Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Rok brałam yasminelle, a potem rok te drugie. Ginka oferowała mi yaz, ale dałam se spokój, bo podejrzewałam,że nadal będzie to samo. A potem to już był plan na Wikuchę 😉

Mogę Ci mulant przesłać swoje. Jeszcze debile wrzucają do skrzynki na listy aż się nie raz z niej wysypuje i listonosz nie ma jak list wrzucić. Przestałam to nawet przeglądać, bo za dużo tego.

Idę się z Nunkiem bawić, bo się po tym wczorajszym dniu aż za nią stęskniłam 😁 Jakbym dziecka nie miała. A dziś gaduli z samego rana. Idęęęę 🙂

lady_m4ryjane napisał(a):
Mogę Ci mulant przesłać swoje. Jeszcze debile wrzucają do skrzynki na listy aż się nie raz z niej wysypuje i listonosz nie ma jak list wrzucić. Przestałam to nawet przeglądać, bo za dużo tego.

Idę się z Nunkiem bawić, bo się po tym wczorajszym dniu aż za nią stęskniłam 😁 Jakbym dziecka nie miała. A dziś gaduli z samego rana. Idęęęę 🙂

oki lubię ulotki

Łe mulant, ja tez na wsi, a tyle tego u mnie jest,że mogę Ci zapakować w paczkę i wysłać 😁
ja drugie planuje za 1,5 roku a co :P

No i dobrze, trzy lata to jest maksimum różnicy wieku moim zdaniem, u nas są 4 i to chyba trochę za dużo.

• Mamusie
Zyjemy!!

W Opolu byla masakra.....u nas tylko grzmialo i sie blyskalo.
Pies rozpierdolil kojec 😠 😠Maz zrobi mu z ogrodzenia metalowego,bo ja juz nie mam sił do tego bydlaka.

Alan lezy w papersie i sobie gada do raczki.
Placze,nie chce jesc,spac za duszno mu jest.

Asymetria objawiala sie tym,ze Alan patrzy przewaznie w prawa strone,spi z glowa na prawo.Jak go dasz na brzuszek to sie wygina na prawo.NAwet wlosy ma wytarte z prawej strony 😠Ale jestesmy dobrej mysli 🙂

kasia_sztuk napisał(a):
mulant napisał(a):
a ja nie dostaje ulotek bo po co mi na wsi chyba tak myśli mój listonosz 😠 😠

Mulant to musiaz zjebać tego swojego listonosza 🙂

nieee igor jest fajny i ładny he he he (listonosz)
nie to co mój ślubny kiedyś to miał wszystko gdzie trzeba a teraz daszek ma brodę ma tłuszcz ma i nygusa też ma eh zestarzał mi się dziad he he 😁

Astra napisał(a):
Łe mulant, ja tez na wsi, a tyle tego u mnie jest,że mogę Ci zapakować w paczkę i wysłać 😁
ja drugie planuje za 1,5 roku a co :P

No i dobrze, trzy lata to jest maksimum różnicy wieku moim zdaniem, u nas są 4 i to chyba trochę za dużo.

ja zamierzam urodzić polsce drużyne piłkarską z prawdziwego zdarzenia :P

mulant napisał(a):
Astra napisał(a):
Mulant, ile lat ma Twój chłop?

27lat a jak go poznawałam to miał 16 :P

A mówią,że jak kobieta ma honor to po 10 latach sama odchodzi 😁
To ja mam jeszcze 2 lata hehe

izunia1986op napisał(a):
Moj ma 28 ,a mial 15 jak sie poznalismy.A 17 jak bylismy juz razem............Boze kiedy to bylo.Pamietam jego 18 urodziny jak to by bylo wczoraj.

A teraz juz 7 lat po slubie.

a ja tługo czekałam aż mi spowie że chce ślubu he he he ;/ 🥴 🥴

Astra napisał(a):
mulant napisał(a):
Astra napisał(a):
Mulant, ile lat ma Twój chłop?

