Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Trochę podczytuję Was, ale jakoś weny do pisania nie mam, chyba mam dość siedzenia w domu i robienia w kółko to samo 😞

Doti napisał(a):
Dziewczynki macie może zalegające ciuchy ciążowe? Szukam żeby odkupic od kogos jak najtaniej, bo to co mam już nadaje się tylko po domu a póki co wydatków innych mamy mnóstwo i kupowanie nowych to za duże obciążenie...

Zostały mi spodnie ciążowe 2 pary i bluzki, jakbyś chciała mogłabym Ci je sprezentować, tylko koszt wysyłki musiałabyś pokryć.

• Mamusie
Wstrętny owad się nie pokazał. Mam nadzieję, że przypalił się o żarówkę latając koło lampy i wciągnęłam go do odkurzacza. Jutro będę sprawdzać worek w odkurzaczu....

September ja noszę rozmiar 40-42, jakbyś mogła wysłać mi jakieś fotki to bym była wdzięczna, oczywiście pokryję wszystkie koszty ;*

• Mamusie
Dziubka moja mała zasnęła. Zaraz idę po jakąś kawkę bo po nocy z myślami o bzyczącym owadzie jestem lekko nieżywa. Poza tym niesmak mi trochę odpuścił więc pora coś zjeść...
Byłam raniutko na cytologii. Bolało jak cholera - położna nie mogła wypatrzeć szyjki 🤢 Do tego mówiła że mam tak dużo śluzu że ona nie wie czy badanie w ogóle się uda...

• Mamusie
ojej mam nadzieje, ze 8 mi nie wychodzi, nie chce, bo z nimi tylko same problemy 😉 ale raczej to jakies zapalenie, bo moje uszy sa bardzo podatne na to...mialam nie czyscic patyczkami, a czyszcze dalej, wiec pewnie znow sobie balaganu narobilam 😮 ehhhhhh
Ulka siada na spiocha i co chwile musze lazic i ja klasc, mam nadzieje, ze w nocy sie uspokoi, bo inaczej nie pospie 🤨

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Ja od 8 w pracy...
Kubuś był na noc u babci, więc jestem wyspana 🙂
Byłam na siłowni do 22, więc jak wpadłam do domu to tylko kąpiel i spanko.
No i wczoraj minął miesiąc mojej diety i ćwiczeń i 7 kg w dół poszła waga, jestem z siebie dumna 🙂
Pewnie teraz przyhamuje, ale mam nadzieję,że tragedii nie będzie.

Miłej soboty kochane i buziaki dla małych rozrabiaków 😘

• Mamusie
Dzięki dziewczynki za gratulacje 🙂
latka,jeżeli chodzi o cel, to oczywiście jest, ale muszę schudnąć jeszcze 20 kg 😮, bo od lat się z nadwagą borykam, wszystko przez moją cholerną niedoczynność taczycy, która nieźle mi napsociła... Ale jestem na dobrej drodze, dietę trzymam, trenerka ciśnie, więc nie ma rady 🙂

• Mamusie
dobry,

u nas jakoś cichooo, bardzo cicho... aż mi smutno.
Szymon jak widzi tatusia na Skype wieczorami to oblizuje cały ekran, przytula się i śmieje w głos, aż mi łzy stoją w oczach... a jak się rozłączamy to jest jeden pisk... później przez chwilę ciągle chodzi marudząc 'tata tata', widzę że strasznie to przeżywa bo później chodzi i szuka M po pokojach... zastanawiam się czy to jest dobry pomysł z tym Skype i Szymkiem... jak tak dalej pójdzie to niestety nie będziemy tak stresować dziecka no ale z drugiej strony to chyba dobrze że przez chwilę widzi tatę i go słyszy, sama nie wiem co mam robić??????!!! 😞

madzia gratulacje!! trzymam kciuki! 🙂