Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
lala---ja mysle powinnas isc choc na chwile nie musiz przeciez tam siedziec bog wie ile i dokladnie glowa do gory!!!!

i cholera ju ybrana bylam wychodzic chce nie ma kluczy kurde dzwonie o mojgo czy niewzial moich mowi ze niewie ale nie go teraz w biurze wiec potem sparwdzi a ja kurde szukm po calym domu i ich nie ma swietnie a zapasowe sa!!!tylko pytam meza gdzie mowi neiwiem noz kurde!!!!!!!!!!!!!!! a msusze wyjsc bo nie mam dla malego mleka i suer bo mi nie unie

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja mam dość!!! Kurde Mąż w Poznaniu do jutra a Armandzik daje tak popalić, że szok!!!

Wszystko jest na nie. Ciągły ryk i wymuszanie lub robienie tego co mu nie wolno....

Złote dzisiejsze pomysły:

- wyciąganie wtyczki z kontaktu jak mama odkurza i wkładanie go do buzi a potem proby ponownego włączenia !!! 😠 😠 😠 😠
- Wchodzenie na łóżko i skakanie po nim !!!
- wchodzenie na sofę i stanie przy oknie lub próby wejścia na parapet za pomocą kaloryfera...
- zdjął dziś słoik Hippa ze stołu i go rozbił!!!

JA MAM DOŚĆ NA DZIŚ

• Mamusie
Cherry dla pocieszenia 😁 jest dopiero 18!! 😁 😁 😁 :*

a moje dziecie dziś pospało może 20 min więc zapowiada się szyybko noc 😁 i już ładnie chodzi za rączke i puszcza się coraz węcej! jakieś 2 m potrafi przejsc - jak nikt nie zwraca uwagi oczywiście, więc udajemy że nie widzimy :p

• Mamusie
moj maksiu usnal bez mleka CUD!!!!!!!!!!! wiec mam spokoj zaraz kapiel i kaszka na noc:] ja jestem tak zla ze niewyszlam dzis wogole z domu ze szok nie lubie siedziec caly dzien w domu bo maly ma problem potem z zasnieciem mimow ze porzadnie wywyietrze ....

cheryyy .---no kacperek chyba dzis wstal lewa noga (moj maks ma tak czesto)
lala---moj maks umie sam chodzic ale wogole nie chce jak go postawie na srodku i mowi chodz to idzie bez problemu ale on niechche zazwyczaj kuca do raczkwoania i tak idzie

• Mamusie
No dobra spimy 🤪 i oby tak zostało!!!

prezento dla mężosa załatwiony.... 🤪 🤪 🤪

zakupiłam bo do sklepu z grami !!! Niech tam sobie cuś nowego kupi na te swoje playstation bo coś gadał, że mu sie wszystko znudziło 😁 😁 😁 Ja się na tym nie znam a on sobie wybierze to co bedzie mu pasić.

a i wiecie co wczoraj udało mi się kupić te klocki biedronkowe 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Hej Dziewczyny - podczytałam, co napisałyście, ale mogło mi sporo umknąć 🙂

Lala - wiesz... myślę, że święta to idealny moment, żeby nieco odpuścić. Rozumiem, że szwagierka sprawiła Ci wielką przykrość, że nagadała głupoty, że Cię skrzywdziła, ale to bądź co bądź siostra Twojego męża 🙂 Musisz pamiętać, że jeśli nie spędzisz świąt z teściami, to prawdopodobnie zranisz i ich, i swojego męza (przecież to jego rodzice), a i sama nie będziesz się dobrze z tym czuła. Może to dobra okazja, żeby sobie wszystko wyjaśnić??? Nie musicie się lubić, ale warto zadbać o poprawne stosunki, bo z czasem będzie coraz gorzej 🙂 🙂

Marinel - a nie boisz się, ze malutka przy kolejnym upadku w końcu naprawdę zrobi sobie krzywdę? Słońce - moze czas na odpępowienie, hmmm...? Aaaa... śliczniutkie te ostatnie fotki Emilki 🙂

Madzia - bardzo się cieszę, że już wychodzicie na prostą 🙂 A marzec coraz bliżej 😉)))

Cherry - Ciebie i Armandzika po prostu mocno cmokam

• Mamusie
krusyna napisał(a):
Cherry napisał(a):
o dzizas górniak spiewa piosenkę z titanica... chyba gorzej byc nie może.... 😮 😮 😮

Zawsze może być gorzej - wystarczy hasło: "do hymnu!" 😁
A ja właśnie odstresowuję i relaksuję się
przy "Chirurgach" - mmm....

Kurde uwielbiam ten serial i ciągle sobie obiecuje, że ściągnę wszystkie sezony.... tylko wiecznie nie ma czasu....

• Mamusie
Cherry napisał(a):
krusyna napisał(a):
Cherry napisał(a):
o dzizas górniak spiewa piosenkę z titanica... chyba gorzej byc nie może.... 😮 😮 😮

Zawsze może być gorzej - wystarczy hasło: "do hymnu!" 😁
A ja właśnie odstresowuję i relaksuję się
przy "Chirurgach" - mmm....

Ja nie ściągnęłam, oglądam w sieci 🙂 http://iitv.info/chirurdzy/s09e09-run-baby-run.html

Kurde uwielbiam ten serial i ciągle sobie obiecuje, że ściągnę wszystkie sezony.... tylko wiecznie nie ma czasu....

• Mamusie
aaa_aniusia napisał(a):
krusyna napisał(a):
aaa_aniusia napisał(a):
moj ma 9 zebow i wychodzi 10 to jest masakra ciagle pcha wszystko do buzi biedny

Eeech... następna chwalipięta 😁 😉 😜 U nas nadal całe 4 i 5. w drodze 😉

duma mnie rozpiera";];]

hihi...nie dziwię się 🙂))) w końcu masz zębatą buziulkę 😁 Gosiaczek się na pewno ze mną zgodzi, że u na na północy jest inny klimat i dlatego zęby wolniej się pojawiają 😉