Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
jestem ,jestem :P
Milanowi też nigdy obciąć u nóg nie mogę paznokci,zawsze skopana jestem :P
A Alanek faktycznie dużo się nauczył,a dopiero co Tusia pisałaś,że nic nie potrafi i musisz w końcu zacząć Go uczyć wszystkiego 🙂
Milek też robi kosi,kosi ,papa i takim grubym głosem zaczął się przedrzeźniać 😉
A jak oglądamy teletubisie to też papa razem z nimi robi ! No i mówi mama ,a tata nie potrafi na odwrót 😉

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehe Sylwia tez szaleje za teletubisiami? 😁 mje wariactwo moze caly dzien jeden odcinek ogladac i tak samo na kazdy moment reaguje hahahah kurwa dzien swistaka 😁 😁 😁 😁
Kasia ja mialamte masci jeszcze z Pl ale waznosc sie skonczyla w grudniu i wszystko wywalilam i tez zostalam bez. A tu mozna je kupic nie wiecie??
Sylwia to Milus itez duzo potrafi ! Zuo narazie tylko potrafi skutecznie mnie wolac E eEEEEEeeeeeEEEE heheh i jeszcze piszczy spiewa itd jak kupke zrobi i tak smiesznie mi opowiada cos znizajac glos jakby mi tlumaczyla i czeka jak zareaguje 😁 a mama ni huhu nie kuma 🤪

• Mamusie
hahaha no kurcze chcialabym rozumiec te dzieciaczki jak coś opowiadają po swojemu...
a milek teraz sie duzo nauczyl ,bo przeciez te wszystkie babcie pra babcie to caly czas go mecza 😉 a no i dziadek nauczyl robic brum brum paluszkami po buzialku i sobie tak delikatnie robi , a komus to na calej twarzy brum brum robi hehehe
a Zuzia jest dokladnie miesiac mlodsza od Milka! 🙂 O jej pamietam kazda z Was jak jeszcze z brzuchalem bylysmy i po kolei leciałyśmy !!!!

MACIE TU MEGO Pierworodnego z Zozolkiem(Zuzia - siostrzenica) ;-*
[IMG]http://img802.imageshack.us/img802/7492/dsc01128m.jpg[/IMG]
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/joaskaa]joaskaa[/URL] at 2012-02-18

i oto tym miłym akcentem..żegnam się, gdyż czas się pakować, bo mężu wróci i jedziemy do rodziców na moje ukochane krokieciki ;-)))))) do poniedziałku ;-*

• Mamusie
Witam Lejdis!!

U nas noc tragedia od 2 do 7 nie chciala zmruzyc oka nawet . Dalam jej ibum dla dzieci to przestala plakac a potem tylko chciala sie bawic 😮 , mleka nie za to piciu tak. zrobilam jej kolejne mleko o 630 i dopiero wtedy zjadla i poszla spac i spala do 1030. mam nadzieje ze to zabki a to ze jej sie rytm dnia przestawia 🤪 😮.
Tuska8 Bravo dla ALANKA naprawde juz duzo umie i szybko sie uczy 🙂.
Apropo obcinania paznokci to na poczatku tez na spiocha jej obcinalam a teraz tylko puszcze jej klub przyjaciol Myszki Miki i moje dziecko jest tak zajete ogladaniem ze nawet nie zwraca uwagi ze jej obcinam paznokietki u rak i nozek 😁.
Kurcze nie dosc ze spalam 2h to jeszcze tak pogoda przytlaczajaca jest nawet kawa nie pomaga 🤔 . chyba sie zdrzemne ale dopiero jak moj wroci z zakupow .
Milej dnia Dziewczyny 🙂

Catrina moze na spacerek pojdzcie u mnie sie przejasnia czekam az hrabina wstanie a dopiero zasnela.......patrzcie jak moje wariactwo oglada TV ...swiata nie widzi jak TELETUBISIE sa!!!! i jeszcze lubi teledyski Davida Guetta czy jak mu tam..
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/717/83379637.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/3874/83379637.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
hej witam

moj maly wczoraj zrobil nam histerie w samochodzie o 17 na usg jechalismy i tak zaczal plakac ze nie dalo sie go uciszyc wyjelam z fotelika i rozebralam bo caly mokry no i nie poszlismy do przychodni bo balam sie ze go zawieje a cala droge powrotna darl sie do momentu wyjscia z samochodu

dobrze ze gaaraz pod blokiem to ubierac nie musialam

dokladnie Nusia 😁 ja tez mowilam ,ze nie bedzie ogladala TV ale ona TV kocha! i opowiada mi wszystko w miedzyczasie, a do teletubisiow i tych dzieci co tam sa to sie smieje!
Gosci mam w drodze buzka do jutra ciotki klotki 🙂 :*

• Mamusie
Witam.Monia do pracy nie poszla,bo ma grype zoladkowa od siostry 😞Zygalam od 4 rano 😞Teraz juz nieco lepiej jest,bo zjadlam i nie zwymiotowalam.no i pol dnia przespalam i zaraz dalej ide.Szef focha wyjebal,ale co zrobic?Mialam mu na klientow zygac? 😁 😁 Przejdzie mu do nastepnej soboty.Pewnie jutro zadzwoni zapytac jak sie czuje 😁 😁 Maja Zuzia jest boooooska!!A kiteczka mnie rozbroila 🙂 Tusia fajnie,ze jestes 🙂Goska milej pracy.A co do paznokci,to u nas tylko na spiocha sie da,bo na zywca hard core 😉 😉Aaaa smsy mi juz dzialaja,ale w O2 jeszcze dlugo beda moj przypadek pamietac 😁 😁 Ale nie bylo tak zle chyba,bo mi nawet prace tam proponowali hahaha.Szkoda tylko,ze na pelen etat,bo jak weekendy to bym sie skusila 😉

MonisiaD napisał(a):
Hahahaha male cwaniaki
http://www.youtube.com/watch?v=EQOFYkNhWyQ&feature=related

haha dobre 🙂 mlody od razu poczul wolnosc, a dziewczynka jak na przyszla matke przystalo o lalce nie zapomniala 😁

swoja droga to my mamy przedpokoj ktory prowadzi do kuchni i lazienki a co najwazniejsze dla Maryli do komputera i zastawiam go taka wielka poducha, bo korytarzyk konczy sie dwoma schodkami. a wczoraj piekna nauczyla sie wspinac na poduche i "zabezpieczenie" stalo sie nieprzydatne. musze cos wykombinowac zeby mi sie ze schodkow nie zrabala

naogladalam sie filmikow jak zolnierze wracajac ze sluzby w iraku i afganistanie zaskakuja swoje dzieci... niektorzy nie widzieli ich ponad rok... zryczalam sie i ide spac 😉