Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Tosia a to pierwszy okres? bo ja miałam właśnie pierwszy taki, bardzo duzo się lało, aż się bałam bo kiedys juz miałam krwotok i wylądowałam w szpitalu, ale drugi był juz ok.

Monkado Antos się tez tak strasznie wygina, oni chyba ćwiczą jakby się na brzuch przewrócić, brzuchem to dotyka podłoża, tylko głowa całkiem do tyłu jeszcze 😮, i jak byłam w szpitalu to pytałam, czy on sobie nic nie zrobi, to lekarka powiedziała, że sam sobie nic nie zrobi. ale ja nieraz takiego stracha mam, bo on aż sztywnieje, i go próbuje wyprostować, ale to na nic, a jak mu pomogę i na brzuch przekręcę to jest spokój

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziewczyny
Jasior ma taki młotek
http://allegro.pl/fisher-price-mlotek-chichotek-v5640-i2758289892.html
i dostaje głupawki, jak go widzi to aż się cały trzęsie, otwiera dziobek i robi hu hu hu hahahaha 😁

Mój wczoraj zrobił, ale po szyję 🙂
Słaby urodzaj w kupach był od poniedziałku więc nadrobił i od razu poszedł do kąpanka, bo był nie do wyczyszczenia 🙂
Wczoraj kupiłam śpiworek, panie zarzekały się, że do Quinny pasuje, ale chyba się z kapustą na łby pozamieniały, bo wcale nie da rady go założyć. I dupa, chciałam zaoszczędzić, bo kosztował 99, a teraz muszę kupić orginalny od wózka za 280 😠

• Mamusie
albo Antek tak szybko rośnie, albo ta rozmiarówka 68 jest jakaś mniejsza niz 62. chodzi mi o to że w 62 spokojnie śmigał 3 miesiące, a 68 to góra jeszcze przez listopad da radę, no do pół roku to nie ma szans, juz teraz niektóre rzeczy co zaniżone z 74 mu zakładam

• Mamusie
Chyba taki dzień śpiący bo Jasiu też zjada i praktycznie od razu do spania 😁

Ula z tymi rozmiarami to tak właśnie jest.. Jasiu ma jedną bluzę na 56 nawet 🤪, na 6mcy to już sporo ciuszków ubieram, body już tylko 68 i 74 a wg ostatniego mierzenia ma 62cm 😁