Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

Ale pacz, jak Jose wie, gdzie rękę położyć 😁
I co to w ogóle za skunksa masz na ramieniu? 😮 No miło Cię widzieć, fiku w końcu hehe i musze Ci powiedzieć,że Dżonku jednak coś z Ciebie ma 🙂

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasia_sztuk napisał(a):
Astra Ten szczurek na ramieniu Fiku to fretka 🙂 tchórzofreftka czy jak to tam się zwie 🙂

Schizofretka 😁
Mój brat mial i popełnila samobójstwo, sama się pochlała 😮

Ta to ma dopiero zajebiste wloski 🤪 słodziuszek!! fryzurka wymiata i te szpile 😁

Boże, jak można zrobić krzywdę dzieciom...?
Ja tą kurwę z Sosnowca to bym wlasnymi pazurami wypatroszyła, tak samo jak tych patoli z Będzina. jeszcze gdzies dzisiaj czytałam,że jakaś rosjanka wywaliła z 15 piętra 4 i 7 latka, swoich synow, bo się z nimi nudziła 😮 albo jeszcze inna utopiła się z 2-letnią córką w jeziorze i zostawiła list pożegnalny. Jak chciała się zabić idiotka, to po co dziecko na to samo skazała... ja wymiękam jak słyszę,ze dzieciom dzieje się jakakolwiek krzywda, gdyby moim coś się nie daj Boże stało, to bym umarła na 1000%

ggulek napisał(a):
http://wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,5170174,temat.html
Wymiękam... Polskie media coraz bardziej schodzą na psy z takimi newsami

No bo zawsze łatwiej rozdmuchiwać ogień, by podgrzać te same kotlety, niż ugotować coś nowego, potrzebniejszego. 🙃

Gulek, ja zawsze byłam czula na tym punkcie, ale też właśnie jak urodziłam Bartka majac niecałe 19 lat, od tamtej chwili wszystkie dzieci bym wzięła do siebie i wszystkie naraz tuliła. Moje dzieciory są tak obcałowane codziennie,że aż się kleją 😁 uwielbiam je normalnie ☺️

fiku lacha z Ciebie. Dżony faktycznie pomieszany jak mój Wernisaż 😉 Znajomi mówią, że ona do taty podobna ale ja widzę nas oboje i im większa coraz bardziej mnie przypomina. Za to mimikę twarzy ma zerżniętą z ojca 🙂 No i ona blondas będzie jak ja.
Fretka śliczna. Też bym chciała, ale przy Loli by na zawał padła. My jak się przeprowadzimy chcemy drugiego kota 😉 Myślę, że dzień, w którym go przyniesiemy będzie dla Loli drugim najgorszym dniem życia po przybyciu Werki 🙃 Ale z czasem się przyzwyczai 😉

U mnie dziś dzień prańska. Nieco mi się uzbierało. Obiad dla Łukasza mam, a ja nie mam dziś apetytu wcale :/ Wercik właśnie dudla 😁

• Mamusie
Macie rację. Ja z kolei nigdy za dziećmi specjalnie nie przepadałam, były mi obojętne. Wiadomo, jak się działa krzywda to bolało. Ale bardziej czuła byłam na punkcie zwierząt. A od kiedy jest Jasiek tak samo mam ochotę ratować świat z tego okrucieństwa jakie dotyka bezbronne maleństwa. Świat mój zmienił się całkowicie.

A co do matki Madzi to dziwie się, że jeszcze ktoś jej nie zajebał 😮 Cała ta sytuacja to w ogóle jakiś czeski film.

Boże zamiast wziąć się za robotę to ja siedzę jak na grzędzie :P

Tia, wszystkie te tabloidy to jeden chłam...

Fiku, a ja już mam prawie błysk w kuchni, teraz czekam aż się obiad dogotuje, bo żreć mi się chce, jeszcze nie jadłam, krupnik mam dziś, pachnie cudnie.
Mysza śpi, czapki na allegro oglądałam, patrzcie jakie zajebiste:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25749456
zamówię którąś na bank 😁

Króliczek z klapniętymi uszkami mi się podoba 😁 Chyba też kupię. Dino śmiszny 😉 Ja teraz szukam jakiejś fajnej bluzy cienkiej z kapturem, bo mi Wercik wyrósł ze swojej, a dobre na nią zostały same grube polarowe.

