć na 17 a tu jakiś poślizg....to się raczej nie zdarza 😮miała mi zrobić 2 zęby ale jak tak to du.. nie będę tyle siedzieć... 😠

Aga spoko że jest niania 🙂 a co z teściową siostry??? Odmowilas jej już..??
Co do 23-24 to mi nie bardzo pasuje bo...
bo...
bo...22 mam 30 ☺️i planuję coś zrobić dla znajomych...... 😜 przechodzę na drugą stronę górki..... 😜

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Coq to jest mało. ale ta pani mówi że ona i tak nic nie robi, ma 3 córki, 4 lata, 8 lat, 14 lat. i mówi, że jej własnie wygodne są godziny u nas, od 8.30 bo wyszykuje dzieciaki do szkoły i do 15-15.30 bo coś tam. no i że dla niej wygodne jest to, że raz może pracować 5 dni w tygodniu a raz tylko 3. bo w domu jest zawsze coś do zrobienia.

Aga nie chodzi mi o tą panią, o to ile dajecie (trudno, żebyś dawała 30 zł jak sama tyle na godzinę nie masz), ale generalnie o realia...W mieście więcej dają, ale tam też życie droższe.

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Hmmmm ja siedzę w poczekalni do dentysty....miałam mieć na 17 a tu jakiś poślizg....to się raczej nie zdarza 😮miała mi zrobić 2 zęby ale jak tak to du.. nie będę tyle siedzieć... 😠

Ja ostatnio do ginekolog wchodziłam z około 50 minutowym poślizgiem, więc nie marudź 😜

• Mamusie
Marika odmówiłam jej. bo w sumie dla mnie teraz lepiej. a tamta sama nie wiedziała czego chce, a wczoraj dzwoniła do mnie i mówiła, że na 100% mi odpowie 20 lutego... a to dla mnie za późno. no i dla niej 7zł i codziennie po 7 godzin. ona raczej nie chce dni wolnych

no i szkoda, że Ci nie pasuje...

oj, niefajnie wyszło... ale naprawdę nie dam rady wtedy... strasznie mi głupio ☺️

• Mamusie
Mialam pisac ze umieram na bol glowy ale widze ze nie tylko ja.straszni niskie cisnienie dzis mam, a pogoda tez w kratke najpierw deszcz potem kopa sniegu a potem grad i znowu deszcz , po sniegu juzsladu nie ma
Aga super ze opiekunka jest no i ze maluszek ją polubil od razu
Asia ja Ci sie nie dziwie ze klapasa psu zafundowalas ,moi rodzice mają nieznosnego owczarka w domu i tez czasem mu sie oberwie bo szlu mozna dostac

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Coq to jest mało. ale ta pani mówi że ona i tak nic nie robi, ma 3 córki, 4 lata, 8 lat, 14 lat. i mówi, że jej własnie wygodne są godziny u nas, od 8.30 bo wyszykuje dzieciaki do szkoły i do 15-15.30 bo coś tam. no i że dla niej wygodne jest to, że raz może pracować 5 dni w tygodniu a raz tylko 3. bo w domu jest zawsze coś do zrobienia.

Aga nie chodzi mi o tą panią, o to ile dajecie (trudno, żebyś dawała 30 zł jak sama tyle na godzinę nie masz), ale generalnie o realia...W mieście więcej dają, ale tam też życie droższe.

Ja mam wolne do ostatnie weekendu Marcowego kiedy jestem na nartach. Wracam w Kwietniu i chyba pierwszy weekend Kwietnia mam znowu zmiane. To moze pierwszy weekend Marca?

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
[no i szkoda, że Ci nie pasuje...

oj, niefajnie wyszło... ale naprawdę nie dam rady wtedy... strasznie mi głupio ☺️

Spoko znajdziemy inny dogodny termin 🙂 Najwyzej zrobimy grila u Ciebie w Lipcu :P albo u mnie 🙂 zawsze jakis zjazd bedzie 🙂 Wanilia juz wtedy bedzie miala dwojke wiec moze poznamy najmlodszego czlonka naszej wirtualnej rodzinki 🙂

