Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam z rana.
Moja wczoraj w sklepie w koszyku przysneła jak ją karmilam hehe taki jeden facet tak sie za nią oglądał ze wrąbał do nas wózkiem hehe 😁

A u nas noc fatalna. Juz sama nie wiem ile razy wstawalam do niej w nocy. Nie wiem co jej jest, albo te zabki albo duchota. Ale mąż w koncu wział ją na cęre i z nią tak chodził aż padła,al i tak co chwile do niej wstawalismy. Oczy mnie pieką. KAwa wypita wiec powinno coś byc lepiej.

A dla wszystkich tatusiow wszystkiego najlepszego!!! tatuś Ani juz zyczenia od niej dostał moj tatuś tez 🙂 a jak u was poranek mija? 🙂

• Mamusie
A ja kończę pić kawę ogarnę mieszkanie i pójdę pewnie na działkę jak nie będzie grzało za bardzo.
Zosia miała pobudkę o 4ej i jadła już flaszeczkę i gadała przez 2 godziny i rozrabiała w łóżeczku 🤢
Wszystko ściągnęła i wykopała wałeczek który ma pod nogami i spała w poprzek łóżeczka 🤢

• Mamusie
Dzień dobry 😆 ja tak na szybko tylko bo zaraz lecę na ćwiczenia 🤪 ledwo chodzę, wszystko mnie boliiiii 🤢
Marta
ja też prowadzę pamiętnik związany z odchudzaniem ☺️ Nie jest to blog ale coś w tym stylu chyba 😉 tyle, że na www.vitalia.pl 😎 Ciężko jest ja wiem. Minęły 2 tygodnie a ja mam 4 kilo na minusie, a więc warto się męczyć i nie poddawać 😆
Adzia to faktycznie będzie ostro. Wiem jak się czujesz, domyślam się. Ja też nawet gdy coś nie jest moją winą to czuję się źle 🤨 no ale nie możesz się poddać takim emocjom. Ty nie zawiniłaś 😘
Nikusia dobre, dobre 😁 😁 😁 zaraz mężowi sprzedam 🙃

Uciekam kochane. Po ćwiczeniach jedziemy do teściów na urodziny.
Miłego weekendu i przepraszam, że nie wszystkim odpisałam.

• Mamusie
Wszystkiego naj dla Zosi !!

Ja juz po spacerze,tzn teraz jest zmiana, mąż z nią chodzi a ja przyszłam porobić porzadki i obiad nastawic i deserek i obiadek dla Ani zrobic takze lece bo czasu mało.

A nie wiem jka u was ale u nas jest plaga takich małych latających czarnych robaczków, a fuj. Wsziedzie po mnie chodziły.

A gdzie Nikusia? to ona zawsze rano jako pierwsza a tu juz po 10tej i jej nadal nie ma 🤔

• Mamusie
Hej ja na chwilkę, bo jak to w weekend bywa zawsze jestem zalatana 🙂
Wczoraj nie pisałam nie miałam humoru, w przeciwieństwie do Was i szczególnie Wielka szalała na forum i częstowała pysznościami 😉 🙂 nie chciałam Wam psuć humoru swoim więc nie pisałam, dzisiaj już lepszy mam wiec jestem 🙂 a wszystko przez to że Minio wymiotował z czwartku na piatek w nocy, wczoraj był słaby i miał temperaturę ale w dzień już było bez wymiotów na szczęście,dzisiaj już się bawi i nie ma temperatury więc to miejmy nadzieję 1 dniowy jakiś wirus albo coś mu zaszkodziło 🥴 ach jak u nas pojawia się choroba to ja mam odrazu doła 🤨 dobra już koniec o tych choróbskach 🤪 niedawno pisałam że Niko jest leniwy i nie chce się obracać i muszę Wam napisac że od wczoraj zaczął próby przekręcania się na boki 🙃 🙂 ach jak się cieszę.Dobra zmykam wszystkim dzieciaczkom wczorajszym i dzisiejszym jubilatom wszystkiego naj naj 🙂 🙂 Nasz Niki przedwczoraj skonczył 5 miesięcy 🙂szok jak to przeleciało właśnie zacznę dawać mu obiadki z mięskiem.Do usłyszenia pa pa

