- Mamusie
w lidlu byly sniegowce i cziuszki dla starszyzny, wiec dla Kari mam dwupak golfów, jakies rajtki i pizamkę znów był atak masowy mieszkanców, ale jakos mi sie udało cos wyszperac
co do płci to ja przy Kari byłam pewno ze to chlopak będzie, teraz było mi oboętne, chcieliśmy drugą dzewczycnkę, działaliśmy niemalże od 1 dnia owulacji (z moimi rodzicami za ścianą, bo byliśmy wtedy na feriach w Alpach z nimi) przez chyba 6 dni i sie udało 🙂 mi kolezank mówiła ze chlopcy to z konca cyklu są, a mysmy na koniec nic nie działali, i tez w ogole w to nei wierzę
co do masażu to moj dr robił to bardzo delikatnie i choc napinało to nie bolało, ale w trakcie porodu miałąm częśc szyjki twardą i mi ją połozna masowała, ja jęczałam z bólu...strasznie to było...
a co do aktywnosci to anka bierz grabie i do roboty, ja w srodę i w czw przed porodem grabiłam liscie, wieczorem je z Kari paliłyśmy, ale miałyśmy frajdę.. potem w pitek posprzatałam domek, pojechałam do dr i po tym naciąganiu umyłam sobie cała łazienke łącznie z wysoko umiejscowionymi kafelkami zeby sie jeszcze 'dobić'. w sumie gdzies mam co sobie moi sąsiedzi o mnie mysleli, ale na pewni ają mnie za nienormalną.... jak w 8 m-cu kosilam łakę to mi tata powiedział ze mnie do opieki spolecznej poda za znęcanie się nad dzieckiem 🙂
Rekomendowane odpowiedzi
anula4ever_m
Karusia83_m
anula4ever_m
No ja tez mam zamiar a co 😁 ale od zamiaru do dzialania jeszcze troche 😁
anula4ever_m
anula i co ja mam ci odpisac? hehhe jak rzucisz teksta to koniec- musze sie zastosowac-z tym lekarzem moze byc gorzej...no chyba ze jutro w klinice trafi sie jakis cudny doktorek 🤪
Zapytaj sie czy robia masaz w sumie ty masz 5 dni po mnie to zadna roznica a chyba sama nie chcesz zostac na torbach tutaj 😉