Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

Kciuki zacisniete Kasiulka - daj znac juz po, jak poszlo 😘 😘

kasiulka55544 napisał(a):
Hej Kochane!
nie mam czasu Was nadrobić,bo już jestem w Zielonej,a jutro mam na 9 egzamin 😞
trzymajcie kciuki 🥴 🥴

Gratulacje Skoreczka! Jak to zrobilas?

skoreczka napisał(a):

A i zostało mi do zrzucenia 2 lub 1kg 🤪 🤪 Weszłam w najmniejsze spodnie w domu.

Co do moich problemow z jedzeniem to smieszne jest to, ze nie slodycze mnie kusza a chlebek wlasnie, lol 😉

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Skoreczka faktycznie mnie wyczaiłaś 😜 😜 😜 😜
dobrze się bawię z Wami 🙃 🙃 🙃
lecę robić brzuszki, wymyć się i spać. Cały dzień chodziłam senna a teraz mi przeszło.
Tak sobie zerkałam na 1stronę i mało nas zostało z listy.
Kruszyna super, że Twój już wraca. 🙂
podziwiam, że dałaś sobie radę i ani razu nie słyszałam, żebyś narzekała. Mnie to byście codziennie musiały słuchać 🙃 😜 😁 😁

• Mamusie
MartaMay pod koniec ciąży wazyłam 72kg 😞 Urodziłam i zeszło do 62, no i jak juz wpadłam w wir zajęć z moimi dziećmi to okazało sie ze zostało mi 51, czyli do wagi sprzed ciąży zostało mi 2kg, bo wazylam 49. Spacery, duzo ruchu, i nie mam checi na słodycze.
A jak zobaczylam ze zostalo mi 2kg do konca to nawet brzuszki zaczyna mi sie chciec robić 🙂
I wiem jak wazne to wszystko jest dla samopoczucia kobiety dlatego Wam dopinguje 🙂

Kasiulka trzymam kciuki!
Kruszyna rzeczywiscie dzielna jestes, bo ja to narzekadło 😁
Nikusia juz maleńka grupka 🤢

dobranoc, zmykam 🙂

• Mamusie
Kruszynka avatarek super 😉

Adzia humorek lepszy

Kurcze walcze tydzien z odparzeniem u Kini i chyba odstawie owoce bo jak zaczela dostawac reguralnie to sie tak pdparza jak sie wygoi zaczne na nowo juz nie mam pomyslów na to paskudztwo jak do wtorku nie zblednie to poprosze pediatre o masc na sterydach bo mała niespokojna przez to ...

Adzia gratulacje ząbków 😉

Kinia zaczela pełzac jak lezy na brzuszku to pełza do przodu i w kułko a jak na pleckkach to w kółko i wdół 😉hehehe nareszcie 😉

Kasiulka kciukasy beda zacisniete 😉

Skoreczko i Nikusia napisały: I ja powiem szczerze, że teraz mam większy dystans. Kiedyś się bardzo przejmowałam jak Kuba nie chciał głowy podnosić itd. A teraz jakoś tak mniej. Emilka szybko chce siedzieć, stać ale znowu nie gaworzy i słabiej łapie w paluszki. Coś robi szybciej a coś wolniej niż Kuba w jej wieku. A i tak wyrośnie
Podpisuje sie pod ,tym 😉

Kinia manipuluje raczami juz bardzo ładnie 😉

Maz nie zrozumiał kawału o mężczyznach 🙃 🙃 🙃

Kruszynka no masz duuuzo racji Twojemu jest napewno trudniej 😉

Dzieci spia ide sie kompac...

• Mamusie
Hej dziewczyny!
Dziękujemy za miłe słowa i komplementy moich chłopców 🙂
Kawały dobre dobre, szczególnie o facetach 😉

Anabel to Nikiemu wyszły chrostki pod szyjąna szyji, i te okolice ma podrażnione i myślę czy nie po deserku jabłko baban to wyszło, a na odparzenia mówią że najlepsza mąka ziemniaczana, może poczytaj na internecie jak to zrobić i spróbuj?

Skoreczka i Nikusia zgadam się że każde dziecko jest inne i coś robi szybciej a coś wolniej

Kasiulka trzymam kciuki mocne!

Kruszyna to fajnie że mąż wraca i masz rację że Ty masz lepiej bo masz Zosię przy sobie a on tęskni za Wami na pewno 🥴 Zosia śliczna w avatarku, włosy ma zabójcze!super!no i oklaski dla niej za przekręcanie!

Adzia to fajny dzień miałaś no i że Ani podoba się w spacerówce 🙂 a ucieczka z łóżeczka też niezła, 😉 anie napisałam wcześniej że cieszę się że Twojej Mamie wyszło że to nie gruźlica!Bedzie dobrze trzeba w to wierzyć!

Skoreczka ja też ważyłąm na koniec ciąży 72 spadłam po szpitalu do 64, potem 61, teraz waże 58 a przed ciąża ważyłam 57 ale i tak chciałąbym wrócić do danwej wagi 53 ale to chyba nierealne 😉 bo ja czekoladę szczególnie pochłaniam 🤨 😉

A dziewczyny dzisiaj dałam Nikiemu 1 raz słoiczek jarzynowa z kurczakiem i tak mu smakowało otwierał sam buźkę i aż się trząsł, tak jak na dynie z ziemniakami, widziałam że mu smakuje i zjadł cały słoik ten mały!

