Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
mój Michał chyba nie czyta, ale się nie spinam tym
ja mam tą stronkę zawsze otwarta i komnpa razem używamy
i wie że pisze czy tu czy na kwietniówkach i jedynie czasem mnie jebie że rodziną byśmy posiedzieli a ja musze czytać i pisać :P

słońce u nas
Majka po pulneo, czuje się zdecydowanie lepiej
kurwa że ja na to wczesniej nie wpadłam
no i mam zagwostke czy jutro jechac na wioskę czy nie
mój Misiek kreci nosem
a ja do niego " że chce sięubrać jak człowiek i wyjść do ludzi"
a on " no skoro chcesz siępokazać no to jdeźmy"
nosz kurde nie chodzi mi żeby siępokazać
tylko o to żeby iśc gdzies, bo jak siedze w tym domu z nimi dwiemia to szału już dostaje

dzisiaj mamwenę wymyśleić kotlety mielone z kurczaka :

kasia tylko że ja się nie bzykam 🙂 :P

sto lat

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
Hejo 🙂

Czaicie, Jasiol mi jeszcze śpi 😮 Budził się dziś ze 2-3 razy w nocy i koło 6 dałam mu czopka bo był rozpalony i ewidentnie bolały go dziąsła. I tak śpi, patrze tylko czy dycha. A miałam iść na badanie krwi :]

Kasia może Maniutek chce się tulić po prostu? Taka bania 🙂
Ja tez mam lekką złość na K, ale lekką. Przedwczoraj była większe hehe 😁

Eeeeeeej Bebiko jest pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszne :P Tak w ogóle to ile otwarte może stać? Jest jakas norma? Bo na opakowaniu nie mam albom ślepa.

Nie no ona właśnie jak się budzi to doi cyca, nie to że pociągnie i śpi. Ona ciągnie aż się naje 😞 idę spać!
Padam na pysk.

• Mamusie
sztunia napisał(a):
mój Michał chyba nie czyta, ale się nie spinam tym
ja mam tą stronkę zawsze otwarta i komnpa razem używamy
i wie że pisze czy tu czy na kwietniówkach i jedynie czasem mnie jebie że rodziną byśmy posiedzieli a ja musze czytać i pisać :P

słońce u nas
Majka po pulneo, czuje się zdecydowanie lepiej
kurwa że ja na to wczesniej nie wpadłam
no i mam zagwostke czy jutro jechac na wioskę czy nie
mój Misiek kreci nosem
a ja do niego " że chce sięubrać jak człowiek i wyjść do ludzi"
a on " no skoro chcesz siępokazać no to jdeźmy"
nosz kurde nie chodzi mi żeby siępokazać
tylko o to żeby iśc gdzies, bo jak siedze w tym domu z nimi dwiemia to szału już dostaje

dzisiaj mamwenę wymyśleić kotlety mielone z kurczaka :

kasia tylko że ja się nie bzykam 🙂 :P

sto lat

Okej to bez bzykania 😉
Sztunia na co właściwie jest to pulneo? Mi lekarka kiedyś dlaałej przepisała ale ani razu jej nie podałam 🙂

Enfamil może byc miesiąc otwarty i Bebiko chyba też, chyba gdzieś tą informację widziałam. Albo ją widziałam na Enfamilu tylko 🙃 Ale raczej to jeden czort. Tak jak wszystkie mleka można użyć przez godzinę od przyrządzenia.
U mnie też mamuśki ciągle otwarte i Łukasz tylko się śmieje, że z rana zawsze post musi być jak wstanę 🙃 On też ma swoje fora o grach i pclab i dużo tam pisze.

• Mamusie
sztunia napisał(a):
z tego co ja wiem
jest to chyba coś antybiotykopodobnego, albo lekki antybiotyk- o ile coś takiego jest :P
gdy właśnie dzieje się coś z górnymi drogami oddechowymi, kaszel, katar

Aha. A to pewnie też od jakiegoś wieku, a ona mi to przepisała dla młodej :/

muszę jechać dzisiaj po znicze bo zapomniałam,ze to już jutro 😮 i też nie wiem, czy jechać do moich
mam wkurwa na całą moją rodzinę ale na cmentarz chciałabym bardzo pojechać
tym bardziej ze ma być ładna pogoda
też potrzebuję się ogarnąć i wyjść do ludzi

