Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Gosiaq dzięki 🙂 Shelby dołączam do Gosiaq, super fotka profilowa...jejku ja ja bym chciała złapać taki uśmiech Oskara...jak tylko podbiegam z aparatem od razu przestaje się uśmiechać 🙂 A zwierzaczki fajne...jak dla mojego synka to prosto do schrupania 🙂a teraz już na serio uciekam 😁

A i kupki nadal brak po marchewce, dziś mu podam troszkę jabłuszka, ale nie ze słoiczka...może pomoże grrr 🙂

• Mamusie
U nas kupka po jabłuszku normalnym zawsze 🙂 a po gerberkowym to czasami na drugi dzień.
Gosiaq faktycznie nocka super. A co do chłopaszka to jak patrze na waszych mężczyzn to się zachciewa kiedyś w przyszłości oczywiście 🙂

A póki co to mam taką córcie i takiego synusia 🙂

• Mamusie
Yen - dla Ciebie i dla Oskarka Wszystkiego naaaaaaaaaaaajlepszego!!!
Shelby, Lala - Fotki świetne
Gosiaq u mnie nocka podobnie tylko bez wspólnego dosypiania

Własnie Piotruś lezy sobie na macie edukacyjnej i pierwszy raz świadomie chwyta zabawki (te które dosięgnie 😁) 🤪 - wcześniej je tylko pacał rączką

• Mamusie
Witam
dziewczyny przegrzałam Maje 😞 dostała koło dupci strasznych czerwonych potówek. Wykąpałam ją w oilatum i mam nadzieję że zejdzie szybciutko. Miała tak już któraś?
A my miałyśmy straszną noc Maja usnęła przed 23 a wstała o 3 po czym strasznie marudziła i zasneła po 5 i wstała przed 7. Teraz bidulka śpi już 2 godziny. 😞

• Mamusie
Kochane dziękuje Wam Wszystkim za życzenia 🙂 🙂 🙂

Oskar od czasu mojego ostatniego postu zrobił już dwie kupki 🤪 Ale jakie śmierdziuchy heheh...

Ja już uciekam na dzisiaj, bo mam dużo do zrobienia, a już zostało parę godz do przyjścia znajomych, więc uciekam i dziękuje jeszcze raz 🙂 Miłego dnia 🙂

• Mamusie
martusiap napisał(a):
dziewczyny poszukuje pościeli do łóżeczka Mai. Siedzę cały czas na allegro ale nie potrafię wybrać. Moż macie jakieś swoje wybrane modele? chętnie zaczerpie inspiracji 😉

Ja kupowałam tu: http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-posciel-3-el-slimaki-zielone-do-lozeczka-60x120cm.html

• Mamusie
martusia: Ja kupilam dla Tii tym razem takie - niedrogie a sliczne:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10107784/
oraz taką:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60161325/ - moje zboczenie paseczkowe 😉
do tego dokupilam bialy ochraniacz na szczebelki, zeby pasowal do obu kompletow poscieli:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30113939/
i wypelnienia tez kupilam w IKEA musze przyznac, ze ladnie sie prezentuja 🙂 Poprzednim razem dla Mii kupilam dwa komplety z mamo-tato ale te to mnie wyszly bardzo bardzo drogo choc wtedy kupowalam az 14czesciowe i do lozeczka-tapczaniku 140x70 i Mia nadal w nich spi wiec musialam kupic nowe 😜 Ale mysle, ze dzieciackzi tak szybko wyrastaja z lozeczek, ze nie ma co inwestowac w te male posciele nie wiadomo ile pieniazkow - chyba, ze sie planuje nastepne bobalki 😉
podoba mi sie jeszcze posciel marynarsko-morska oczywiscie w paseczki granatowo-biale - lubie ten motyw i mozna fajnie po marynarsku i morsku ozdobic dzieciecy pokoik: http://www.gluck.pl/posciel/posciel_haftowana_marine_679.html

• Mamusie
Shelby prześlicznego masz synka, a zdjęcie profilowe bardzo sympatyczne! Uśmiech dla Maksia 😁

Martka gratuluję udanego zakupu! Dobrze, że wózek jest taki jak chciałaś.

MammaMia nic się nie stało, każdemu się mogło zdarzyć. Po rozpatrzeniu wniosku Gosiaqa, stwierdzam, że nie zmieniam loginu i nadal będę waszą Zanią. 😜

No i w końcu są zdjęcia Kini, ale jakie cuuuuuudne!! Ah napatrzeć się nie mogę!

Kochana Yenefer!! jeszcze się załapałam i jako chyba ostatnia składam Ci tego dnia najserdeczniejsze życzenia!! Dużo zdrówka dla waszej rodzinki, zadowolenia z podejmowanych w życiu decyzji, pociechy z męża i Oskarka. No i szczęśliwego powrotu do domu, do ojczyzny naszej kochanej. Będziesz bliżej nas 😉
No i koniecznie napisz jak się udała imprezka i co dobrego serwowałaś 😉

Lala Majcia to ma wiernego przyjaciela. Zdjęcie suuuper. A twój „synuś” prawie tak fotogeniczny jak Maja! Jak on pozuje 🤪

Martusiap, a to na pewno potówki a nie czasem odparzenie?

• Mamusie
hej Mamusie 🙂 Widzę, że temat pościeli na tapecie...mnie też czeka jej kupno po powrocie, ale najpierw zobaczę na miejscu w sklepach jakie są ceny, choć pewnie i tak zamówię na Allegro...bo pewnie będzie taniej.

Zaniu i Tobie dziękuję za życzonka 🙂 urodzinki się udały, goście dostali przykaz, żeby nie objadali się w domku, bo serwowałam pieczonką karkóweczkę z pieczonymi warzywkami i ziemniaczkami i z sosikiem tzatzyki i jeszcze zrobiłam takie jakby ciastka z ciasta francuskiego z pieczarkami i serem...+ wiadomo ciacho i słodkości 🙂 Wyszło smacznie, choć warzywka troszkę za dużo wody puściły, ale co tam 🙂 No i Mój kochany tez się spisał, bo wrócił do domku z bukietem czerwonych róż, kartką od niego i Oskarka 🙂bombonierką oraz kasiorką dla mamusi na coś ładnego 🙂 Aż się wzruszyłam...zwłaszcza jak powiedział, że Oskarek też dołożył ze swoich zaskórniaków parę funciaków 🙂 🙂 🙂