Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny. nie było mnie wczoraj, bo mężuś się struł i siedział wczoraj w domu. Byliśmy z Alanem u lekarza,bo strasznie zaczął charczeć od piątku,a że długi weekend był to nie było jak do lekarza iść..no i dopiero wczoraj byłam, i co? Zapalenie oskrzeli 😞 Antybiotyk rano i wieczorem - 5ml i inhalacja dwa razy dziennie do prfzychodni jeżdżę,bo nie mam inhalatora. Jeżdżę koło 9.00 i o 16.30 😞 10min. musi siedzieć w maseczce, tzn. my mu ją trzymamy,bo za długi pasek jest,żeby się sama trzymała...no i tak sama z siebie go oklepuje jak słyszę,że charczy,bo wtedy zaraz odkaszlnie. W pt mamy iść do kontroli.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czesc 🙂 Catrina jak najbardziej Nusia oglosze tu jak bede jechac hehe 🙂
Wiecie co nie wiem co mam robic dalje. Michal dzis dzwonil o te statuory maternity znow, bo juz mamy child tax dlugo itd. i babeczka powiedziala,ze mozemy czekac nawet rok itd., ze ta droga sadowa bleblebleble. I ze moze dzwonic co miesiac sie dowiadywac czy cos ruszylo. To jak ja moge sie 6 miesiecy odwolywac w sensie od kazdego pisma od nich kolejne 6? bo jesli nie to nie mialoby sensu...
No i Monia tak jak pisalam Michal zostanie z Zuzia dzis idziemy do notariusza , a ja pojade sama do Londka.Bo on jest jajko i za bardzo sie stresuje.
Idziemy dzis na wazenie 🙂 pokloce sie troche jeszcze o ta szczepionke na gruzlice bo baba mowila,ze tu nie ma zagrozenia.I nie zadzwonili a mieli zadzwonic z decyzja 😠
Tuska biedny Alanek...my mamy inhalator elektryczny wypasiony i nie uzywamy, szkoda,ze jestes tak daleko 😞

i jeszcze do tego mam pierwszy okres od porodu! nie wierze po prostu 😮 widac organizm sie nie oszukal, skonczylam karmic 2 miechy temu a nadal biore tabletki anty dla karmiacych...trzeba do doktorki isc na zmiane....skonczyla sie bezkrwawa sielanka... 😞 😞 😞

• Mamusie
Maja przyjezdzaj,bo naprawde bardzo chce cie osobiscie poznac 🙂Wydaje mi sie,ze jestes taki sam glupol jak ja hahaha.A co do becikowego,to masz 6 miesiecy od ostatniego pisma.A o co chodzi z ta droga sadowa??Oni powinni ci spowrotem odeslam aplikacje,a ty im juz z decyzja o child tax.Catrina ja zawsze bardzo chetnie sie spotkam 🙂Alanku slonce zdrowka dla ciebie:*:*Ja mam dzis w planach porzdki.Wczoraj dostalam od siostry kolejne 4 torby ciuchow dla Julii i chce to poprzegladac.A i musze wam powiedziec,ze siostra sie jakas taka normalna zrobila..ciekawe na jak dlugo haha 😁

Monia moze siostra miala to w glowie....wiem ,ze kobiety ktore bardzo sie staraja o dziecko ,a cos nie idzie ostro swiruja.......
Kurde to ja bede czekac na ta aplikacje i juz. A moze pojsc do Job centre i wziac po prostu jeszcze raz i wypelnic a potem w adnotacji dopisac,ze wczesniej skladalam odwolanie?

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Maja przyjezdzaj,bo naprawde bardzo chce cie osobiscie poznac 🙂Wydaje mi sie,ze jestes taki sam glupol jak ja hahaha.A co do becikowego,to masz 6 miesiecy od ostatniego pisma.A o co chodzi z ta droga sadowa??Oni powinni ci spowrotem odeslam aplikacje,a ty im juz z decyzja o child tax.Catrina ja zawsze bardzo chetnie sie spotkam 🙂Alanku slonce zdrowka dla ciebie:*:*Ja mam dzis w planach porzdki.Wczoraj dostalam od siostry kolejne 4 torby ciuchow dla Julii i chce to poprzegladac.A i musze wam powiedziec,ze siostra sie jakas taka normalna zrobila..ciekawe na jak dlugo haha 😁

To bedzie okazja jak Maja zawita do Londynu 🙂
Monia a moze to jej postanowienie noworoczne 'bede lepsza dla siostry' 🤪 😆 wiec korzystaj poki siee da 🙂 pozniej nigdy nie wiadomo ... ale mam nadzieje ze ruszyla po rozum do glowy 🙂 i juz zawsze taka bedzie 🙂

• Mamusie
Dla pocieszenia Gosia napisze Ci jeszcze ze mnie kiedys tak zrobili ze nie moglam dosc do siebie po tej wizycie u fryzjera chcialam kolor wlosow cos jak Jennifer Aniston a wyszlam wygladajac kur** jak Lady GAGA rodzice jak mnie zobaczyli to sie ze smiechu nie mogli powstrzymac normalnie jak stalam kolo bialej sciany to sie zlewalam z kolorem jak duch 😁 innym razem chcialam grzywke to wyszlam z grzywka jak paź ale bylam wkurw****.

a tak maryla wczoraj spala 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/72/dsc1777b.jpg/][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/9527/dsc1777b.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]