• Mamusie
Świetne te czapki ;D

Astra Ty jestes wprawioną Panią domu, nie wiem jak Ty to ogarniasz wszystko, mi by się nogi poplątały 🙃 Pokłony składam 😜

Lady kociara jesteś jak ja kiedyś 😜 Jak byłam dzieckiem to w piwnicy jakaś kotka powiła maleństwa, dzień w dzień molestowałam tatę żeby ze mną tam schodził i karmił kiełbasą. Męczyłam też rodziców żebyśmy chociaż jednego wzięli. Mama mi jednak wytłumaczyła, że kotki to kotki i lubią myszy a moja pościel cała w myszki.. Odpuściłam. Potem zniknęły i strasznie ryczałam. Od tamtej pory jestem kocią mamą ;]

Ym. No ja też nie wiem jak ja to ogarniam 😁
Sama sie zastanawiam, jak taki niezorganizowany kiedyś człowiek jak ja, nauczył się robić po kilka rzeczy naraz... i nie mam zielonego pojęcia 😁

A teraz idę na ten wywiej powiesić pranie 🙃

Ja zawsze byłam psiarą, ale odkąd mam kota jestem kociaro-psiarą 😉 Psa też bym strasznie chciała, ale jak pójdziemy do pracy nie będzie miał kto z nim wychodzić, więc nie chcę by cierpiał. Nigdy nie sądziłam, że koty tak bardzo przywiązują się do człowieka. Moja normalnie się wita jak wracamy do domu, albo gdy się budzimy, chodzi za mną krok w krok, ciągle zaczepia by ją głaskać. Taki pieszczoch. I nigdy nic na złość nie zrobiła. No i ciągle do nas grucha, a to podobnież najbardziej przyjazny dźwięk jaki kot umie wydać. Nie chodzi o mruczenie, bo to też jest oczywiście przy pieszczotach, tylko takie cieniutkie gruchanie jak gołąbek, gdy np. podchodzi do nas 🙂 Udany nam się kocik trafił. Taki psikot 😉 No i wreszcie ogarnęła, że łóżeczko, przewijak i wózek są poza zasięgiem. Długo ją musieliśmy gonić, ale robiliśmy to konsekwentnie i zadziałało.

• Mamusie
hejo laski, moje obie panny spią.

fotki cudne, dzieciorki i wy, w koncu nam sie fiku pokazała w całej okazałosci 🙂

fotki z chrzcin bardzo fajne gulciu, ale koscioł to jeden wielki remont widac, nawet nei mieliscie gdzie stac. tata prawda dumny trzymał mała.

ja tez miałam dla swojej taka tiulowa kiecke troche, pokaze moze jakies lepsze fotki.
chciałam jakies wrzucic, ale nie wiem czy dam rade bo igunia sie pewnie zaraz obudzi. zobacze, ajk sie uda to wrzuce.
u nas w domku chyba jedna wielka choroba, nie mam siły, Zuzia od arna maruda, dała mi czadu choc wstała o 9, i teraz padła i chrapie, bo nos zatkany a nie chce smarkac, i nie moge jej nauczyc i wszytsko wciaga albo wyciera reka albo chusteczka ale powierzchownie, i nie wiem ajk do tego podejsc, jak ja nakłonic skubanca. jak tlko sie zblizam, jeden wielki ryk. spi, wiec moze bedzie szło do zdrowia...
mała chyba tez jakas zasmarkana, niby nie ma jakiegos kataru ale cos furkocze non stop, nic sie nie da wyciagnac frida, nie leci, ale jakas tez grymasna jest. i oczko lewe nam zaczeło łzawic i ropiec 😞 kurde... chyba sie musze do lekarza z nimi wybrac, co prawda ma po drugiej stronie ulicy ale to cała wyprawa z nimi dwiema 😞

• Mamusie
ggulek napisał(a):
Ewcia u nas frida w ogóle nie działała, podołał jedynie katarek (ten do odkurzacza), wiem strasznie brzmi, ale jak już kiedyś pisałam najlepszy mój zakup dla Emi. Wracajcie do zdrowia 😘

nio frida tez do odciagania. super działa ale ona jakos nie ma katarku mała widocznie, tylko cos tam furkocze. mzoe kurde to sie zarcie wraca albo ma gdzies w zatokach i jej spływa i dlatego kaszle. chya kurde jednak musze do przychodni z nimi obiem asie pzrejsc...

• Mamusie
ggulek napisał(a):
Ewcia a Iga nie ślini się ostatnio więcej? Moja właśnie z tego pokaszluje. 😉

slini sie ostatnio bardzo duzo, moze w sumie tez i od tego. ale nich lekarka ja obejrzy, daleko nie mam. bo i ma z zgieciach czerwone to mzoe tez cos nie tak i oczko łzawi, zmoe ajkas pzreziebiona, sama nie wiem. ogolnie nie latam do lekarza z nimi, bo mozna czegos konkretniejszego załapac, ale teraz zuzia napewno chora, móiła ze dzis ja ucho boli, pewnie od tegoz e nocha nie wysmarknie tylko wciaga to. i mzoe jakies zapalenie ucha, a tak to obie i tak musze wziac wiec i małą pokaze.