Skocz do zawartości

listopadówki 2012 (z brzuszka:) | Forum dla mam

edithd_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
gosiaczek83 napisał(a):
Angela_89 napisał(a):
anula4ever napisał(a):
gosiaczek83 napisał(a):
Hehe Własnie teraz to jak wyscig niewiadomo której sie spodziewać. Ja to na Edytke nie licze na najblizsze dni bo to nasza kobitka jak czołg nic jej nie rusza 🙂 sorki Edyta to zartem oczywiście mówie 🙂 Obstawiam Allice albo Angele 🙂 jakby tu zaczac zakłady na kase robić to mozna by pare zlotych wyciągnąc 🙂 heheheh

A co z nudow i przemeczenia widze dobre pomysly na zbicie interesu mamy 😉 no ja tez Edytka ale na Ciebie nie obstawiam bo ty nie do ruszenia 😉 a tak w duszy mysle ze my tu Angela no moze Alicja a tu pyk i gdzie sie dwie bija tam trzecia skorzysta 😉

to ja tak usune sie w cien i bijta sie ja z checia skorzystam hehe
wiecie co to forum poprawia humor 🙂
zrobimy gotowe do startu start i teraz jest wyscig mozna sie przepychac w biegu 😉

To moze zrzutke trzeba zrobić na jakiś pucharw dla zwyciężczyni 🙂 to sie dziewczyny zmobilizuja szybciej 🙂

jestem na tak 🙂
to teraz trzeba wbic sie w jakies leginsiaki i smigamy na start woda w reke bo to bedzie maraton hehe
tylko prosze mi tam bez bujek 🙂

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Angela_89 napisał(a):
Elmirka napisał(a):
No u mnie to moze byc juz w przyszlkyym tyg a moze byc i za 5 bo jak to moja polozna mowi moj synus jest bardzo szczesliwym dzieckiem i moze byc mu zbyt dobrze w brzuchu wiec zechce siedziec dluzej. A wszystko to na podstawie pulsu dziecka. Co badanie to on pelen relax

no nastepna chce sie wbic w nie swoja kolejke czekac tam prosze nogi zaciskac 🙂
oczywiscie z mojej strony to sa zarciki 🙂
niech kazda rodzi kiedy chce i pokazuje nam tu fotki bobaskow 🙂

Spoko ja jeszcze porzadnie zakorkowana jestem wiec sie nie bede wychylac poza szereg bo mnie tu zlinczujecie 😉 ( zart) Tylko cytowalam to co uslyszalam na mojej wczorajszej wizycie 😁

• Mamusie
Ktos nas poczyta to sie zdziwi-o jejku kobietki na koniec ciazy a taki humorek maja-to ja pisze od razu-PROSZE PANA I PANIA 😉 SPOZA GRONA RODZACYCH W LISTOPADZIE 😉 TO NIE ZLUDZENIE NAM NA SERIO JEST JUZ CIEZKO ZE Z BOLU GADAMY GLUPOTY-WIEC DLATEGO PAN/PANI MOZE SIE NASMIAC Z NAS I NADZIWIC 😉))))))))) KONIEC !!!!!!!!

• Mamusie
Elmirka napisał(a):
Angela_89 napisał(a):
Elmirka napisał(a):
No u mnie to moze byc juz w przyszlkyym tyg a moze byc i za 5 bo jak to moja polozna mowi moj synus jest bardzo szczesliwym dzieckiem i moze byc mu zbyt dobrze w brzuchu wiec zechce siedziec dluzej. A wszystko to na podstawie pulsu dziecka. Co badanie to on pelen relax

no nastepna chce sie wbic w nie swoja kolejke czekac tam prosze nogi zaciskac 🙂
oczywiscie z mojej strony to sa zarciki 🙂
niech kazda rodzi kiedy chce i pokazuje nam tu fotki bobaskow 🙂

