Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
nudata napisał(a):
czesc 🙂
21 lecimy do Polski 🙂nie bylam prawie 3 lata.
a tatus wczoraj zaszalal i kupil synlowi taki wozek na podroz
http://www.babyandco.com/itemdetl.php/itemprcd/Maclaren-Techno-XT-Pushchair-Crown-Blue

Nudata, bedziesz z niego zadowolona , mam taki tylko czerwony 🙂

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nudata swietny wozek ! 🙂 a co do urlopu to wlasnie, wiesz,ze masz pomacierzynskim jeszcze platny, to o czym pisalam,licza jak godziny pracy 😉
Sylwia peugot malo spala fajne samochody, my mielismy kupic tego 307 ale w koncu mamy tá kobyle wielka... 😜 a co do ogrodnictwa nieeee, ja z pajakami mam na bakier a tylko swoje robie konkretnie 😜 Ja narazie sie wstrzymuje z wozkiem ,jestem poki co zadowolona z tego co mam nawet w formie spacerowki 😉 i ma fajny wielgachny kosz .Kiepskawa pogoda dzis kurde a chce znow do ogrodka wkroczyc bede miec to z glowy i znajde inne zajecia 😜

Maja dobrze robisz z tym krzeselkiem do karmienia 🙂 Maryla raczej w nim nie jadla ale to tylko moja wina 😜 za to uwielbiala w nim siedziec jak cos robilam w kuchni. a teraz maly harpaan nienawidzi byc przypieta w krzeselku bo ona ma za duzo spraw do zalatwienia 😜 je w pokoju na kanapie, sadzam ja kolo siebie i tak sobie gadamy i jemy. chce jej kupic krzeslko zeby mogla siedziec przy lawie ale to jak juz bedzie chodzic porzadnie 😉

• Mamusie
Maja, jasne, ze krzeselko, to swietna sprawa, tylko nie wiem, czy teraz Twoja Zozia da sie do niego przyzwyczaic 😁 my mielismy dla Kayi krzeselko, ktore moglismy uzywac od urodzenia ( pewnie pamietacie) mialo specjalne wkladki, siedzenie regulowane do pozycji jak fotelik samochodowy...
zawsze wiedziala, ze jak jesc, to wlasnie tam. teraz krotko w nim wytrzymuje, chwile posiedzi, troszke poje, a potem wstaje i tzreba ja wyciagac 😠
Nusia, a twoje krzeselko nie ma regulowanej wysokosci? nasze krzeselko mozna obnizyc do wysokosci niskiego stolu

• Mamusie
A Milan też od małego w krzesełku był i do tej pory siedzi jak je 😉 tylko tutaj u rodziców mam takie stare krzesełko od babci jakiejś koleżanki po wnuczce i jest tak rozkładane ,że może być wysokie ,albo krzesełko ze stoliczkiem(bez pasów) i mały cwaniak staje mi na krzesełku opiera się rączkami o stolik i skacze,więc już nie mogę Go samego w nim zostawić 😉

Milanek dzisiaj czy jutro?? jak dzis to buziaki milosne od Zuzi a od cioci takie ciociowe 😁 hehe
Nusia wiesz sa tez takie krzeselka malutkie sam jakby wsad przypinasz to do normalnego "doroslego" krzesla moze to Ci podpasuje 😉
a ja tamtego nie wygralam 😠 teraz na inne poluje, a tamto poszlo za 16f mysle,ze jakbym miala tyle zaplacic za uzywane to juz bym wolala chicco za 20f funfel nowke 😜 wiec walcze o nastepne :P
a ja dzis podziubalam reszte i padam na ryj rekoma, mam tak pocharatane ,ze mi sie nie chce nawet uzalac nad nimi hehehe i bylysmy jeszcze na spacerku bo jutro pogoda ma sie zkiepscic wiec 😁 odwiedzilam 2 charity sklepy i kupilam 😁 sliczna sukienusie dla malej za 1f 😁 i jest jak nowka z M&S 🙂 w grochy!!! ja mam ostatnio jazde na grochy 😜
ok a teraz pytanie z innej beczki.....polecicie jakis zajebiaszczo naprawczy krem do rak najlepiej na noc zebym mogla tlusto pokremowac? oprocz neutrogeny bo juz sprawdzona byla kiedys...

• Mamusie
Dzisiaj Maja ! Dokladnie 31 maja sie urodzil ,a czasami zle jest wyliczone tutaj 😉 dziekujemy za buziaki milosne i ciociowe :*
A jak już się zaczął ten temat kosmetyków! To dodałam nowy wątek ,ale żadna kobietka jeszcze nie zajrzała! Chodzi mi o coś dobrego na cere!Po po porodzie mam ciągle problemy i wiecznie mi coś wyskoczy na twarzy ! :/ teraz zaczęłam używać toniki czyszczące i peelingi z NIVEA ! może Wy macie jakies swoje sprawdzone ,domowe sposoby?

• Mamusie
hejka
1000buziaczkow dla Milanka-usmiechnietego przystojniaczka 🙂
Ja do rak bardzo lubie krem kozie mleko-ziaja,jak dla mnie to jest rewelka
do twarzy od x czasu uzywam normaderm-vichy,
ale jakas odnowa biologiczna jest mi potrzebna i mam nadzieje ze sobie takowa zapodam w Polsce(ech starosc wylazi na wierzch:unsure 🙂
Pytanko z innej beczki-czy wyrabiacie dzieciom blekitna karte,czy je jakos specjalnie ubezpieczacie jak lecicie do Polski? chodzi mi o nagle wypadki 😮
kurcze,gdyby nie to ze mamy na 18 kwietnia wizyte w szpitalu dzieciecym,to juz jutro bym mogla poleciec sobie...

hej 😁 ja tez mam ta karte idla nas i dla niej od raz wypelnilam przez neta wniosek jak sie urodzila. Sylwia a co do cery jest taka firma clarince i oni maja kremy witaminowe w Pl to okolo 80-90zl wiem,drogie ale sa mega pomocne na cere, meeega. Ja go w ciazy uzywalam bo takie plamy mialam rozne i czerwone i niektore suche i naczynka mi pekaly - po tym kremie wszystko sie ladnie wyrownalo, wiec polecam. Tez sobie teraz go zapodam bo cieplo sie robi,skora dostaje w kosc,zwlaszcza twarz , po zimie trzeba jej dac jesc 😉

a primma aprilis wieeem, wlasnie Michala wkecam ,ze Artur- moj szwagier zlamal noge - a w maju maja przyjechac i ma prowadzic pol drogi do Pl jak bedziemy jechac, a ostatnia rehabilitacja trwala okolo 3 miesiecy jak zlamal noge 😜 i Artur zalozy usztywniacz jak sie polaczymy na skypie zeby go wkrecic ale czy ja wytrwam.....zaraz bede miec beke 😁 a Michal stresa,zaraz bedzie gadac,ze nigdzie nie jedziemy 😜

a tu cos smiesznego 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/713/newfolder2.jpg/][IMG]http://img713.imageshack.us/img713/3421/newfolder2.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]