Skocz do zawartości

Czerwcoweczki 2012 | Forum dla mam

midorada_m

Rekomendowane odpowiedzi

Kocik napisał(a):
pogoda do d... a mój misio śpiocha sobie ładnie dalej 🙂 dał mamusi posprzątać wiec teraz tylko chłopaki jak wrócą z kina to odkurza i goście mogą przychodzić 🙂

na mnie ta pogoda też działa usypiająco, zwłaszcza po zarwanej nocce

któraś z was pisała o zaopatrzeniu się w smoka żeby dziecko tyle na cycku nie wisiało...hehehe o ile zaciągnie tego smoka 😉 bo mój to pluje nim dalej niż widzi 😁 już różnych rzeczy próbowałam i nic nie skutkuje. najgorzej jak się tak na swoim chrzcie tak rozedrze bo przecież cycka w kościele nie będę mu dawała żeby się uspokoił 😁 😁 to by dopiero było 🙂

oj tam kiedys widzialam jak jednej kobiecie na chcrzcinach w kosciele dziecko wylo i ona nie mogla go uspokoic az w koncu wyciagnela cycka i zaczela karmic... ale wam tego nie zycze niech maly przespi cala msze 🙂

• Odpowiedzi 938
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu mały miał 2 dni cały czas taka kupę.samym śluzem robił taki ciemno zółty kolor.aż pianka szła z dupki..ta kupka była strzelająca i miała kwaśny zapach.czasem były też kawałki zielonego dlatego jechałam do lekarza. w kupce wykryli rotawirusa. jak Twoja robi tylko czasem to mówia,że może tak być na cycku takie kupki półpłynne ale mój cały czas śluzem robi od wczoraj.podałam mu troche wody w której gotowałam ryż podobno ma mu pomóc.. 😞

• Mamusie
Haaaaaj Laseczki 😘

u nas dziś super pogoda, idziemy na obiad do teściów, to Polcię w wózek i spacerinio 🙂
Mąż właśnie ogarnia chałupe, odkurza, myje podłogi i myje łazienki 🙂 Kochany 🙂 🙂

Wiecie co, czasem wydaje mi się, że Polcia ma jakby pełny nos, ale zaglądam tam i nic nie ma, udrażniam wodą morską, ale czasem tak oddycha jakby jej tam coś przeszkadzało 😞

Tysia udanej bibki 🙂 ja obcasy kocham, ale tez gira się trochę odzwyczaiła, teraz napieram na koturnach 😁 niby w modzie 😁
PS ale z tym cycem na mszy to szał, no ale jakby dzieciak mocno wył.. to sama nie wiem, czy bym z cycyem nie wyskoczyła.. z tym, ze w mojej parafiii w pip uczniów.. to podwójna siara 😮 😮 😮

Miłego dzionka Mamity 😘

• Mamusie
Marlena1109 napisał(a):
Kasiu mały miał 2 dni cały czas taka kupę.samym śluzem robił taki ciemno zółty kolor.aż pianka szła z dupki..ta kupka była strzelająca i miała kwaśny zapach.czasem były też kawałki zielonego dlatego jechałam do lekarza. w kupce wykryli rotawirusa. jak Twoja robi tylko czasem to mówia,że może tak być na cycku takie kupki półpłynne ale mój cały czas śluzem robi od wczoraj.podałam mu troche wody w której gotowałam ryż podobno ma mu pomóc.. 😞

heheh tyle że to ja pytałam o tą kwestię ale tak czy siak dzięki za odp 😉

• Mamusie
tak po za tym to cześć 🙂

u nas pogoda w kratkę...także szału nie ma.
Justyna udanej imprezki i oby Adaś nie płakał ale on raczej nie z tych płaczących 😉 ja to się o mojego martwię jak wytrzyma u siebie na chrzcie bo przecież smoczka on nie uznaje 😮 ale w razie co wyjdę na zakrystię i tam nakarmię i uspokoję 😁
Maju smacznego obiadku 😉 no nasz to ewidentnie coś ma w nosku 🤨 🤨 wczoraj co prawda już katar był biały a dziś trochę żółtawych gilonów wyszło ...sama nie wiem czy to coś lepiej jest..mam wrażenie że charczy cały czas tak samo 🤨 🤨 no jutro kontrola to się coś dowiemy.
Aneta sto lat dla Oskarka 😘 duży chłopak z niego 😉

miłej niedzieli kochane 😘

• Mamusie
Hej Laski

Ja juz dzisiaj obskoczylam real, pojechalam kupic sukienkę na wesele, na ktore idziemy 4 sierpnia.
Jestem załamana, stwierdzilam ze po tej ciązy wygladam jak pasztet 😠
i musze sie wziasc za siebie, bo masakra jak taka zostane !!!
Sukienke kupilam wkoncu w orsayu , wybór był duzy ale na moja wstrętna okropną figure nie bylo w czym wybierać. Teraz czekamy na gości, szczerze to ma dośc juz tych wycieczek, ktorych nie ma końca....
Z tym napięciem moze jest troche racji, zastanawiam sie tylko czym ja bede jezdzic na te rehabilitacje jak Mąż auto do pracy potrzebuje 🤢 cos bede musiala wykombinować 🤔

Tysia - fajnie ze juz po chrzcie 🙂 macie juz to za soba 🙂
Aneta - superaśnie ze do Poznania, bedziesz miała obok siebie Tysie i Sandre 🙂 🙂
zycze Ci powodzenia i wytrwałości, to tak jakby początek nowego rozdziału w Twoim życiu 🙂
Kocik zycze zdrówka dla Matiego 😘
Sandra juz coraz blizej 🙂 czekamy na Ciebie 😎

Jesli chodzi o obcasy to ja nie lubie i nie umiem chodzić, lepsze są koturny, wogole jestem wysoka i jak ubiore obcasy to mam kompleksy 🤔 🤨 🤢
Mam pytanko do Dziewczyn które maja chłopców.
Czy nie chcecie odsprzedać ciuszków ? my wskakujemy w 62 rozmiar i takie wieksze na 62 i na 68cm mogę odkupić, chodzi konkretnie o jakies sweterki, kurteczki , spodenki itp

• Mamusie
My po obiedzie u teściów 🙂

Polcie tez trzeba było nakarmić, ale najedliśmy się jak dzikie bąki 🙂 hihi

Tysia super, że już po 🙂
Czarna ja idę na wesele 1 września i tez będę musiała czegoś poszukać, ale czekam na koniec sierpnia co by dojść do formy.. mam nadzieje, że nie będę się wkurzać w przymierzalni, Orsacza na pewno tez nawiedzę 🙂

Buziolki