Spoko ja jeszcze porzadnie zakorkowana jestem wiec sie nie bede wychylac poza szereg bo mnie tu zlinczujecie 😉 ( zart) Tylko cytowalam to co uslyszalam na mojej wczorajszej wizycie 😁

tak prosze sie nie wychylac poza szereg!
ja tu bede stala na strazy porzadku i kolejnosci 🙂

• Mamusie
Elmirka napisał(a):
Kurcze musze sie zlapac za porzadki 12 godz a ja jeszcze w pizamie siedze 🤪 🙃

Sprzatanie nie zajec nie ucieknie 😉 ja tez musze odkurzyc i kurze zetrzec bo jutro od rana(o wlasnie jak nie bedzie mnie bez obaw-nie rodze)ale od rana jedziemy na odzial na ogledziny pozniej przeglad auta maz ma robic pozniej kupic prezent na urodziny do siostrzenicy pozniej wizyta u znajomego i pozniej obiad i na urodzinki wiec spokojnie jutro nie rodze tylko mam dzien zalatany 😉

• Mamusie
Angela_89 napisał(a):
anula4ever napisał(a):
Zaraz sie posikam ze smiechu juz nam odbija konkretnie ale zawsze lepsze to niz gapienie sie w tv w ktorym i tak nic nie ma albo chodzenie po katach

mnie juz brzuch boli od smiania 🙂

A Fabianek spi?Bo uwazaj od smiechu obudzisz synusia i nie bedzie juz tak lajtowo

• Mamusie
anula4ever napisał(a):
Elmirka napisał(a):
Kurcze musze sie zlapac za porzadki 12 godz a ja jeszcze w pizamie siedze 🤪 🙃

Sprzatanie nie zajec nie ucieknie 😉 ja tez musze odkurzyc i kurze zetrzec bo jutro od rana(o wlasnie jak nie bedzie mnie bez obaw-nie rodze)ale od rana jedziemy na odzial na ogledziny pozniej przeglad auta maz ma robic pozniej kupic prezent na urodziny do siostrzenicy pozniej wizyta u znajomego i pozniej obiad i na urodzinki wiec spokojnie jutro nie rodze tylko mam dzien zalatany 😉

Ja mam jutro imprezke urodzinowa w domu wiec tez mnie czeka kupa roboty ale przy garach stac nie bede bo nie mam na to sily wiec zamowie pizze a jak sie komus nie podoba to niech spada na drzewo 😜

• Mamusie
anula4ever napisał(a):
Ktos nas poczyta to sie zdziwi-o jejku kobietki na koniec ciazy a taki humorek maja-to ja pisze od razu-PROSZE PANA I PANIA 😉 SPOZA GRONA RODZACYCH W LISTOPADZIE 😉 TO NIE ZLUDZENIE NAM NA SERIO JEST JUZ CIEZKO ZE Z BOLU GADAMY GLUPOTY-WIEC DLATEGO PAN/PANI MOZE SIE NASMIAC Z NAS I NADZIWIC 😉))))))))) KONIEC !!!!!!!!

dopisalabym ze w koncowce ciazy wystepuja efekty uboczne ktore nie sa zalezne od kobiety w ciazy 🙂
w razie pytan prosze sie skonsultowac z lekarzem lub farmaceuta przedawkowanie dobrego humoru moze powodowac wczesniejszy porod 🙂
ale ja tu bacznie patrze i nie ma wpychania 🙂

