Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wielka napisał(a):
Ratunku oszaleje 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😮 😮 😮 😮 😮 🤢 🤢 🤢 🤢 😲

Wielka nie pocieszę Cię bo ja też.
Obiad ugotowałam pod gust Kuby a on nie chciał jeść. Dałam Emilce (zmiksowany) to krzyczała, to dałam jej obiadek który dla niej wcześniej ugotowałam. Tak się darła, że aż się zanosiła. Mąż jej zrobiła kaszkę to dopiero jak nam się udało ją uspokoić to zjadła. Teraz śpi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nikusia ja wyczailam ze Ania obiad chce dopiero popołudniu i jak wstanie to ok 17 dostanie obiad. Bo jak dawałam jej o 14 to ryczala tak samo jak Emilka i sie nim tylko krztusila.
Wielka a co twój wyprawia ze oszlejesz? 😉

a tutaj Ania na zakupach hehe
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/15/zdjcie0332j.jpg/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5821/zdjcie0332j.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Andzia moj też nie chce nic dziisaj mu kupiłam rybkę i sprubuje mu dać jak go bede kąpac bo już nie mam pomysłu może wodzie zje 😮 😮 😮 😮 😮

moj młody co robi krzyczy krzyczy i krzyczy ciągnie się ani na rekach
ani chodzić
ani na podłodze
ani w łóżeczku
ani wózku
ani w huśtawce
ani na słoniu an biegunach
ani an łóżku
ani na fotelu
ani w chodaku
itd

• Mamusie
Kruszyna masz rację, zapytaj o inne rozwiązania! Może coś się uda 😘
Adzia i Nikusia super nowe avatarki 🤪
Adzia ja też nie uważam, żeby lekarze od razu wiedzieli ile będzie Zosia gips nosić. A często też jest tak, że jakiś lekarz mówi "tak", a drugi mówi "stanowczo nie". Ja wierzę, że każdy z nich chce jak najlepiej i szczególnie w tym przypadku nie powiem, że są bezduszni.
Ekstra sobie Ania w wózku sklepowym siedzi 🤪 I w koszyku 😁 🙃
Wielka to współczuję 😘
Skoreczka tęsknimy! Odzywaj się 😜

• Mamusie
Obiecałam, więc wstawiam fotkę Aleksa w stroju do chrztu 😎
Czapeczkę jeszcze planuję złapać tak, żeby wyglądała jak kaszkiecik 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/444/dscn6837.jpg/][IMG]http://img444.imageshack.us/img444/6613/dscn6837.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Wielka powiem Ci dwie rzeczy. Specjaliście zalecają, żeby dziecko nie było zabawiane podczas jedzenia, żeby go nie gonić z talerzem, że karmienie ma być karmieniem a nie zabawą, żeby nie wychować niejadka. Tylko zapomnieli dodać co zrobić, żeby dzieci jadły 🙃 😁 😁 😁
Beata Aleks jak model. Pięknie wygląda. I śliczny jest, ale będę dziewczyny szalały za nim 🙂
Adzia widziałam nową fotkę Ani w avatarku 🙂
Kacha ja dziękuje za takiego smakosz. Zanim ona dorośnie to mnie wykończy. 🙃

Chciałabym Wam wrzucić filmik z małym Kubą na fb, tylko on ma 14minut i muszę poczekać do wieczora bo pewnie się będzie długo wgrywał. Jak już nikt z kompa nie będzie korzystał. 🙃

• Mamusie
jak cholera obejrzymy, zawiesiło się na 4 minuty przed końce a czekałam tyle czasu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😞 😞 😞 😞 😞
mąż powiedział, żebym na yuo tube wrzuciła i dała linka, jutro poproszę, żeby mi pokazał jak.

dobranoc

• Mamusie
U nas nocka ok Zosia spała 12 godzin bez żadnej pobudki ,ale za to poranek smutny bo moja rybka popełniła samobójstwo i wyskoczyła z akwarium 🤨ale dobrze,że to ja nie musiałam jej holować do wc tylko mój przed pracą bo ja to pewnie czekałabym,aż on wróci z pracy

Adzia jak Ania dumnie siedzi sobie 🙂

Nikusia/Adzia śliczne nowe avatarki 🙂
Czekam na filmik 🙂

Beata Aleks wygląda ślicznie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Czesc dziewczynki 🙂
MMy od 6 na nogach ale Ania jak mnie juz wybudzila w najlepsze to poszla teraz spac 😉 mały terrorysta hehe takze dołanczam z kawka 🙂

Beata twoj przystojniak w kosciele to wszystkich zauroczy, no i jaki on podobny do ciebie!! 🤪

Nikusia you tube to chyba najlepsze wyjscie wiec czekam 🙂
A z tym zabawianiem podczas posiłku to ciezko jest, ja sie przyznaje ze dawałam jedna zabawke ani do jedzenia zeby sie bawila bo wtedy nie wrzeszczala ale odkad wszystko nia brudzi i wrzeszczy i tak to koniec, biorę ją na przetrzymanie, a jak juz sie zaczyna fest wsciekac to odkladam obiad, daje mleko a obiad potem. No i wczoraj dostala ten obiad o 17 i zjadła cały 😮 i kto tu zrozumie dziecko 😉

U nas karmienie o 23 mąż, o 2 herbatka ja, o 4 mleko ja, i o 6:50 mleko ja.
Głowa mi peka.

A no i zapomnialam dodac ze mama pojechala do Gliwic na pierwsza radioterapie. Trzymajcie kciuki.

• Mamusie
Adzia moja Natalka też właśnie spać poszła 🤪 a też wstała przed 6:00.
uuuu Kruszyna nie zazdroszczę 🤨

Stwierdziłam, że posiedzę teraz na necie, potem zabiorę się za ogarnięcie mieszkania, muszę zmyć lakier z paznokci 🤔 Kiedyś malowałam bardzo często, praktycznie non stop. W ciąży przestałam a teraz mi nie zależy ale pomalowałam bo na rocznicę ślubu ☺️
Podziwiam te mamy, które mają ładnie paznokcie zrobione, bo ja jakoś już nie potrafię. Ale bardzo zwracam na to uwagę u kogoś.
A jak z Waszymi paznokciami? 😆

• Mamusie
Kruszyna biedna rybka.

Kacha,ja nigdy nie malowalam paznokci, nie lubie, jak juz to takie troszke dluzsze zadbane i pomalowane bezbarwnym lakierem zeby tylko połysku im nadac. Czasami sie zdarzalo na impreze ale jakos teraz nie czuje potrzeby takiej. No i z racji zawodu musialam je miec krotko obciete. A teraz przy dziecku tez wole je miec krotkie
Aaa za to u nóg zawsze na czerwono mam pomalowane hihi 😜

• Mamusie
Aaa to ja też tak, dbałam i malowałam bezbarwnym, rzadko kolorem bo mnie potem wkurzało, że wieczorem muszę zmywać bo lakieru kawałek odpadł 🤨 Teraz mi nawet na bezbarwnym nie zależy. Może jak wrócę do pracy to będzie inaczej? A jaki masz zawód jeśli mogę spytać? ☺️
U nóg mam pomalowane 😜
A to Kruszyna Twoja siostra miała takie piękne paznokcie??? Pamiętam zdjęcie 😆