Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Anabel napisał(a):
Wstawiła bym coś ale nie umie 😉 ale wiecie ze 24 czerwca jest dzień prztulania??? 😉

ja wróce do domu w niedziele to się bede przytulać z M ze hohohoh
powiem wam ze jestem juz 3 tygodnie u mamy i juz powoli mam dość chcem do swojego łóżeczka od zwyczaiłam sie chyba od takiej duzej ilosci osób w domu bo bardzo mnie to meczy

• Mamusie
Kruszyna ja też już byłam ostatni raz na bioderkach. No, ale w sumie byłam 4 razy. Lekarz do mnie, że "do zobaczenia" a ja do niego, że mam nadzieję, że się więcej nie zobaczymy 😁 😁 😁
Co do obiadku to Skoreczce chodziło, że w takim domowym obiadku z ryby może być ość.
A chcesz kupić obiadek czy zrobić? Bo jak zrobiłam z piersi kurczaka to jakiś taki bez smaku był a jak dałam ze szkieletu to lepszy. Chociaż ładniejsza jest oczywiście pierś. 🙃
Wielka chętnie się poczęstuje herbatką. Chyba fajnie u mamy, ale w swoim łóżku najlepiej. Tylko, żebyście Fabiankowi rodzeństwa nie zmajstrowali. 😁 😁 😁
te ciast 🙃 😜 😜 😜 😜
lecę kąpać

• Mamusie
Ohhh Wielka dziekuje 😉 w imieniu Kini urocza kr~óweczka 😉

Nikusia usciskaj Kubusia odemnie 🙃 🙃 🙃

ale dzis sie zarty trzymaja 😉

Ja ide jeszcze ksiazke poczytac dzis dzieci sz~ły p~ózniej spac bo zaszalelismy na dworze no Kuba to dosłownie zasnoł przy kolacji dobrze ze grzanki zdzaył zjesc 😉 heheh smiesznie to wygladało bo ja wyszłam do Kini z kuchni wracam a on spi na krzesle skulony dobrze ze nie spadł 😉 a Kinia dyskutuje w łózeczku 😉

Dobranoc 😉 oby jutro było tez tak wesoło 😉

Czesc kochane!

Mam nadzieje, ze u Was wszystko OK

Dieta - Wpadlam kiedys na forum, namieszalam o powracaniu do formy i znow zniknelam bez sladu - tak pieknie mialo byc i jak zwykle nie wyszlo. Teraz, zamiast Wam tu truc, bede swoje postepy opisywac na blogu: http://powrotdoformy.wordpress.com/
Jak na razie jestem w kropce
Jutro zaczynam od biegow - trzymajcie kciuki - moze tym razem sie uda 😉

Nikusia - a jak u Ciebie?

Buziaczki
M

• Mamusie
Hej dziewczynki.
Mialam byc rano ale jakos coraz mniej czasu na forumowanie mam, wy tez tak macie?

Nikusia ale ja nie napisalam ze najpierw sama biorę od Ani jedzenie do buzi, a fuj, chyba bym zwymiotowala a co dopiero Ania. ja tylko zapytalam czy sprawdzacie,ni mowilam jak 🙂

Kacha a sprawy z siostra nijak, staneły w miejscu bo pojechala na urlop.
Ale bedzie gorąco jak wroci bo sie wygadalam mamie, bo jak do mnie zadzwonila ze szpitala to bylam zaplakana i sie zorientowala ze cos nie tak i musialam jej powiedziec. No i chca sobie z nia porozmawiac jak wroci. Ciezko to widze, a najgorsze jest to, ze ja znowu biore wine na siebie, i czuje sie winna a przeciez nie mam powodow.

Anabel to juz pol roczku 🤪cudownie 🙂 buziaczki dla Kingusi 😘

A ja jakas padnieta jestem, od rana na obrotach do tego Ania taka marudna ze juz nie wiem co mam robic. Te zabki ja tak bola ze szkoda slow. Ale juz sie przebil i czuc go pod palcem 🙂 no i ciagle se wscieka i gryzie wszystko. Nawet w nocy co chwile musze do niej wstawac bo sie budzi i placze. Szkoda mi jej w taki upaly meczyc sie z zabkami.
Potem pojechalismy cala rodzinka na zakupy to pospala hhe

Nikusia ja rybke juz daje. Od 5 miesiaca zaczelam i Ania bardzo lub rybke 🙂 ale daje jej kupa bo ie obawiam osci ze źle zmiksuję.
A dzisiaj kupilam jej piers z indyka i jutro bede jej porcjowac miesko i bedzie miala na obiadki.
A mam juz sposób zeby caly gluten zjadala 🙂 gotuje jej kasze manna ale tą zwyklą i dodaje do obiadu, bo obiady zjada całe wiec mam pewnosci ze zje 🙂 do tego dzisiaj kupilam kasze jaglaną i jutro dostanie ją na obiad 🙂

Ide cos zjesc i poprzytulać sie z mężęm 🙂 buziole 😘