Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
elka
to jest tansza
http://allegro.pl/promocja-27-9-tunika-marszczenia-dekolt-luzny-5508-i2208396423.html?source=oo

a ja kupiłam z tej aukcji bo sie zgapiłam
http://allegro.pl/new-tunika-z-marszczeniami-luzny-dekolt-woda-508-i2208435293.html?source=oo

skóreczka ja schudłam juz 20kg jeszcze 3 mi zostały
co do prasowania ja sie wycwaniłam i tesciowa mi prasuje a ja gotuje obiad 🙂 🤪 🤪 🙃 🙃 😁 😁

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Beata8811 napisał(a):
Fajnie, że macie zdanie takie jak ja z prasowaniem, bo myślałam, że lincz mnie czeka 😁

Dlaczego lincz? Każda ma swoje zdanie i się nim dzielimy 🙂 a ja prasuję bo... nie wiem w sumie czemu 😁 zwłaszcza, że mnie to prasowanie wpienia 😠 😁

• Mamusie
Aaaa, bo myślałam, że napiszecie, że powinnam bo ... (i tu jakaś mądra wypowiedź) i poczułabym się głupio 😜
A na FB chyba przestaję czytać wypowiedzi i sama się wypowiadać, bo czasami zaczynam się denerwować, a po co to mi 😉 Każdy ma swoje zdanie, ale czasami niektóre zdania mnie denerwują 😉

• Mamusie
Beata8811 napisał(a):
Aaaa, bo myślałam, że napiszecie, że powinnam bo ... (i tu jakaś mądra wypowiedź) i poczułabym się głupio 😜
A na FB chyba przestaję czytać wypowiedzi i sama się wypowiadać, bo czasami zaczynam się denerwować, a po co to mi 😉 Każdy ma swoje zdanie, ale czasami niektóre zdania mnie denerwują 😉

yyy znaczy się które? Czy ja coś nie tak...? Bo sobie nie przypominam 😮 😞

• Mamusie
Beata8811 napisał(a):

Rozumiem Cię!!! Tez nie lubie mądrości ale my stycznióweczki uchowane na mamusiach to chyba jesteśmy spoko 😉

• Mamusie
Beata ja już wcześniej do Kachy pisałam, że nie prasuję. Już chyba z m-c. Nawet wyjściowych bo nie są pogniecione. Więcej mam od Kuby do prasowana niż od Emilki.
Zgadzam się z Kachą, że każda robi po swojemu, nie musimy się we wszystkim zgadzać. 😜 to by nudno było.
Wielka sukienka super, ale rozmiar uniwersalny to dla mnie po łydki 😁 😁 😁

Kurcze czekam na kasę bo ma dziś wpłynąć, muszę iść do apteki moje paski wykupić (bo ostatnio nie było i zamawiała), od Kuby receptę i te pojemniczki do badań. I czekam i czekam 😠 😠

• Mamusie
Beata8811 napisał(a):

a ja się domyślam o co chodzi 🙃

• Mamusie
Ja o prasowaniu nie mam zdania 🙃 😁 serio 🙂 ale dobrze wiedzieć, że już tego nie robicie a więc i ja przestaję 🙂 co nie zmienia faktu, że dalej żelazko się na mnie patrzy 🙃 bo sporo innych rzeczy jest do prasowania 🙂 jak ja tego nie lubię 😠
aaa Beata ja już też wiem o co chodzi 😜

• Mamusie
Beata8811 napisał(a):

ja już wiem chyba o co chodzi

wiecie co posprztałam ganek tera złazienka ale narazie mi sie nie chce 🙂

• Mamusie
A ja zabrałam się za sprzatanie 🙂

Wielka i Nikusia dziękuje za wiadomosć, czyli dobrze się domyslałam 😮
Beata wycierają sie włoski z tyłu i po bokach 😉

I tak w ogóle jeszcze raz napiszę ze nie lubie podczytywaczy 😠 Tylko mamusie ktore sa nowe i nie mogą się przełamać zeby do nas napisać akceptuję 🙂

• Mamusie
🙃 🙃 🙃 Dziewczyny szalejecie 🙃 🙃 🙃
My już jesteśmy po wizycie i pani doktor skazy nie podejrzewa,że reakcje alergiczne pochodzą z innych źródeł i mamy ją obserwować 🤔a mleko nam dalej przepisała 😉 a przy okazji wyjścia z domu zrobiłam zakupy 🙂
Skoreczka ja podglądam Zosię jak ona gada do krowy,uśmiecha się i leży sobie spokojnie 😁 i cieszę się,że samam potrafi się czyms zająć bo w tym czasie ja zawsze mogę coś zrobić 🙂
A co do majteczek to ja w swoim życiu kupiłam jedną parę stringów i żałuję bo osobiście nie lubię ich nosić. Wolę kupić normalne koronkowe i też mogę seksi wyglądać 😉
Pamii jaki avatarek ślicznie uśmiechnięta Laura 🙂
Pamii a ty jaką stosujesz maść na skazę ??
Beata my też używam nawilżacz,wodę morską(od czasu do czasu) i kataru nie mamy 🙂
Prasowanie ja prasuję jeszcze bo mi kazali ze wzgledu na te krosteczki 🤨 I mnie tu nie linczować 😜