Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej a my juz po spacerku moze jeszcze jeden zaliczymy bo u nas wlasnie sloneczko sie obudzilo 🙂
ania sukienusia super,kamilka bedzie slicznie wyglodac 🙂
monkado ja dzis chcialam jogurt zjesc bo taka mam ochote bo dotej pory poza mlekiem do kawy i troche masla do chleba nic wiecej nie wprowadzilam...a poza malymi grzeszkami michalek w bialej czekoladzie do tej pory sztuk 3 i dwa pierniki w czekoladzie 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
czesc mamusie 🙂

ula duze buziaczki dla Antosia zeby wszystko dobrze bylo :*
ania sukieneczka sliczna 🙂
kinia fajnych masz chlopakow 🙂 to kiedy planujesz dziewczynke 🙂
rosi gdzie sie podziewasz? odezwij sie !!
monika fajnie ze chrzciny udane a oli maly przystojniaka 🙂 buziaki za 3miesiac :*
monkado super ze spacer sie udal

u nas nocka fatalna myslalam ze wyjde z siebie mala zasnela po 8 a potem 22:30 24:10 3:00 4:40 5:50 i wtedy walnnela taka kupe ze niewiedzialam co zrobic on cala w kupie jej posciel normalnie masakra i potem hak zasnela to wstala po 11 ... moze ta kupa ja tak w nocy meczyla mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej w nocy. u nas pogoda fatalna :/ nie pada ale leeeeejeeeeee !!

• Mamusie
Ilka też nie wiem co poradzić.. 🤨 może po prostu ograniczyć kontakt do minimum?

Agatka u nas też zapowiadają spadek temperatury i śnieg 😮
powiem Wam że jednak dobry ten lipiec na poród był bo mogłyśmy bez obaw prawie od samych narodzin wychodzić z Dzieciaczkami na dwór a teraz jak już sąduże to niech sie hartują na zimnie 😁

Tosia witaj z powrotem 🙂

Kasiala kupiłaś te pampki w kauflandzie?

miłej nocki 😘

• Mamusie
No Tosia bo jakoś pustawo bez Ciebie 🙂

A my dzisiaj pojechaliśmy szukac jakiegoś lokalu na chrzciny, tzn. byliśmy w trzech : w jednym usłyszałam min. 140 od osoby 😮, w drugim 120 a z trzeciego ma do mnie zadzwonic szefowa 😞
Dziewczyny u nas jest tak drogo że masakra, jest jeszcze jeden lokal i tam 80 się płaci ale przede wszystkim robią tam stypy 😞 i mi się źle kojarzy
Zrobiłabym w domu ale nie mamy tyle miejsca. Zobaczymy co powie ta babka jak zadzwoni.

No i pojechaliśmy do kauflanda po premiumy bo w promocji po 36,99 (pisałam Wam) a Pani przy kasie 134 zł prosi 😮 mówię jej że za dużo a ona że paczka 63,99 i tak się sprzeczałyśmy ona 63 a ja 36 🙂 No i ona miała rację, bo wszystkie były po 36,99 a rozmiar 2 po 63,99 😮
No to do reala bo duża paka activ po 79,95, a tam tylko rozmiar 5 i 3 😞
No i znowu mamy dady z biedrony 😁
Mała wstała (już) idę ją dobic cycusiem 😁

• Mamusie
nie wytrzymam, m jest chory i pojechał do dodatkowej pracy (bo go poprosili!)...ciekawe co będzie jutro.

Ania to niezła przeprawa po te pampersy. A swoją drogą to nie rozumiem dlaczego robia w promocji tylko wybrane rozmiary, powinni juz całość 😮

Ja też sie cieszę ze Jasiek urodził się latem, bo gdyby przyszło mi na taką kruszynkę wciskać kombinezon to nie wiem 🤢 😉

Tosia pisz jak Jasiek sprawował sie w gościach 😁 😉

• Mamusie
Ilka wyślij męża do jego mamy niech tam pomieszka,
to najlepsze wyjście 🙂 Jak mój zaczął chorowac to tydzień z mamusią mieszkał,
a jak bardzo później docenił to co w domu ma, bo mamusi miał już trochę dosyc 🙂 po tym jak go w nocy budziła o 2 na mleko z czosnkiem bo jakoś tak dziwnie charczał 😁

• Mamusie
a ja sie z moim poklocilam...chyba lepiej jak w ogole nie bedziemy ze soba rozmawiac bo ostatnio kazda rozmowa tak sie konczy 😠
moze przyczyna jest to ze my w ogole ze soba nie sypiamy raz od porodu ...bo albo nie mam ochoty albo pokloceni albo nie ma kiedy ...mysle ze za duze cisnienie 😉 😉 😉 😉 😉milej nocki ja ja spedze z mezczyzna mojego zycia moim calym serduszkiem i szczesciem oczywiscie filipkiem

• Mamusie
Te ceny to obiad i później zimna płyta, napoje i ciasto, tort swój.
Ilka bo teściowa przyjeżdża żeby mnie trochę odciążyc - tzn. pobawic się z małą żebym mogła sobie posprzątac. Dlatego jak przychodzi to ja mam już posprzątane, ona bawi się z dzieckiem a ja siedzę i się nudzę, tzn. karmię jak mała głodna.

• Mamusie
ania_p napisał(a):
Te ceny to obiad i później zimna płyta, napoje i ciasto, tort swój.
Ilka bo teściowa przyjeżdża żeby mnie trochę odciążyc - tzn. pobawic się z małą żebym mogła sobie posprzątac. Dlatego jak przychodzi to ja mam już posprzątane, ona bawi się z dzieckiem a ja siedzę i się nudzę, tzn. karmię jak mała głodna.

Acha już rozumiem 😁 😉