Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Dae....spadaj na drzewo
mowie prefum,a napisalo mi si eperfumy 😜 😜

kurwa.....co ja mam z nim zrobic?
jest juz uzyty,bo sprawdzila PAni zapach 😮 😮
pojebane i tyle
trudno..........dostanie ktos w prezencie lub bede sie psiakac jak
meza nei bedzie

a co to jest? moze którejś z nas spasuje
to odkupimy po promocyjnej cenie :P

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia fajne mieszkanie, mogę wiedzieć ile płacicie ze wszystkim? Też nie trawię ciemnych podłóg a teraz wynajmujemy z takimi. 😜
Mieszkaliśmy do końca kwietnia na tym osiedlu, pięknie tam było, ale 1700 za 36 m trochę za dużo 😜 https://www.facebook.com/OsiedleEuropejskieAtenyWKrakowie/photos_stream

• Mamusie
Ej Kasia ale te meble to właściciele wam zostawili tak? To gdzie będziecie trzymać swoje, bo chyba jakieś kupowaliście jak byłaś w ciąży z tego co pamiętam. Ja to bym wolała jednak swoje meble mieć w domu, a nie po kimś, ale to już jest minus wynajmowania. Podobają mi się półki w salonie, bo dużo ich. Nam by się przydały na książki, bo tak to musimy część kolekcji u rodziców trzymać 😞
U nas dziś urwanie łba, bo informatyk przyszedł i kończymy inwentaryzację. A ja się motam ze spłatami za zeszły rok. Teraz będę miała podwójna pracę ze spłatami, bo inaczej w systemie będzie trzeba zaznaczać 😞
A fotki wrzucam z komórki na imageshack by tu umieścić 🙂

• Mamusie
ggulek napisał(a):
Kasia fajne mieszkanie, mogę wiedzieć ile płacicie ze wszystkim? Też nie trawię ciemnych podłóg a teraz wynajmujemy z takimi. 😜
Mieszkaliśmy do końca kwietnia na tym osiedlu, pięknie tam było, ale 1700 za 36 m trochę za dużo 😜 https://www.facebook.com/OsiedleEuropejskieAtenyWKrakowie/photos_stream

Gulciu, mieszkanie ma 50 m i płacimy 1600 zł + czynsz 140 no i bieżące rachunki, ale dostaniemy je dopiero na koniec miesiąca więc wtedy powiem ile wyszło 🙂

• Mamusie
Daenerys napisał(a):
Ej Kasia ale te meble to właściciele wam zostawili tak? To gdzie będziecie trzymać swoje, bo chyba jakieś kupowaliście jak byłaś w ciąży z tego co pamiętam. Ja to bym wolała jednak swoje meble mieć w domu, a nie po kimś, ale to już jest minus wynajmowania. Podobają mi się półki w salonie, bo dużo ich. Nam by się przydały na książki, bo tak to musimy część kolekcji u rodziców trzymać 😞
U nas dziś urwanie łba, bo informatyk przyszedł i kończymy inwentaryzację. A ja się motam ze spłatami za zeszły rok. Teraz będę miała podwójna pracę ze spłatami, bo inaczej w systemie będzie trzeba zaznaczać 😞

Kochanie meble wszystkie są nasze, ich tylko zabudowa no i łazienka 🙂
Już jesteśmy w pełni urządzeni, nie mogłam się ruszać wczoraj 🙂 ale jest pięknie 🙂

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
Daenerys napisał(a):

Kochanie meble wszystkie są nasze, ich tylko zabudowa no i łazienka 🙂
Już jesteśmy w pełni urządzeni, nie mogłam się ruszać wczoraj 🙂 ale jest pięknie 🙂

No to super, bo akurat pasują do wnętrza. Szybko wam poszła ta przeprowadzka 🙂

Zaraz mi gały wypłyną od tych cyferek. Jak dobrze, że już jutro weekend. Poniedziałek będzie hardcore, bo wszystkich co chcieli złożyć zamówienie w trakcie inwentaryzacji odsyłaliśmy na poniedziałek. M. znów chce mi kasę wcisnąć 😠 Nosz kurwa tak się cieszyłam, że już nie będę miała tej kuli u nogi. Ale odkąd mnie nie było to im się ciągle kasa nie zgadzała. Ech może jeszcze mi się upiecze ale wątpię.