27lat a jak go poznawałam to miał 16 :P

A mówią,że jak kobieta ma honor to po 10 latach sama odchodzi 😁
To ja mam jeszcze 2 lata hehe

dobra zaczynam się pakować 😁 ha ha ha

juz 7 lat po slubie

ja 27 października 5 😲
kasia_sztuk napisał(a):
Kurde mój szczurek lampi się na zwierzątka na macie, ale zasnąć nie chce 🙂 mały skurczybyk 🙂)

A moja ma lenia i otwiera oczy, przeciąga się, przekłada głowe na drugi bok i śpi dalej 😁

kasia_sztuk napisał(a):
Kurde mój szczurek lampi się na zwierzątka na macie, ale zasnąć nie chce 🙂 mały skurczybyk 🙂)

czy ja wiem czy mania podobna do szczurka gdzie ja się pytam 😁 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Astra napisał(a):

juz 7 lat po slubie

ja 27 października 5 😲
kasia_sztuk napisał(a):

A moja ma lenia i otwiera oczy, przeciąga się, przekłada głowe na drugi bok i śpi dalej 😁

a mój spi marudził bo pielucha mu się źle układała i aż se poszedł spać bez pieluchy i dydka co jest dla mojego dzieciora ważniejsze niż matka

Astra napisał(a):
Moja dyda nie chce. mulant, kiedy zamierzasz zacząć wprowadzać jakiś konkretniejszy pokarm temu swojemu "maleństwu"? 😁

od wczorajszego dnia 🙂
dałam mu drobinkę kaszki mleczno-ryżowej od 4 miesiąca
ale to tylko ciupkę dostał bo się balam a mu smakowało bo chciał więcej
a tak konkretnie to za 4 tygodnie aż skończy 4 miechy 🤪 🤪

• Mamusie
Zasnęła moja małpeczka 🙂
Ej słuchajcie ten chłopczyk który potrzebuje krwi ma 5 miesięcy i od urodzenia ma wadę serduszka 😞 mieli go operować w późniejszym terminie, ale za szybko rośnie i muszą teraz.
A w ogóle ta koleżanka która poinformowała o tej informacji pilnowała swojego czasu chłopczyka, który miał braciszka i ten braciszek miał też wadę serduszka i zmarł w 10-tym miesiącu swojego życia, z czego tylko 2 miesiące spędził w domu 😞
Boże jakie to przerażające, dziękuję Bogu, że mam zdrowe dziecko i każdego dnia przepraszam Manię za to, że byłam dla Niej niemiła czasami 😞(

Wczoraj w jakimś programie mówili,że dziecko do skończenia roku ma kubki smakowe dookoła ust 🙂
Ej słuchajcie ten chłopczyk który potrzebuje krwi ma 5 miesięcy i od urodzenia ma wadę serduszka mieli go operować w późniejszym terminie, ale za szybko rośnie i muszą teraz.
A w ogóle ta koleżanka która poinformowała o tej informacji pilnowała swojego czasu chłopczyka, który miał braciszka i ten braciszek miał też wadę serduszka i zmarł w 10-tym miesiącu swojego życia, z czego tylko 2 miesiące spędził w domu
Boże jakie to przerażające, dziękuję Bogu, że mam zdrowe dziecko i każdego dnia przepraszam Manię za to, że byłam dla Niej niemiła czasami (

Kasia a co powiesz na to jak mojej mamy znajoma urodziła 3 lata temu córeczkę, ich oczko w głowie, wszystkie badania miała ok, a na spacerze w parku tylko głosno złapała powietrze i umarła? 4 miesiące miała. Podobno miała jakąś dziurę w sercu. Ale ja się pytam jakim kurwa cudem pediatra tego przy osłuchiwaniu nie wyczaił, przecież jakieś szmery niepokojące musiały być...