Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

heja,pozdroz spoko nocowalismy w hotelu w Niemczech przy granicy z Holandia ale najgoszy byl ten korek w Anglii jakies tiry sie pocalowaly i 2h w korku masakra!! ale juz w domku mala spi juz od 19 albo i wczesniej , tylko ja obudzilam na zmiane pampka,przebralam w spiochy i butla i dalej spi bez kapieli dzis bo zasypiala na rekach. Jestem pod wrazeniem jak ona znosi zmiany...ciagle rozne miejsca.a na promie juz sie denerwowala i wiecie co? ciapackie dziecko -chlopiec moze z 7-8 lat ja zabawial cala droge a ona zapatrzona w niego jak w obrazek.Dzieki bogu za niego 🙂 ogolnie czujemy sie spoko. Bede juz czesciej 😁
Sylwia Milan powalil na kolana 😁
Monia oby Jula przeszla to jak najmniej bolesnie...
ide spaccccccc, dobranocka!

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Maja witamy spowrotem 🙂Ciesze sie,ze juz jestescie i ze Zuzia tak fajnie urlop zniosla.A ciapakowi podziekowalas hihi?Ja nie wiem,Julia juz 3 dzien obudzila sie o 5:30 😞 A ja nietomna chodze,bo do 11-12 siedze 😜 😜 Kurde dajcie jakis pomysl na wieczor...mamy dzis 2 rocznice slubu...o pierwszej zapomnielismy 😁

• Mamusie
hej :*
Monia wszystkiego dobrego z okazji drugiej rocznicy 🙂 Zycze Wam takich rocznic jeszcze ze sto 😁A co do pomyslu na wieczor to hmm zrobcie sobie romantyczna kapiel z swieczkami i winkiem ,a pozniej kolacje haha
Monika ja Ci pozniej tez juz odp na sms nie wiem czy doszedl do Ciebie?
I dzieki dziewczyny za odpowiedzi zwiazane z tym dziaselkiem i mialyscie racje juz nie ma zadnej banki , nic nie odstaje tylko jest czerwone i jak dotykam to czuje czubek zeba 🙂 ale marudny jest Milan strasznie ,bo idzie tez mu wyzej matko to juz bedzie razem 10 zeboli 😁
Maja super ,ze podroz ok 🙂 Zuzia dzielna :-) jak ogolnie dlugo jechaliscie samochodem? nie liczac tego korku ;/
Danuta super fotki malego dodalas 😉
I mala Vanesska tez boska :P a co Ona tam zajadaala:? Goska tak w ogole to napisala bys w koncu cos wiecej co u Ciebie,bo w tryby dostaniesz :*

Monia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 🙂 !! ale ja myslalam ,ze Wy luzej jestescie malzenstwem 🤪
Sylwia autem jakies 26-27 godzin z przystankami co 100km na rozciagniecie 😜 plus nocleg na granicy Niemiec z Holandia. Bo te korki to porazka byla.
Nusia no to Marylka sie przeliczyla 😁 hehe
A ja dzis dostalam bardzo smutna wiadomosc..moja przelozona z pracy urodzila w sb dzidziusia i w srode w domu zmarl 😞 tak okropnie mi jak ona musi sie czuc....a ja mam chyba nosa do tych zlych spraw bo snila mi sie w Pl jak bylam i mowilam mamie,ze chyba mnie przeladuje bo wracamy do UK.

• Mamusie
Maja witaj po urlopie.
Monia wszystkiego naj z okazji rocznicy. My jutro mamy pierwsza ale maz pracuje i dzis i jutro i w niedziele, wiec swietowanie musimy przelozyc na kiedys.
Szok z tym dzieckiem, Maja nie wiesz dlaczego zmarlo tak nagle? Nie wyobrazam sobie bolu i rozpaczy rodzicow, 9 miesiecy czekania i kochania maluszka, bol porodu i taka tragedia.
Iza kibicowala Polakom, to jej pierwszy mecz i jaki wazny, ale mogli sie lepiej postarac :-((
Dobranoc

• Mamusie
Ja nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobie jaki bol i zal maja w sercu Ci rodzice 😞 przykre bardzo!
Mia buziaki dla Was ,bo nie zagladacie do nas czesto :*
A my bylismy na tym wesolym i Milek krecil sie na karuzeli ciezko zdziwiony o co chodzi ,ale podobalo Mu sie hehe ale ja chyba mialam wieksza radoche patrzac na Niego... :P
Potem wzielysmy z kolezanka maluchow i wsiadlysmy z nimi na takie wagoniki ,ale troszke za szybko jechaly i jeden i drugi zaczeli plakac hehehe
A co do meczu to faktycznie mogli sie bardziej postarac,ale nie jest zle :P lepsze 1:1 niz w dupe 😁 wracamy z wesolego z kolezanka a nasi mezowie juz zdarzyli sie zrobic podczas meczu i wrecz im nie pasowalo ,ze juz wrocilysmy hehehe 😉
A jutro czekaja nas urodzinki 🙂 maluch konczy dwa latka :-) i kolezanka robi normalnego polskiego torta mmm bo te angielskie to jest sam lukier 🤢
Moje duze dziecko z malym spia ,a ja mam chwile dla siebie :P
Ciekawe jak tam Monia wieczor zaplanowala... ☺️ 😜 😜 😜