• Mamusie
Medal dla Prezesa 🤪 🤪 🤪 !!!!!!!!
Za to, że już śpi heheheh 😎

Spał tylko raz koło 11-tej rano więc padł jak kawka 🙂

Ale to dobrze bo muszę moją ferajnę spakować na ponad tygodniowy wyjazd 🤢
Nie bardzo wiem jak się do tego zabrać 😮
Ola w przyszłym tyg. ferie zaczyna no i postanowiłam, że do Szczecina pojedziemy...a przy okazji moją bratanicę małą muszę do domu po miesięcznym pobycie u nas odstawić 😉
No i sobie wyobraźcie - ja, prezes, 5-cio latka i 9-cio latka ... pociąg, jedna przesiadka. prawie 10 godzin jazdy 🤨
Trochę jestem przerażona 😮
Wymyśliłam, że jak chcemy jechać w piątek rano to już jutro spakuję w paczkę jak najwięcej rzeczy i zamówię kuriera 🤪
Nie wyobrażam sobie takiej przeprawy z dzieciakami, wózkiem i jeszcze z torbami 🙃
Jazda bez trzymanki by była heheh 😁

Nie wiem od czego mam zacząć...a najgorsze jest to, że pewnie i tak ze sobą wezmę jakąś torbę "podręczną" bo w razie by kurier nawalił to żeby chociaż gacie na zmianę były hahah 😎

• Mamusie
Nova dobra jesteś z tą paczką 🤪 hahaha No ale w innym wypadku chyba tragarza musiałabyś mieć 😮 Nawet jeśli ktoś Cię może do pociągu zapakować, to ta przesiadka.... Jak z Jaśminą do Polski przyjechałam to w Poznaniu na PKP wręcz tonem rozkazującym "prosiłam" facetów o wpakowanie walizy do pociągu.

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Spoko znajdziemy inny dogodny termin 🙂 Najwyzej zrobimy grila u Ciebie w Lipcu :P albo u mnie 🙂 zawsze jakis zjazd bedzie 🙂 Wanilia juz wtedy bedzie miala dwojke wiec moze poznamy najmlodszego czlonka naszej wirtualnej rodzinki 🙂

umiesz pocieszyć, dzięki 😘

bo naprawdę jest mi strasznie głupio ☺️ sama się napaliłam na Wasz przyjazd, i to bardzo. a siostra dzisiaj zadzwoniła, że akurat przyjeżdża. niby przyjeżdża co miesiąc, półtora więc nie tak rzadko. no ale Maciek uwielbia ją.
a do tego mój M. będzie miał pod rząd wtedy 5 dniówek, czyli 5 razy po 12 godzin, bo kolega chciał żeby wziął za niego wolne. no i on też będzie padnięty...

• Mamusie
Nova no w sumie taki kurier to chyba jedyne sensowne wyjście, żebyś dała sobie radę 😁 i tak podziwiam, bo ja bym pewnie zbyt się bała wyprawy takiej 😉

Marika to napisz jak z tymi ząbkami Misia 🙂

to ja też założę tą zębową buźkę 🙂 dzisiaj udało mi się trochę zajrzeć to buźki Maćka, no i pomyliłam się z jedną piątką, bo jej nie ma,a myślałam że jest. no ale za to dwójka mu wyszła ta brakująca 🙂

Wanilia dopiero nadrobiłam dzisiejszy dzień 🙂 i jeśli chodzi o naleśniki na śniadanie to u mnie zdarzało się jak miałam czas 🙂 na studiach dość często 😜

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

No to zobaczymy co powie jeszcze Meliska.... 😉 Wanilia...

• Mamusie
Ejjjj laski pamiętacie nasze truskawkowe zachcianki towarzyszące nam wszystkim przez dłuuuugi czas na brzuszku 🤪 🤪 🤪 ??????????
Dzisiaj odmroziłam sobie troszkę takich dorodnych truskaw z zeszłego roku i ze śmietanką wcinam 😜 😜 😜

Z tego wszystkiego aż zaczęłam fotki ciążowe oglądać 😎

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Ejjjj laski pamiętacie nasze truskawkowe zachcianki towarzyszące nam wszystkim przez dłuuuugi czas na brzuszku 🤪 🤪 🤪 ??????????
Dzisiaj odmroziłam sobie troszkę takich dorodnych truskaw z zeszłego roku i ze śmietanką wcinam 😜 😜 😜

Z tego wszystkiego aż zaczęłam fotki ciążowe oglądać 😎

Nawet nie wiesz jak bardzo Ci ZAZDROSZCZĘ 🤔 🤔 🤔 ☺️ ☺️ Ale bym zjadła 🙃

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Basia Florek miał już bal przebierańców? 🙂

Teraz w piatek bedzie mial 🙂

a za co się przebiera???

Za czarodzieja 🙂 moja mama zrobila mu spiczata czapke i uszyla pelerynke 🙂 znalazlys w szfie stary material czarny w zlote kolka i jakies kropki wiec idealne na cos takiego 🙂 do tego ubieze biala bluzke i ciemne spodnie i powinno byc ok 🙂 postaram sie przeslac jakies zdjecia jak uda mi sie zrobic 🙂