• Mamusie
Kruszyna dziękujemy i dla Zosi życzonka i buziaki!!!z tego co piszesz to często chodzisz na działkę, powiem Ci szczerze że ja mam działkę tak na pieszo z 30minut się idzie i nigdy nie lubie tego wybierania się tam, jak już jestem tam to jest fajnie choć jak było tak ciepło to Niki marudził jak leżał w miejscu, on woli się przemieszczać 😉 we wózku więc jego marudzenie też było uciążliwe.Jak Minio zacznie wakacje to pewnie będziemy częściej chodzić i wkońu rozłożymy basen więc będzie miała atrakcje.A Ty masz daleko na działkę?

Kacha to super 4 kg w 2 tygodnie 🙂 co robisz co jesz?

• Mamusie
hej 🙂

Jest 12 a mnie moje pociechy zdazyły wymeczyć 😎 Zabrałam dzieci na podwórko, oczywiście cos im nie pasowało: jeden krzyczał, drugi krzyczał, w końcu mały zrobił w pieluche i ku uciesze starszego poszliśmy do domu 🙃 Bądź tu dobrym i zabierz dzieci na dwór to ci dadzą wycisk 🙃 No i KingaS tu cię rozumiem, bo idziesz pół godziny a tu dziecko marudzi i trzeba wracac, a ja mam pod nosem i tak biegam. W twoim wypadku tez chyba nie szłabym 😮 Moze jak dzieci podrosna to ułatwią nam zycie 😉
A teraz śpią a ja siedze.

Dostałam od męża japonki, takie brązowe, śliczne, będą mi pasowały do niebieskich paznokci 😉 Musiałam sie pochwalić bo małe rzeczy bardzo cieszą 🙂

Kacha i MartaMay gratuluje wytrzymałości w odchudzaniu.
Kacha 4kg wow 🤪 Trzymam kciuki nadal 🙂
KingaS najlepsze życzonka dla Nikusia 😘
Kruszyna i życzonka dla Zosi - niech ten gips szybko zdejmie 😘
Nikusia 21 spanie, a ja do 1 w nocy horror oglądałam, głupol ze mnie a potem wstac nie mogłam 😠

Wczoraj jak rozdawałam oklaski to KingiS nie byo i dzis leci oklask do niej 🙂
Dziękuję za oklaska 😘

• Mamusie
Skoreczka no właśnie tak było niedawno że poszłam i tylko się wkurzałam bo Niki marudził a ja się zamiast relaksować to stresowałam, no to Ty dzisiaj też zaczęłaś dzień od latania:blink 😁zięki za oklask!
Dziękuję za życzonka w imieniu Nikosia 🙂

• Mamusie
a miałam Was się pytać dziewczyny, jak znosiłyście 1 okres po porodzie?bo ze mnie to leci jak z kranu, normalnie bardzo obfity ten okres choć zawsze taki miałam no i brzuch boli jest do wytrzymania ale boli 🥴 a jak długo mialyście ten 1 okres?jestem ciekawa jak długo u mnie będzie miałam nadzieję że skrócą mi się trochę cykle bo nieraz to miałam do 7 dni czasem 8 nawet 🤪

• Mamusie
KingaS napisał(a):
masz lustrzankę cyfrową?czy normalną lustrzankę?bo takie zdjęcia to podejrzewam że lustrzanką właśnie robisz! 🙂

Kinga
mam zwykłą cyfrówkę, ale przez rok czasu kombinowałam jak robić zdjęcia a potem jak zrobic z nich makro 🙂 Doszłam do wniosku ze najwazniejsze to pomysł na zdjęcie 🙃

• Mamusie
No to my już po obiadku ,ale Zosia nie chciała jabłka z porzeczką krzywiła się ,ale co najdziwniejsze kompocik jej smakował,aż kwiczała za nim i stukała gipsikami jak jej zabrałam bo bałam się jej dużo tego dać 😮
A kurczaczek niestety nie zrobił na niej furory , krzywiła się i wypychała na początku wszystko z powrotem,ale po chwili zjadła ,ale bez entuzjazmu jak inne rzeczy 😮 Jutro dalej próbujemy