Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nunek leży w wyrku i ma oczy jak 5 zł 🙂 Wydoiła 200ml przed snem i nawet nie zauważyłam kiedy, bo licytowałam jej kieckę na chrzest 😁 Heh kupiłam nową, nieużywaną od kogoś kto nie zdążył jej dziecku założyć i to właśnie z Abrakadabra tę co mi się tak strasznie podobała 😁
http://allegro.pl/komplet-do-chrztu-abrakadabra-rozm-68-nowe-i2431325421.html
Właściwie za połowę ceny nabyłam, bo jeszcze przesyłka gratis 😁 Jedna z najlepszych moich zdobyczy na allegro. Ale się cieszę 🙂

Btw. fajny pomysł z założeniem grupy na fb 🙂

Ewcia PM, zaprosiłam Cię na fb 🙂

Dojem kawałek arbuza (taką mam dzisiaj kolację) i idę spać. Może troszkę się zregeneruję, bo dzisiaj ledwo funkcjonowałam. Dobranoc 🙂

meti84 napisał(a):
nie kazdy wie co to higiena, i nie kazdy interesuje sie

🤨 można se dbać, a dziecko od kogoś innego złapie... pojebany świat.

Mieliśmy już leki na receptę, wszyscy zarliśmy, bo jak dziecko ma, to to świństwo podobno wsżedzie fruwa 🙃
Jutro lekarz.

Dzieci wykąpane śpią, Bartek nafaszerowany czosnkiem i pestkami dyni, niech go czyści...
Ech.

mieliśmy i płyn, na P nazwa, nie pamiętam...
Zobaczymy co nowego jutro dadzą, myślałam,że w tamtym roku mieliśmy z tym przygodę drugi i ostatni raz, a tu niespodzianka. Dobra tam. A może to już moja jazda, z przemęczenia 🙃
Coś te owsiki lubią naszego Bartusia 😁 On stale w ziemi grzebie, a teraz spędzał mase czasu w truskawkach i prosto z krzaka jadł...Sądzę,że jeśli faktycznie są, to właśnie stąd.

Kurde no. Szukam czarnych prostych szpilek zakrytych bez żadnych ozdób, z paseczkiem z przodu lub dwoma podtrzymującym (ew. wokół kostki byle cienki), najlepiej z czerwoną podeszwą, które są na małej platformie i obcasy nie mają 15cm tylko 10-12 max. I nie mogę znaleźć 😜 W międzyczasie kupiłam se japonki 😜 Muszę się chyba wybrać do New Looka, bo tam zazwyczaj były szpile z paseczkami z przodu. Tyle, że u nich buty niewygodne :/

na owsiki mówią że śledzie solone ale czy to prawda
co do wszawicy to kiedyś jechałam miejskim autobusem i damulka przede-mną siedziała i wsza jej chodziła po głowie taka wielka że ją widziałam aż mnie wszystko swędzi

• Mamusie
lady_m4ryjane napisał(a):
Kurde no. Szukam czarnych prostych szpilek zakrytych bez żadnych ozdób, z paseczkiem z przodu lub dwoma podtrzymującym (ew. wokół kostki byle cienki), najlepiej z czerwoną podeszwą, które są na małej platformie i obcasy nie mają 15cm tylko 10-12 max. I nie mogę znaleźć 😜 W międzyczasie kupiłam se japonki 😜 Muszę się chyba wybrać do New Looka, bo tam zazwyczaj były szpile z paseczkami z przodu. Tyle, że u nich buty niewygodne :/

Jezusie Chrystusie, ja się zaplątałam już przy drugiej linijce 😮 😜

? 🙂

Coś takiego?

fikumiku napisał(a):

? 🙂

Coś takiego?

coś pięknego :P

• Mamusie
fikumiku napisał(a):

? 🙂

Coś takiego?

Fiku kocham Cię :*
Piękne piękne. No brak słów. Picasso może się przy Tobie schować hahaha

izunia1986op napisał(a):
Widzialyscie takie cos 😮Ale w sumie to dobra rzecz 😁

http://allegro.pl/gryzak-do-podawania-owocow-i-warzyw-nuby-sklep-i2429283340.html

czego to ludzie nie wymyślą

• Mamusie
ewcia napisał(a):
ggulek napisał(a):
Dobra, doradźcie, który ładniejszy:
http://allegro.pl/album-pamiatkowy-ksiega-pamiatkowa-ksiegi-dziecka-i2397292497.html
http://allegro.pl/ksiega-pamiatkowa-ksiegi-dziecka-album-pamiatkowy-i2399089696.html

fajne oba, tylko ja bym nie miałą zcasu na wypełnianie tego. ja przy zuzi niby miałam wiecej czasu ale to wypełniałam z gerbera taki kalendarz jakby z 1 roczku, i tam gdzies były daty kiedy zabki szły, było ogolnie mało. taki kalnedarz,a na takie cos bym nie miała czasu. i z tego co na szybkiego to w tym drugim sa informacje z ciazy... data pootwierdzenia ciazy itd. masz te dane??

Właśnie zapisywałam wszystko w zeszycie i chciałabym teraz to wszystko zapisać w czymś takim, żeby mała miała pamiątkę 🙂 Ja nawet nie wiem kiedy mi pierwszy ząbek wyszedł, a chciałabym 😁

• Mamusie
Astra napisał(a):
meti84 napisał(a):
nie kazdy wie co to higiena, i nie kazdy interesuje sie

🤨 można se dbać, a dziecko od kogoś innego złapie... pojebany świat.

Mieliśmy już leki na receptę, wszyscy zarliśmy, bo jak dziecko ma, to to świństwo podobno wsżedzie fruwa 🙃
Jutro lekarz.

No wlasnie, ty sie starasz, a inni nie, a wszystko lata w powietrzu...
Dzieci wykąpane śpią, Bartek nafaszerowany czosnkiem i pestkami dyni, niech go czyści...
Ech.

fikumiku napisał(a):

? 🙂

Coś takiego?

Ahahah fiku mniej więcej tak tyle, że jak pasek jeden lub dwa będą z przodu to nie wokół kostki 😁 I ten z przodu pasek na takiej wysokości jak w tych butach:
http://allegro.pl/sliczne-czolenka-new-look-i2432627263.html
Chodzi o to, że ja mam strasznie wąskie stopy ale długie bo rozmiar 39 i wszystkie praktycznie buty są na mnie za szerokie, więc nie moge mieć takich zwykłych wsuwanych czółenek bez paseczka, bo je po prostu zgubię 😉
Najgorzej to se coś sprecyzować tak konkretnie. I szukaj teraz wiatru w polu 😜

Idę spać może dzisiaj trochę pośpię.

• Mamusie
Ewcia dziewczynki śliczne, widzę podobieństwo i do taty i do mamy 🙂 A Zuzia bardzo się zmieniła, kojarzę zdjęcie co miałaś jako główne jeszcze na brzuszku 😉
Byłam dzisiaj na zakupach, obczaiłam zajebisty sklep z chińskimi i włoskimi ciuchami, mega tanie i niektóre super. Cycniki po 10 zł, ciekawe ile wytrzymają 🤢