• Mamusie
anula4ever napisał(a):
Angela_89 napisał(a):
anula4ever napisał(a):
Zaraz sie posikam ze smiechu juz nam odbija konkretnie ale zawsze lepsze to niz gapienie sie w tv w ktorym i tak nic nie ma albo chodzenie po katach

mnie juz brzuch boli od smiania 🙂

A Fabianek spi?Bo uwazaj od smiechu obudzisz synusia i nie bedzie juz tak lajtowo

spi ale juz czas na pobudke i obiadek 🙂

• Mamusie
anula4ever napisał(a):
NIE NO DZIEWCZYNY SMIECH SMIECHEM ALE FAKTYCZNIE 13 JUZ A JA MUSZE OGARNAC CO NIE CO I SIEBIE I KATY I PSA WYPUSCIC BO MI SIE ZESZCZY 😉))))))))))))))) TAK WIEC JA NARAZIE SPADAM BEDE POZNIEJ-WSPOLCZUJE TYM CO BEDA CHCIALY NAS NADROBIC 😉

o nie juz 13 a ja obiadu jeszcze nie mam 🤪 😁 😁
maz wroci z pracy a tu nic garki puste 🙂
zrobie mu zupke chinska z parowka hehe(zarcik)
tez ide zrobic obiadek i slysze ze syn sie obudzil!
tak wiec wszystko co mile szybko sie konczy 🙂

• Mamusie
Angela masz racje pilnuj swojego miejsca w kolejce 🙂 to jak za komuny po kiełbase albo papier toaletowy 🙂 hehe

Kurcze gdzie nasza powaga sytuacji 🙂
I ja sie biore wkoncu za cos bo to widze ze głupawka sie rozkreciła 🙂 a ja obiad juz powinnam miec gotowy 🙂 Wiec na chwile sie ewakuuje i ide pichcic 🙂

• Mamusie
Elmirka napisał(a):
Ja sie narazie powstrzymuje od kupowania czegokolwiek dla Kubusia bo nie mam miejsca na przechowywanie wszystkich rzeczy. A jak bede dokupywac nowa garderobe dla malego to na eBay'u cale zestawy po 30 funtow za 40-50 szt

ja mam jak narazie po pierwszym synu duzo rzeczy wiec nie musze nic kupic ale moze pozniej cos tam bede potrzebowac!

• Mamusie
gosiaczek83 napisał(a):
Angela masz racje pilnuj swojego miejsca w kolejce 🙂 to jak za komuny po kiełbase albo papier toaletowy 🙂 hehe

Kurcze gdzie nasza powaga sytuacji 🙂
I ja sie biore wkoncu za cos bo to widze ze głupawka sie rozkreciła 🙂 a ja obiad juz powinnam miec gotowy 🙂 Wiec na chwile sie ewakuuje i ide pichcic 🙂

bede pilnowac a jak sie ktoras wepchnie to bede mowic:a pani tu czego chciala??na swoje miejsce w szeregu 🙂
bede stac za moja mala kielbaska 🙂
a tam zaraz powaga sytuacji jest ale sa i tez efekty uboczne heehee

• Mamusie
edithd napisał(a):
MY Z POWROTEM, W PRZEDSZKOLU JUŻ WSZYSCY WIEDZĄ ZE KARI BĘDZIA MIAŁA BRACISZKA-MACIUSIA. PAPLA MAŁA 🙂

Przdszkole przedszkolem. Ja polecialam do polski w kwietniu z zamiarem poinformowania siostry i dziadkow o moim stanie. Chcialam zrobic im niespodzianke. Siostra dowiedziala sie pierwsza a ze rozmawialysmy o mojej ciazy u niej w domu to uslyszaly tez nowine jej corki. Nastepnego dnia mlodsza pojechala do babci,ja do lekarza na usg. Po wizycie popedzilam po mloda i przy okazji oznajmic dobra nowine. Mowie dziadkom ze mam dla nich niesspodzianke a babcia usmiech od ucha do ucha i mi mowi ze oni juz wiedza. Emilia papla wykrakala ze ciocia Iza ma dzidziusia w brzyszku i ze on jest narazie taki malutki (pokazywanie palcami jak maly mial wtedy 11mm). Cale szczescie o zareczynach nic nie wiedzieli bo siostra zapomniala powiedziec wiec chociaz tym moglam sie pochwalic 😜 😁