Skocz do zawartości

listopadówki 2012 (z brzuszka:) | Forum dla mam

edithd_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
🙂))
najśmieszniejszą akcję zrobiłą mojej przyjaciólce jej starsza córka, jak aga zrobiła test ciązowy przy ciązy z drugą córka napisała sobie na nim datę markerem ale nie schowała go zby głeboko . i 2-letnia wówczas milena wyszarpała go dzien pozniej i chodziła z nim po domu, i tak sie rodzice i rodzeństwo agi dowiedziało o ciąży nr 2

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ZLITUJCIE SIE !!! nie bylo mnie tylko 3h a wy tyle naskrobalyscie:P rzeczywiscie wam humorek dopisuje 🙂)) ale lepiej sie smiac niz plakac 🙂
ja tez mam 103 cm w obwodzie i bylam pewna ze wy to macie kazda lekko po 120cm!
p.s. podziwiam was jak wy dajecie rade jeszcze sprzatac? ja juz od miesiaca nic nie robie, moj M sprzata sam co drugi dzien myje sam podlogi az w szoku jestem 😜
ja mysle ze to wasze obstawianie na nic sie nie zda ale to moje zdanie 🙂 ja mam zamiar sie wcisnac gdzies pomiedzy was- najlepiej to by mi 12 listopada data odpowiadal 🙂 hehe plany 🙂
jestem juz po KTG i wszystko ok zero skurczow, pani doc byla tylko w szoku ze takie hiperaktywne dziecko mam-bo mala niezle te elektrody dzis skopala! daje mi ostatnio niezle popalic a lezy tak niso ze jak porusza raczkami to mam wrazenie ze mi spojenie lonowe rozrywa! ale wszystko idzie zniesc 🙂

• Mamusie
A ja swoj 1 test wyrzucilam 😞 nie pomyslalam zeby go zostawic Kubie na pamiatke 😞.
No ale co tam mowi sie trudno.
U mnie obiadek tez gotowy dzisiaj typowo piatkowy rybka i ziemniaczki do tego walniemy sobie jakiegos ogoreczka i cacy. Musze jeszcze tylko kuchnie ogarnac i moge dalej leniuchowac 🙂

• Mamusie
ja mam oba, zbieram kari rzeczy do takiego pudła, ma tam ten test,wszystkie fotki z USG, bransoletki ze szpitala, pierwsze obcięte loczki, kartki z gratulacjami, ubranko z chrztu, i kupę innych pamiątek. nawet bilet z pociągu i z zoo 🙂 załuję tylko ze karty ciązy nei sxerowałam bo zawse zabierają przy wpisie do szpitala
dla Małego tez mam zostawiony test...

• Mamusie
Ja kazde usg zeskanowalam i mam na kompie test tez mam schowany no to musze sobie jeszcze kater ciazy zeskanowac bo nawet nie wiedzialam ze zabieraja no w sumie jak bylam przyjeta na odzial zabrali mi a pozniej przy wypisie oddali ale jak to bedzie juz po porodzie to lepiej sobie zeskanuje 😉 ja mam kartonik ze slubu wszystko w nim jest kartki moja podwiazka mucha meza nawet buty moje ktore sie porwaly bo ja madra chcialam zeby byly takie czyste schowane na pamiatke i sie rozkleily po praniu ale i takie wsadzilam .Dla Lenki ciocia obiecala kupic taki albumik gdzie sie wszystko wpisuje wkleja itp(ja taki jej zakupilam to teraz jej kolej 😉 ) fajna rzecz bo nawet ostatnio siostra wyciagnela albumik i sie smialysmy jak siostrzenica pierwsze zdanie jakie powiedziala to bylo tubi tu ła ła-co to oznaczalo do dzis nie wiemy 😉

• Mamusie
Zastanawiam sie czy nie zakupić nawilżacza powietrza do sypialni bo jak tam mamy tak cieplo to zeby malej nosek sie wiecznie nie zapychal bo suche jest powietrze a wiecznie mokrego recznika nie bede wieszac bo grzejnik na widoku a ja nie lubie wiszacych szmat i nie wiem jaki ten nawilzacz kupic ktoras ma w domu?godny polecenia.

• Mamusie
ja miałam anka pozyczony w zeszła zime, jak kri miała zatkany nosek wiecznie (potem sie okazało ze ot przez te migdały), wmawiali nam alergię (to kupilismy cały komplet poscieli antyalergicznej), przepisali jej niepotrebnie sterydy ( na szczescie dostała je tylko 3 dni) a potem sie okazao ze to te nieszczęsne migdały...
ale wracaj,ac do tematu miałąm nawilżacz i jest to o niebo lepsze niz głupie zawieszone pojemniki na wodę albo reczniki mokre (siedlisko bakterii)
niestety nie pamiętam marki, ale dowiem się...

• Mamusie
byłam i wróciłam
rozwarcie małe jest, głownka w kanale ustawiona, brzuch twardy, widać ze skurcze są. ponaciągał mnie troszkę (tzn pogmerał we mnie) i powiedział ze moze cos ruszy.
dzis, jutro, pojutrze, who knows. wyjsc musi. ale mi powiedziałl ze lepiej jak to nie będzie 1.11, bo on ma dwoch kumpli z tej daty i obaj sa jacys depresyjni 🙂))

• Mamusie
edithd napisał(a):
byłam i wróciłam
rozwarcie małe jest, głownka w kanale ustawiona, brzuch twardy, widać ze skurcze są. ponaciągał mnie troszkę (tzn pogmerał we mnie) i powiedział ze moze cos ruszy.
dzis, jutro, pojutrze, who knows. wyjsc musi. ale mi powiedziałl ze lepiej jak to nie będzie 1.11, bo on ma dwoch kumpli z tej daty i obaj sa jacys depresyjni 🙂))

No i widzisz Edytko a jednak cos sie dzieje 🙂. Moze pobiegaj jeszcze troche za Karla, poszalej ze szmata i schodami podzialajcie troche ze swoim G 😉 i w koncu ruszy bardziej. Bo jak juz sie cos zaczelo dziac to teraz juz musi byc z gorki 🙂