Wiki jaką ma banię
upatrzy sobie coś gdzieś w mieszkaniu i np teraz np pędzi do piłki 😁
a jakby tylko B gdzieś jakieś auto zostawił to w sekundę przy nim jest małpa jedna

nightmare1980 napisał(a):
tak jestem na fejsie.badania dna wyszly pozytywnie 3 grudnia mam sprawe o alimenty itd .dziewczynki ja was czasami czytam ale nie mam czasu na to zeby pisac bo moj dawid spi mi po pol godziny co trzy godziny i nie zdaze sie obejrzec a on juz wyspany 🙂

o dobre wieści, super 🙂 mam nadzieję,ze alimenty jakieś ludzkie Wam przyznają. Wyślę Ci na priv linka do swojego fb, chyba tylko Ciebie nie mamy 😁

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
sztunia napisał(a):
z tego co ja wiem
jest to chyba coś antybiotykopodobnego, albo lekki antybiotyk- o ile coś takiego jest :P
gdy właśnie dzieje się coś z górnymi drogami oddechowymi, kaszel, katar

Aha. A to pewnie też od jakiegoś wieku, a ona mi to przepisała dla młodej :/

Majka też to brała jak miała tyle chyba, wiem że ona jak miała chyba z osiem miesiecy to kata z zebow zszedł jej własnie i zaczęła kaszlec

kuzwa zagadałam majce że jutro swietp zmarłych
a ona teraz mnie meczy " mamo i co jeszcze na tym cmentarzu...?"

• Mamusie
Ok już nie śpi 🙂))

Jeszcze odnośnie czytania przez chłopów - Karol tego nie robi co rusz, ale kiedyś go tak naszło sobie zerknąć co ja tam ciekawego skrobie i jeb akurat trafił jak Wam pisałam, ze nie chciałabym zmieniac nazwiska po ślubie bo mi się nie podoba 😁
On o tym dobrze wie, ale troche mu się przykro zrobiło.

Tak w ogóle to SAMYCH SŁODYCZY DLA PIERWSZEGO KUDŁACZA RP :*****

sztunia moj Bartek jak słyszy,ze cmentarz to zaraz ma milion argumentów przeciw. Kiedyś był z nami na pogrzebie, było długo i zimno, od tego czasu trzeba go brać podstępem.

W ogole to kolejny pogrzeb się u nas szykuje i jak rzeczywiście wyjdzie tak, ze babcia nie będzie miała z kim jechać, to D weźmie wolne i my z nią pojedziemy. Do Ewci, do Białegostoku, bo babcia ma tam swojego brata i jego rodzinę. i ten babci brat jest po 2 zawałach a teraz dostal zator i maszyny go podtrzymują przy życiu, więc kwestia czasu, rodzina już przygotowana na najgorsze.

• Mamusie
ucałuj ją w ten dziub słodki

a u nas....
czkeam na dwa porody 🙂 jedn we wloszech drugi na islandii
na islandii jazda bo laska ma 200km do szpitala, helikopter moze nie dolecieć bo wieje, szykuje się poród w domu, a pierwszą miała cesarkę bo mały sie nie odwrócił teraz nie wie co ma w brzuchu, bo chca nispodzianke 🙂
no i poza tym znowu dwie ciąże swieże, jedni pierwsze dziecko, drudzy drugie 🙂 ale sie cieszę że bedzie coraz wiecej dzieciarni...
ja ma znajomych co wszyscy mają dzieci
jedną mam tylko prawie singielke
i drugą psiapsiółke ale ona w warszawie mieszka i już lapie wizje ze che miec dziecko tylko nie ma z kim :P

Wikusia modelka 🙂
Z tym wyjściem do ludzi to właśnie praca jest plusem 😁 Wreszcie wyglądam jak człowiek codziennie, a nie okazjonalnie.
Sztunia wyszło Ci to laminowanie? To chyba nie dla włosów kręconych jest. Ja mam teraz super włosy po szamponie Johna Fridy Freeze Ease, który podkreśla skręt. W ogóle się nie puszą i są błyszczące. Same schną i piękny skręt się robi. Tak to zawsze musiałam sobie układać włosy by jakoś wyglądały. A to laminowanie bym raz powtórzyła jeszcze ale z inną odżywką. Astra jakiej Ty użyłaś?

my ząbkujemy nie wyspana ja też chce linka sdo fb no :0
naj dla synowej buziole ja mam już wszystko na cmentarze 🙂
bo mam nauczkę ze w zeszłym roku kupowałam znicze po 20 złoty a dzień wcześniej osztowały 7 złoty no 😁
sorki za błędy nie wyspana jestem