DOBRANOCKA

• Mamusie
Hej 🙂
I zapeszyłam - Aleks nie spał za dobrze 🤨 Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie udana.
I za każdym razem jak się w nocy budzi (lub rano), to jest w poprzek łóżeczka, albo do góry nogami 😁
No to Kruszyny od piątku na forum nie będzie, bo się będzie witać z mężem 🙃
Kawały się posypały 😁
Adzia kolejne ząbki 🤪 Szalejecie 🙂 I ta ucieczka z łóżeczka śmiesznie wygląda 😁
Skoreczka ja przed ciążą ważyłam 55 kg, a pod koniec ciąży 74 kg 😲 A teraz jest 57 i dobrze mi z tym 😜 Jedynie brzuch chcę zrzucić, ale nic z tym nie robię ☺️ A miały być brzuszki robione ☺️ Nie mam motywacji 🤨 ☺️

• Mamusie
Widze wesoło tu wieczorem 🙂 kawaly super i jakie zyciowe hehe 😜

Dzieci sa rózne bo jakby wszystkie byly takie same, to byloby nudno 😉

Skoreczko ty wazylas 49kg? o matko to ja przed ciazą wazylam tyle w ciazy przybylo mi 12 kg a po ciazy...szkoda slow. Jak anorktyczka i dałabym wszystko zeby wazyc przynajmniej te 55kg.

Brawa dla obracających sie dzieciaczkow 🙂

Zosia przesliczna, tak mi sie ona podoba ze ją sobie chba ukradnę heh 😜 a jakie dlugie włoski juz ma 🤪 mojej te nowe ktore wyrastaja sa jasniejsze, czyzby z czarnulki robila sie blndyna? 😮

A ja o malo znowu Anie przekarmilam ☺️ prawie zwymiotowala, podnioslo ją ale jakos udało sie obejsc bez wymiotów. Dalam jej nowa kaszke, jabłkową na dobranoc i za duzo jej zjesc chciala 😉 a teraz spi. Oby pospala dluzej bo juz padam a musze jeszcze mezowi koszule do pracy wyprasowac 🤢

Wiec mowie dobranoc 😘

• Mamusie
Kinga Ostatnio pisałaś,że Niki je po pół słoiczka a teraz coś już posmakowało i całe zajada

Beata ja już też nie wiem jak kłaść Zosię bo rano to ona jest w poprzek i wszytko rozwalone i nie na swoim miejscu 😮 taki mały tłuk 🙃
To prawda już zapowiada się pracowity tydzień bo mąż wraca a weekend już zaklepany cały bo w sobotę grill na działce (z okazji wyjazdu rodziców do sanatorium i powrotu mojego) a w niedzielę na urodziny do teściowej 🙂

• Mamusie
hejka
rano jak wstałam Kubę budzić to miałam kryzys. Zrobiłam nam śniadanie, pozmywałam nastawiłam pranie a potem jeszcze się położyłam. Już nie spałam bo Emilka się kręciła ale trochę poleżałam.
Beata ja bym musiała jeszcze jakąś gimnastykę na biust, ale też jakoś motywacji brak
Adzia no cóż ja też jak anorektyczka. To ile byś chciała przytyć i ile Ci się już udało.
Kruszyna nasza Emilka też się tak przemieszcza w łóżeczku, ostatnią ją mąż z pod przewijąka wyciągał 🙃
Kacha ja mam sypką śmietankę do kawy, chcesz trochę. Nawet kawę Ci mogę zrobić bo zaraz zrobię sobie.
Kruszyna jak się nudzisz to choć mi posprzątać 😁 😁 😁
Anabel to jakaś maść na zamówienie?

• Mamusie
Tak miała na robiona w aptece łagodzi stany zapalne z cynkiem i jeszcze czyms ale nie wiem z czym najwazniejksze ze jest choc troche lepiej 😉 jutro obejzy ja lekarka zobaczymy mam nadzieje ze mi da recepte na ta masc bo przeciez Kinia musi juz jesc owoce 😉 a tak to boje sie jej dawac zeby ja dalej nie boszczypywało

• Mamusie
Hejka
Ale naskrobalyscię nie nadrobie was;(
Andzia dobrze że to nie to, może się jeszcze spotkamy w innych warunkach 😉
A my w sobotę byliśmy u koleżanki na budowie bo się budują mają stan surowy zamknięty z dachem woda prądem ogrzewaniem, i duży dom ponad 200 metrów i do tej pory wyszło im 120 tys.
I tak nas nabrało na budowę 😉
Już mam wypatrzony projekt , tylko o działce trzeba z babcia iść pogadać 😉 🤪

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

U nas nocka spoko, choć rano nie mogłam wstac, chyba przez to ze pogoda sie zmnieniła.
Widze ze Kruszyna i Nikusia dom ogarneły jednak wszystko przede mną 😎
Anabel to moja mama uwaza ze maka ziemniaczkana jest niezastąpiona a ja jakoś nie moge sie przekonac, bo spada z ciałka 😮 Dobrze ze masz masc 🙂
Kacha a ja kawy nie ruszyłam bo ostatnio żołądek mnie bolał po niej 🥴
Adzia, Beata, KingaS dziewczynki ja wzrostem przypominam calineczkę więc 49kg to dla mnie w sam raz 🙂 🙂 🙂

U nas chłodno i wieje, moze sie jeszcze naprawi 😎
Dziękuje za oklaska Kruszyna 😘

Miłego dnia 🙂