Sylwia ja tez bede robic torea dla Zuzi 🙂 oczywiscie wiecej sama wciagne niz ona chociaz ona sie trzesie do slodyczy maly pulpet 😁
wczoraj skumala schody i wdrapuje sie na nie, ciagle siedzi przy lodowce z magnesami sie bawi jak Julka u nas 😁 no i wogole sama nie wie za co zlapac jakby chciala nadrobic niebecnosc, wczoraj sobie rozciea dziaslo bo becka byla w kuchni rece jej sie rozjechaly ale nic sie powaznego nie stalo na szczescie. Jejku dzis juz sobota...ale to leci! Mam tyle ogarniania ,ze szok, wogole mi szafek zzbraklo bo ciuchow z Polski nabralam i dla malej duzo kupowalam i dostalam, ksiazki itd 😁 wlasnie i mam duzo polskich ksiazeczek i dodatkowy chodzik ahhhhhhh tam. Graciarnia sie robi 😠 ide dalej ogarniac :*

• Mamusie
Hej :-* a no Maja wspolczuje Ci tego ogarniania sama nie dawno jak wrocilam z Pl to dodatkowo mialam sprzatanie calej sypialki bo Radel sam za dlugo byl hehehehehe
Torta te chcialam sama robic ale wujek z ciocia mu zamowili dlatego ja juz nie robilam !
Dzzisiaj sie jakos ladniejsza pogoda zapowiada ja juz zupe nastawilam pomidorowka dzis lece na miasto i w poludnie na te urodzinko ;-)
Monia, jak tam ? Minal wieczor.... :-P

haaaha dobre Sylwia jakby on mial zrobic to bym tydzien kuchnie sprzatala hehehe a wlasnie posprzatalam bo garnkow sobie przywiozlam 🙂 i wogole pierdolek do kuchni jestem przeszczesliwa 🙂))) mama mnie zaopatrzyla i mam takie schomikowane po Sw.P. babciuni 🙂 pisalaam Wam ,ze ona taki chomik byla 😁 mam motylka w ogrodku 🙂 Zuzia spi juz 2ga godzine a ja odpoczywam psychicznie bo dran nie daje mi spokoju jak nie spi 😁 jak znikne z oczu swiat jej sie konczy i zaczyna jeczec i kierunek -mama 😁 szok i dochodzi mi do nogi i sie tuli. Ale nie placze jest dobrze 🙂 kurde przydaloby mi sie wiecej szafek ale nie mam gdzie ich powiesic nawet 🤨 ale pogoda u nas sie zrobila dziewczyny!!!! zaraz posciel wstawiam czekalam na slonce z wielkimi rzeczami do prania 🙂

• Mamusie
hejka
jejku ja padam na twarz bo maly cos nie chce spac-nie wiem czy to zeby czy moze tak sie rozbestwil 🥴bo tylko na raczkach chce spac
Dzis odkryl schody-wspina sie na pierwszy stopien ojej ile przy tym sapania i stekania 😜
Maya-Pat tak jak Twoja Zuzia musi caly czas miec na oku mame i przykleja sie do nogi;;0
Monia jak tam rocznica?
Ja prania nie robie bo juz jedno sie kisi w piwnicy bo na zewnatrz brzydko

u nas tez deszczu ma nie byc, a wiatr jest taki ze pranie schnie szybciutko 😉 Maryla spi, zasnela mi w drodze powrotnej z zakupow... mi tez chce sie spac, mala wstala znowu o 6rano ale znajac zycie jakbym sie polozyla to ona by wstala za 5min 😜

heh Kasia Zuzia tez pyskuje jak na mnnie krzyczy 😁 ona nigdy nie placze takim rykiem tylko z takim opierdalaniem w glosie 😁
I padla wlasnie spac, a pranie zrobilam i wyschlo i placka zobilam z rabarbarem z ogrodka naszego i juz w brzuszku bo maly byl 😁
Sylwia to zatrzesienie zebow ! Zuza poki co ma 4 plus te co sie nie moga przebic....wogole to mala chyba ma plesniawki.. 🤨 posmarowalam jej dzis aphtinem awaryjnie, no ale nic dziwnego jak ona pcha WSZYSTKO do buzi......
Nudata Zuzia dzis na 4 stopien juz weszla i cfania usiadla wzdluz niego i trzymala sie szczebelka jedna raczka ,a druga wyzszego schodka. Gorzej z zejsciem, wogole nie wie o co kaman 😁

• Mamusie
Dzien dobry :*
Maja pisalas ,ze Zuzia ma plesniawki i snilo mi sie ,ze przyjechalam do Ciebie i przywiozlam Ci lekarstwo ,ktore lekarz Milanowi dal jak byl malutki 😉
I nastepny pochmurny dzien.... moze sie rozpogodzi! Nie lubie takich niedziel.
Nudatka znajomej z PL synus pierwszy zabek wybil mu sie jak mial roczek 😉