Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
smoczek był nie nasz, ino żłobkowy-taki zapasowy (mają kilka nowych na wszelki wypadek). ja nasze zabrałam, żeby nie kusiło 🙂 nagadałam paniom, więc myślę, że już teraz będą "grzeczne".

Maciek mój w czerwcu skończy 8 lat (druga klasa) i jak usłyszał o feriowych atrakcjach to już zaczął planować, gdzie i z kim będzie szalał 🙂 no i powiedział, że Filip też obowiązkowo ma jechać na basen 🙂 więc nie przedobrzyłam na szczęście 😉

Filipos śpi od godziny, więc pomęczę teraz oko na książce, co? dobrej nocki 🙂

• Mamusie
A i powiem Wam, że dzisiaj ostrzygłam sama moje dziecko 🤪
Oglądał "Ul" a mąż trzymał go na kolanach a ja jechałam z nożyczkami. W niedzię pożyczę od wuja maszynkę i z tyłu poprawię co by było elegancko.
Stwierdziłam, że być może od tego, że miał zbyt długie włoski -się za uszy trzymał.Bo raczej zapalenie uszu wykluczam.
Zobaczymy jutro. Trochę krótsze włoski a wygląda tak dorośle..hehe mój mały mężczyzna 🙂 🙂

Anabelle dzisiaj było na odwrót.. Filip zabierał izuni wszelkie zabawki i mówił, że mu zniszczy! ha ha za to maja się z nią bawiła.. ma 6 lat 😉
A u psiapsióly za krótko!

Heh też miałam okres, że w huśtawce usypiałam Izę ha ha ale ja tam nic nie podkładałam :P

Cherry jakie zdjęcie Weronisi????

Gosiaczku no to teraz rozumiem! I się nie dziwie, że się wkurzyłaś! Ja myślałam, ż eone mu jego smoka dały... no koment więcej 😉

No zobacz jakie szczęscie sprawiłaś swojemu starszemu dziecku!!! Super, że tak się ucieszył!

Anabelle dawaj fotkę synka po fryzjerze - mamusi 😉

• Mamusie
Witam z wieczora na chwilke. Maly juz spi, ale dal sie dzisiaj wszystkim we znaki...byl strasznie marudny!Ja wstawilam jeszcze drugie pranie dzisiaj i czekam az skonczy prac. No i pomalowalam paznokietki u stop:-) Na przyjazd malza wybralam seksowna gleboka czerwien:-) Nakozylam tez samopalacz:-) Jutro farbowanie wlosow i generalnie golenie 😁: 😁 😁

Malz wyszedl z pracy tak jak planowal o 19 i uniknal podtopienia w majonezie 😁

Ja jeszcze nie wysadzam Oskara na nocniku...planuje zaczac na wakacje.

Gosiaq oj rozumiem Twoje zdenerowanie na panie w zlobku...dobrze ze Filipek sie do niego nie przyssal, nauka nie poszla w las. A co to za pirania mala w tym zlobku, ze gryaie inne dzieci 😁

Kochane i dziekuje Wam za wszystkie dobre slowa i za to, ze zyczycie nam dobrze:-) To naprawde mile:-)

Ja czekam zeby wywiesic pranie i lulu:-)

• Mamusie
McDusia dam fotę jak już będzie dopracowana 😜 Ty to nasza forumowa porada PITowa jestes 🤪
Hustawki się czasem przydają 😉 Jak mu podusie podłozyłam to miał wygodnie, prawie jak w hamaku tyle, że w pozycji siedzącej.

Yen o to super że bez lania majonezem się obyło. NO wiadomo, że trzeba się przygotować na przyjazd męża. On taki stęskniony i wyposzczony, wie wypadałoby aby pierwsze wrażenia z Polski miał cudowne.

YENIFER fajnie, że udało się czmychnąć kolegom 😉
A widzę przygotowania pełną para na powrót męża, ale wcale się nie dziwię!

Ja też nie sadzam na nocnik, ale zakupiłam już go 😉

• Mamusie
no Chery to pozno uspypia.
A i miałam Ci powiedzieć, że jak widzę Twój suwaczek to zawsze mam banan na ustach 🤪misio wymiata 😘

U mnie chlopaki śpią 😁
Idę sobie herbatkę zrobić

A i miałam się Was pytać. Dajecie dzieciom herbatkę z cytrynką (taką czarną słabą z cytrynką i cukrem) i czy zioła typu mięta, rumianek, melisa (chodzi mi o takie normalne ekspresowe) czy tylko herbatki przeznaczone dla dzieci?

• Mamusie
yenefer07 napisał(a):
A jeszcze zapomnialam Anabelle Oskar kiedys sam zasypial w lozeczku i nie musialm go lulac ani nic...jednak teraz ma etap na wozek wlasnie...a przytulony do mnie zasypia tylko czasem wieczorem...w dzien nie ma szans...no za to u dziadka na rekach zasypia w 5 minut...maly zdrajca 😁

Yen może czuje, że z dziadkiem nie ma przelewek co? A mamcia ma miękkie serce i na wiele mu pozwoli? Juz sama nie wiem. Oby mu minął ten bunt w usypianiu.