Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Cześć 🙂
Nie wyspałam sie dziś. Dzid coprawda spał do 5.15, po karmieniu szybko usnął i to była zmyła bo pospał na mnie troszkę a do łóżeczka już niet. Za to teraz kima a ja ogarniam i wyparzam butelki (nowy nabytek) 🙂

Pogoda pochmurna, ale miło. Ciekawe czy dziś też będę miała przyjemność usłyszeć tę cudowna rozpacz w wózku 🙂 Jeszcze niedawno przynajmniej pół godziny dał radę pospać :P

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja wyruszyłam na spacer z dzieciakami i poczułam za uszami ból, mam nieźle powiększone węzły chłonne, Bartek został u babci, a ja pomaszerowałam do domu i teraz mnie ucho nawala. Wezmę coś przeciwzapalnego zaraz, bo się boję,zeby mnie nie rozłożyło. Nienawidzę tej pogody 😠

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
Myślicie, że jak zjem ze 3 pierożki ruskie to małej nic nie będzie? Wczoraj zjadłam naleśnika smażonego w bułce tartej i małej póki co nic nie jest.

pamietam jak przy Niko tak pomyslalam............i zjadlam pierogi z cebula,ale byla akcja wieczorem.Kazde dziecko jest inne,a wiec moze bedzie ok.

Ja też tyję, straciłam 20 kilo, a już mam prawie 7 na plusie.
I będę kurwa tyć, bo mam zwyczaj zajadania stresu
a że od dzisiaj mam stres dodatkowy, więc będę żreć i tyć i chuj z tym wszystkim.
dziewczyny mój mąż przyniósł 1500zł czyli nawet nie połowę wypłaty, bo szef zainwestował w coś i dostał w dupe i teraz żeby wyjść na swoje, po prostu nie wypłacił pracownikom. No do chuja!!!
Wszystko byłoby dobrze, ale miesiąc temu też wypłata była sporo mniejsza. Gosciu w kulki zalatuje, a mi tu kasa potrzebna, bo zapas na koncie topnieje zajebiście szybko...
co za fiut. w jakim my kurwa kraju żyjemy...

Astra napisał(a):
Ja też tyję, straciłam 20 kilo, a już mam prawie 7 na plusie.
I będę kurwa tyć, bo mam zwyczaj zajadania stresu
a że od dzisiaj mam stres dodatkowy, więc będę żreć i tyć i chuj z tym wszystkim.
dziewczyny mój mąż przyniósł 1500zł czyli nawet nie połowę wypłaty, bo szef zainwestował w coś i dostał w dupe i teraz żeby wyjść na swoje, po prostu nie wypłacił pracownikom. No do chuja!!!
Wszystko byłoby dobrze, ale miesiąc temu też wypłata była sporo mniejsza. Gosciu w kulki zalatuje, a mi tu kasa potrzebna, bo zapas na koncie topnieje zajebiście szybko...
co za fiut. w jakim my kurwa kraju żyjemy...

uuu kiepsko

u nas też rok zapowiada sie ciezko i zapas wydany na przesianie na polu ;/

Tak źle nie będzie, pod warunkiem,ze im to wyrówna za miesiąc tak, jak obiecał. Jeśli nie, to mąż będzie musiał zmienić pracę, bo to, co odłożyliśmy nie starczy na zbyt długo z dwójką dzieci, nawet nie chce mi się na ten temat myśleć :/