Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Adzia coś wiem o tym dawaniu popalić, no ale Kuba był spokojny a Emilcia 😜
Ja tak mam Emilka ze stycznia a Kuba z sierpnia. 😉
Skoreczka ja z Kubą czułam, że jestem w ciąży. Nawet nie chciałam testu zrobić, bo stwierdziłam że wiem i koniec. I nie zrobiłam. A z Emilką to robiłam miesiąc w miesiąc tonami 🙃
I z Emilką bardziej liczyłam, że dziewczynka bo zupełnie inna ciążą 😜

• Mamusie
Nikusia mi sie wydaje ze jak pierwsze dziecko jest spokojne to szybciej człowiek się zdecyduje na drugie a tak jak ja mam teraz ze moje pierwsze to szatan to mi sie nie śpieszy 😉 chociaż tak myślę że albo w 2013 albo najpoźniej w 2014 trzeba bedzie się postarac o kolejne dziecko, bo niestety młodsza sie nie robię 😉

• Mamusie
Dawno tu nie pisałam, mam nadzieję, że teraz jakoś uda mi się wieczorkami chociaż na chwilkę wejść.
Ogólnie jestem padnięta, bo w pracy szefowa mnie na angielski zapisała i dwa razy w tygodniu jadę na 7:30 do pracy 🤨 Ale coś za coś, bo angielski darmowy 😉
Poza tym wczoraj i dzisiaj podwoziliśmy Aleksa do mojej siostry ciotecznej, która zajmowała się nim, bo teściu nie mógł i zobaczyłam jakie to męczące tak wcześnie wstawać, szykować wszystko i zawozić z małym... 🤨 I jeszcze ta zmiana czasu 🤢

Kinga Nikoś chyba w szpitalu, tak coś wyczytałam na fb? Życzę zdrówka z całego serca!!! 😘
Skoreczka widziałam fotki, że Twoje dzieci w jakiejś reklamie chyba biorą udział 😉

Nic Was nie poczytałam, wybaczcie ☺️

Pozdrawiam gorąco! 😘 Nie zapominajcie o mnie... 😉

• Mamusie
Beata8811 napisał(a):
wielka napisał(a):
Beata ty to żyjesz

Jeszcze dycham 😜

Fajnie, że zajrzałaś 😉
ale wierzę, że padasz. 🙂 Nie zapomnimy o Tobie 😉
Wielka ciekawe czy za 6 lat będziemy miały ze sobą kontakt, że będziesz miała możliwość się pochwalić 😜

• Mamusie
Elka?????????? 🤪 🤪 🤪 🤪 Będziesz podwójną mamusią 🤪 🤪 🤪 5ty tydzień 🤪 wow. Gratulacje 🙂 🙂 🙂 no pięknie!
A myślałam, że pierwsza będzie Beata 😎bo pamiętam, że chciała jakoś tak w niedługim czasie 😎 Beata a teraz jak tam z Tobą, hę?
Wiecie mnie ostatnio takie myśli nachodziły... z ciążą... ale nawet mężowi się nie przyznałam 🤢
Wielka to widzę, że plany konkretne masz 😁 że za 6 lat 😁 no ja Ci życzę jak najlepiej, nawet wcześniej 😆 😜
Elka ciekawe czy na brzuszku znajdziesz taką ekipę jak nasza. Bo ja skromnie myślę, że lepszych niż my to nie ma 😜 🤪 😁 😎
Skoreczka widziałam zdjęcia na FB 😆 to jakaś reklama? Czad. Podoba mi się najbardziej zdjęcie jak Twój Maluch zajmuje się zupełnie czymś innym niż pozowanie 🙃 😁 coś tam na boku sobie czyta 😁 bo boskie 🤪
no i uśmiałam się z akcji z internetem 😁 no cóż, bywa i tak 🙃
Adzia ciekawe jak to ze wszystkim nami będzie, czy te pojedyncze mamusie się w końcu zdecydują na drugie no i w jakiej kolejności 😎 😆 i czy te podwójne mamusie też czegoś nie wywiną 🙃 😁 a bo to różnie bywa 😎 a co do wieku to prawda... lepiej wcześniej się decydować. Kurde ja już sama nie wiem.
Kinga zdrówka życzę i szybkiego powrotu do domu z uśmiechem na ustach 😘 😘 😘
Nikusia a ja jakoś czuję, że jakbym była w ciąży to też córka będzie 😎 ciekawe czy kiedykolwiek będę miała okazję się dowiedzieć 😆

• Mamusie
Beata o boże ty żyjesz 🤪 🤪 🤪 już myślałam że padłaś jak kawka 😁 😁 😁 😁 ale ty żyjesz 😁 😁 😁 jezu jak sie ciesze 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Kacha nawet jak sie wprowadze za roki bo 1 stycznia wygram totolotka to i tak maluszek za 6 lat bo mi sie wydaje że Fabi jest malutki i on nam nam szebcze na ucho ze nie chce rodzeństwa 😁 😁 😁
Co do rodzeństwa przychodzi do mnie 3 letnia Ola z mamą i ja pokazałam jej Fabina na zdjęciu i do niej mówie taci musisz powiedzieć tacie żeby przywiusł ci takiego braciszka Ola patrzy na mnie i mówi tata to tak sobie ze mnie żartuje a ja do niej no to niech ci przywiezie a Ola a po co jak ja mam dużo lalek 😁 😁 😁 😁 😁

Nikusia patrz już dwa lata prawie piszemy ze soba co to jeszczena nas 6 lat

Umnie jak raz że była kumulacja ludzie srali sie z lottkiem to do tego znicze noi przyszła moja kochana Pani M nam pomóż noi poszłam na 12 kierownik pojechał z dzieckiem na bioderka a Dorotka poleciała na zakupy wiec że zostałam z pania Maryla znicze w klady ogólem wszystko dokładac trzeba było latam ja głupia po sklepie obsługuje ludzi dokładam a ona co wzieła sobie gazete i zaczeła sobie czytac mi rece opadły potem wrocił kierownik marylka sie kreci noi marcin mówi do niej zeby zrobiła mu kawe a ja trzymałam kubek ta podleciała wyrwała mi kubek i mówi ja mu robie najlepsza kawę 😮 Tak sie zaczeliśmy smiać ze sklep sie trząsł Marcin niech sie pocieszy 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
hejka
jak już też na nogach. Kuba już poszedł do szkoły a Emilka wstała. Mogła by jeszcze się położyć na chwileczkę 😜 Karmiłam o 23, 3,5 i pobudka o 6:30 ufff
A tu gwarno 😁 😁 😁
Kacha ja nie oglądam seriali, mój serial to fb 😁 😁 😁
Ja jedyne do czego mam przecznice, to że jakbym wpadła (bo nie planuje) to dziecko by cukrzycy nie miało. Z tym, że nie zamierzam tego sprawdzać 😉
Chociaż jak Elka zaszła to tak wieczorem w domu mi się żal zrobiło, że ja już nigdy nie poczuję tych kopniaczków, nie będę miała takiego maleństwa itd. No, ale w naszej sytuacji mówimy stanowczo że więcej nie.
Wielka masz rację, przeleciało te dwa lata, ale coraz mniej nas.
a bez pani Marylki ani rusz 😁 😁 😁