Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hejka
Mała dziś jadła o 3 i o 6 a potem już wstałam Kubę wyszykować. Jestem padnięta, ale raczej nie przez to wstawanie ale przez całokształt. I ręką mi spuchła po wczorajszym sprzątaniu a na nogach mam zakwasy 🙃 chyba już stara jestem 😁 😁 😁
Kruszyna ja się muszę na pocztę wybrać, bo mi babka z allegro po 10 dniach od zakupy zapłaciła. Już się bałam się się ta transakcja zakończy. 😮 ale jestem zadowolona, tylko bym wolała, żeby ktoś napisał maila.
U mnie z karmieniem początek jak u Ciebie, najbierw krzyk, że co tak długo, potem jakby mogła to połknie w całości. Potem zaczyna jeść a potem zaczyna się kombinowanie. Kręci głowo we wszystkie strony, a Ty latasz z butelką za nią, potem się bawi językiem. I widać jak językiem sobie smoczka z jednej strony buzi na drugą przepycha itd nie ma żalu, że mleko się skończyło bo najczęściej wylewamy.
Elka jak moja się czymś zainteresuję to ja nawet nie oddycham głośniej, z tym, że u mnie z tym ciężko. A jak nie chce się zainteresować to jej pokazuję jakieś zabawki, grzechotki i jej ukochanego króliczka.
Zdziwisz się, ale ja kiedyś uwielbiałam stringi a teraz tak się w ciąży przyzwyczaiłam do majtek że teraz też noszę. No i wkładki, podpaski itd. Z tym, że latem pewnie znowu będę w stringach latała. Mój już się interesował czemu nie noszę 🙃 😁 😁
Beata z tego co ja pamiętam to na brzuszku najbardziej poszkodowana z oklaskami była Kacha bo to jej najwięcej ginęło 🙃
Pamii Ty teraz będziesz kupowała stringi a ja w ciąży musiałam kupić zwykłe majtki. Pełna szafka stringów, kilka szt majtek tylko na czas okresu a potem jak szłam do lekarza, do szpitala to nie miałam. 🙃 😁 😁
Bo nie wyobrażam sobie np w szpitalu, że mnie na badanie proszą a ja ściągam piżamę a tam czerwono - czarne stringi 😁 😁 😁
A co do okresu to ja miałam nadzieję, że dostanę później. W podróży to ciężko a w domu inaczej. Z tym, że jak już byłam dzień po to się zastanawiałam czy czasem to nie ciąża 🙃 -jestem walnięta pod tym względem. (nawet w zeszłym m-cu sobie testy na allergo kupiłam i leżą w szafce)
Ale macie tempo w pisaniu. A moja teraz śpi (nie wiem ile a ja jeszcze w piżamie kawę piję przy kompie) 🙃 i nie mam weny na nic. 😁 😁

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
Nikusia to ja pytałam o stringi 😁 😁 😁 Chyba rzeczywiście zmęczona jesteś 😉 Elka to uczciwa kobieta i pracuje od rana i nawet nie zajrzała na forum 😁 🙃 😎

tak? sorry mi już się w oczach dwoi 😁 😁 😁

no faktycznie ale gapa ze mnie 🙃 ☺️ ☺️

• Mamusie
Nikusia102 napisał(a):
skoreczka napisał(a):
Nikusia to ja pytałam o stringi 😁 😁 😁 Chyba rzeczywiście zmęczona jesteś 😉 Elka to uczciwa kobieta i pracuje od rana i nawet nie zajrzała na forum 😁 🙃 😎

tak? sorry mi już się w oczach dwoi 😁 😁 😁

Wybaczone 😁 😁 😁

Kacha u mnie juz pada 😉 😎 🙃

• Mamusie
Hejka 😉
Okazało się w środę wieczorem przed 22,że w czwartek nie mam zajęć,więc wczoraj rano przyjechałam do domku 🙂
Fabi jadł o 23.30,4.10 i po 8 🙂
Teraz z nim tańczyłam przy tv,aż usnął ze zmęczenia 😉
U mnie też paskudna pogoda 😜 chciałam iść z Fabim na spacer i nie pójdziemy...
Zmykam:*

• Mamusie
haj

hahaha elka sprzata haha 😮 😮 chyba we snie 😁 😁 😁 😁

u nas tak

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/811/zdjcie0442wg.jpg/][IMG]http://img811.imageshack.us/img811/1716/zdjcie0442wg.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

😠 😠 😠 😠

jas zasnoł o 22 jadl o 3.30 i o 6 teraz wstał o 9 🤪 🤪 🤪

mialam babke na noclegu i nie mogla wyjechac to musialam dzwonic po dziadka zeby jej pomógł....

stringi hihi niop hmmmm 🤔 😎 😎 😎 😎 😎

• Mamusie
Co do ciemieniuszki Fabiemu nie mogę smarować oliwką ze względu na jego suchą skórę na ciałku i skazę 😞 lekarz nam odradził,bo jak go smarowałam oliwką to miał czerwone ciałko i kropeczki. Na ciemieniuszkę mam krem,który już się kończy,a Andrzej kupił Olejuszkę.To jest tak jakby olejek na ten problem na główce.

Fabi ma bardzo suchą skórę na rączkach,mimo smarowania emulsją z Emolium,która powinna pomóc 😞 jak pojedziemy pod koniec kwietnia do lekarza to muszę mu o tym powiedzieć.

Szczepionki My jednak zdecydowaliśmy się na 5 w 1 🙂 już mamy receptę i Andrzej musi wykupić. Nie wiedziałam,że Andrzej nic nie mówił teściowej i wczoraj przypomniałam mu o recepcie i ona wtedy mówiła,że po co mamy kasę wydawać,przecież i tak będzie Fabi miał gorączkę. A popłacze i przestanie!!! 😠 😠 Zagotowałam się...

Zmykam 😁

• Mamusie
Mój Królik co chwilę się budzi - mam nadzieję, że tym razem dłużej 🤨

Zapomniałam Wam napisać, że wczoraj zrobiłam 105 brzuszków 🤪 – ale zrobiłam to na 2 serie, w pierwszej zrobiłam 50, odpoczęłam 5 minut i zrobiłam 55 😜 Mąż mnie mobilizuje, bo robi ze mną brzuszki, bo też musi zrzucić swój ciążowy brzuszek 😁

Nikusia ja też dopiero w ciąży musiałam normalne majtki kupić, bo miałam same stringi 😮

Kasiulka fajnie, że tak Ci się układa, że możesz przyjeżdżać do synka 🙂

Ela u Was zima 😲

Kasiulka ja też na początku tak myślałam ze szczepionkami, że przepłacze i już. Ale to nie tylko o ukłucia chodzi, ale też o samą jakość szczepionek – podobno te darmowe są bardzo stare, a te są ciągle mutowane, czyli zmieniane wraz z rozwojem medycyny i podobno mają mniej czegoś tam (zapomniałam 😜 ). Tak nam lekarka mówiła, dlatego też wzięliśmy 5w1.

Skoreczka - Elka gra w kalambury 😁

Kacha ja już nie prasuję ubranek 😜