• Mamusie
no izu teraz to czytam i faktycznie chyba tak 🙂
ale ja mam już tylko w głowie jedno
aaaaa kiedy on wróci
a tu jeszcze aerobik 🙂
po niezłej przerwie coś czuje że się zesram z wysiłku 🙂

jutro Majka oddana zostaje mojej mamiena noc 🙂
juz napomnknełam że oddam też moze nakilka godzin Pole
to sobie cos zrobimy z michałem fajnego 🙂

• Mamusie
Fiku ta sałatka to miszczostwo 🙂 wyjebana jest. Michał opierdolił 3/4 półmiska, a miała być na wieczór do piwska fuck.
Ey chciałam dzisiaj Mani dać cycusia, a ta polizała i odkręciła głowę 🙂 czyli już karmienie zakończyłyśmy na ament 🙂
Ważyłam się z nią dzisiaj rano i waga pokazała 8800g. Czuje że jest już taka ciężka że mi kolana wysiadają jak ją podnoszę 😞

• Mamusie
Hahaha Sztunia dobra jestes :P Zes widze przekabacila mezulka. I na co w koncu padl wybor? 🙂

Kimnęłam się z Jaskiem i czekamy na Karolka bo niedługo wróci ze szkolenia. 2 dni go nie było, steskniłam sie 😮

Ooo Kasia też robiłaś sałatke 😁 No ona jest super prosta i pasuje zawsze i wszedzie, mój hit na odwiedziny ludzi :P

• Mamusie
Że też mój dziadyga nie lubi ogórków konserwowych. Ale może w sałatce przejdzie. Muszę ją zrobić.
Sztunia chciałabym by to o premię chodziło, ale to niestety jest odpowiedzialność za kasę firmową. Miałam ją na głowie przed zwolnieniem i macierzyńskim i teraz się cieszyłam, że M. mi tego z powrotem nie przekazał, no to już chce przekazać :/ Widocznie uczciwość mam na ryju wysmarowaną :/
Kurde mamy znów problem z odparzeniem, które nawraca i nie wiem czy nie przejść na tetrę na jakiś czas, bo NIC nie działa. Nawet Pimafucin w maści, który kazał lekarz zastosować przez 5 dni ostatnim razem jak miała czerwone tam wszystko, więc teraz znów jej zaaplikowałam. Muszę ją zapisać na stronę zdrową, bo i ważenie musi być w styczniu.
Ale niania mówi, że przez te 2 tygodnie co jej nie widziała Werka nabrała masy.
Bawimy się się i dzikus oderwał listwę przypodłogową 😮

• Mamusie
my ostatnio bylismy na szczepieniu kiedys sie musze wybrac na spokojnie
niech go waza mierza i klejnoty zobaczy doktorek 😆 😆

Fiku Jasiol nad siurakiem tez ma tak spuchniete?
Wogole to jego worek z jajeczkami 🙃jest taki dziwny maly bym powiedziala
Nikos mial normalne jajuska i reszte 😁 😁

mlody raczkuje po kuchni 😁
i gada oko koko 🙃 🙃

• Mamusie
No to ładnie sobie pofolgowaliśmy, trzeba by było się wybrać w końcu.
Izu toś mi pytanie zadała, z nabiałem u Jaśka chyba w porządku 🙂 Czasem tylko jajka są albo rozlazłe albo takie spięte co mnie zawsze zastanawiało a K nie potrafił jednoznacznie odpowiedzieć czemu tak sie dzieje ale ze sie dzieje :P