Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzień dobry 😉 Pospałam dziś do 7 - nie licząc pobudki o 5 na jedzonko. Super. Za jakieś pół godzinki jedziemy na zakupy a potem pewnie będziemy na dworze, bo już ciepełko jest.
Małej całe górne dziąsło i spód górnej wargi zrobił się w nalocie pleśniawek...

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam 🙂

Doti biedna Lusia z tymi plesniawkami, wiem co to za upierdliwe cholerstwo 😠 jak Ula miala plesniawki to slyszalam , ze mam jej przemywac buzie jej wlasnym moczem, bo to podobno bardzo skuteczne...no ale jakos nie moglam sie przemóc... 😲 jesli by jednak aphtin nie pomogl to chyba bym sie na to zdecydowala...

U nas noc super, cala przespana az do po 6 🙂

• Mamusie
Dzzien dobry.
Karola mi mama mowila,że tez nam przemywala moczem boshe masakra!!
Tylko aphtin Mai plesniawki zeszly po 2 dniach 🙂
Jedziemy na kontrole do kardiologa 18 czerwca,a miala byc po wakacjach 😞 mysle,że nic nie wymyślą,że Majka ma iść na operacje już teraz. Mówil nam lekarz,że jak bedzie starsza to będzie miała proteze tej zastawki. No ale niestety zobaczymy. Wada jest powazna i się troszke pogorszyło zastawka mitralna jest niedomykalna IV stopnia a była III 😞 😞 😞
Majka ma wlasnie drzemke.
Wczoraj jej dałam tego misia lubisia,wiecie jak zajadala sie nim,oczywiscie jej dawalam bo by cala w kruszynkach była.
Jutro na 8 kosmetyczka a w niedziele komunia,dziś jeszcze muszę się wybrać po jakieś buty bo nie mam,chyba że sobie w Gnieźnie zobaczę bo jutro musimy jechać po rolety na okna.

• Mamusie
Dzień Dobry.

Dzis noc gorsza, chyba co raz bardziej dokuczaja zeby lub cos z jedzonka ale obstawiam zeby, bo to co sie dzieje na górnym dziasle to masakra 😞 placz byl w nocy i wiercenie sie i w koncu spal z nami...juz nad ranem, sle ogolnie jak zawsze 19-6. Teraz juz tez chwilę spi. Dzis mam do kosmetyczki to sie czlowiek trochę lepiej poczuje a po poludniu idziemy na zakupy z moja mama 🙂. Mam nadzieje ze sie nie popsuje pogoda bo jak naraIe sloneczko świeci.

• Mamusie
Witam się
Mixi nie żal Ci sprzedawać wózka? Wiem sama po sobie, że zimą te na pompowanych kołach są nie zastąpione. Przy pierwszym dziecku miałam dwa wózki- jedną małą spacerówkę i jedną dużą ( z głębokiego) i przy Tymku też tak zrobie. Wiem co to znaczy pchać wózek na małych kółkach po śniegu 🤢
Ciekawe co tam słychać u Isy. Tak sobie myślę, że zostaje nas na forum coraz mniej 🤢

• Mamusie
Mixi a ile za niego dalas w sklepie? ja swoj na razie wystawiam za 780 zl, ale pewnie pedziemy musieli zejsc z ceny bo to 2 w 1 ...a kupilismy go za 1300...no ale spacerówka calkiem nowa niesmigana 🙂 a i gondola w ogole nie wyglada na uzywaną 🙂 ja spacerówke mam teraz x-landera to ma duze kola, wiec ten bebetto nie bedzie nam juz potrzebny, tym bardziej, ze Ulka nie akceptuje spacerówki z niego 😜

• Mamusie
Ja dałam za 3 w 1 -1200 zł i teraz myślę ,że 450 to bym chciała musowo odzyskać 🙂
Myślę ,że to chyba nie jest jakoś drogo .
Zobaczymy jak się nie sprzeda to rzeczywiście będzie na zimę ,chociaż to są zamrożone pieniądze bo gondola już leży w kącie zaraz fotelik pójdzie też w odstawkę .
A jednak jak będzie leżał to straci na wartości bo teraz to i gwarancje ma . 🙂

• Mamusie
Dziewczyny, czy mozna gotowac płatki ryzowe na wodzie zamiast mleka? szukam alternatywy dla Uli na pierwsze sniadanie a te wszystkie kaszki takie slodnie są...kleika ryzowego i kukurydzianego na mm nie chciala jest, to pomyslalam, ze kupie jej te zwykle platki ryzowe, ale nie wiem czy mozna je na wodzie gotowac...

• Mamusie
To zacznę od wyższego pułapu najwyżej będę opuszczała z ceny co jakiś czas ,aż się sprzeda 😉 😜
Karolka nie daj się złapać tym firmom ,bo ja ze starszą byłam na takim castingu ,zapłaciłam 100 zł za zdjęcia czy wpisowe nie pamiętam i cisza .
Nigdy nikt się do nas nie odezwał 😁:
Jakby im zależało to by w Poznaniu znalezli fotografa co by zrobił małej portfolio i przesłał do Warszawy 🙂

• Mamusie
Hej u nas nocka super 🙂
Mały spał od 20:40 do 5:40, z jedną pobudką, ale to pewnie dlatego,że dostał mleko o 22:30, później jadł przed 3, stąd ta jedna pobudka. Normalnie je przed spaniem, a wczoraj zasnął z herbatką, chyba tak będę robić, bo jest szansa, że lepiej będzie spał.
Dzisiaj jedziemy na obiadek do knajpki, może nad morze na rybkę 🙂
U mnie jest dzisiaj brat cały dzionek, bo jutro wyjeżdżają z rodzicami na Kos w Grecji na urlopik, więc chciał spędzić z siostrą czas, jak miło 😆

Ja za wózek płaciłam ponad 2500 zł, więc będę musiała za używkę dostać minimum 1200/1300 zł, ale chyba sprzedam dopiero po zimie.
A i wypatrzyłam inną spacerówkę-parasolkę Maxi Cosi Noa, link: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-maxi-cosi-noa-i3200229568.html , jak się wam podoba???