Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MadziaW napisał(a):
MajaCh napisał(a):
😁

z czego cieszysz? 😜

MajaCh napisał(a):
jak sie ciesze,ze ten dzien sie juz konczy 😁 kur.....jeszcze mnie jakies przeziebienie lapie 😮

no i wszystko jasne :P

Moje przeziebienie na drodze wyjsciowej (mam nadzieje 🤢).

ja nosidelko dostalam takie starodawne z materialu 😜 ale na lotnisko i wycieczki bylo super 😉
Manini wczoraj wyrzucila poduszke i powiedziala, ze nie chce i przespala cala noc bez wstawania i dredow nie miala 🤪
i liczy do pieciu tylko zamiast five mowi fack 🤪

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Ja dla Ali nie miałam nosidełka w ogóle - jakoś nie było potrzeby 🙂 Za to miała taki kangurek z Mothercare 3w1 ale też użyłam to chyba 2 razy.

u nas tak samo 😉 tzn dostalismy jakies za darmo..takie zwykle materialowe i nigdy go nie uzylam, bo... mozna sie bylo pogubic z tym jak to zalozyc 😁 Zalozyc, jak zalozyc, ale jak dziecko do niego wsadzic 😁 Za duzo zachodu z nim dla mnie bylo i bez nosidelka sie obeszlo 😜 😉

Maja spodoba Ci sie
http://www.youtube.com/watch?v=uybJ81_7V1o&list=LLzIlG_wUC_hQ2jEJuG_vYJA

http://www.youtube.com/watch?v=N_GPxe91hWE&list=LLzIlG_wUC_hQ2jEJuG_vYJA

Nusia te npierwszy kawalek to taki kawiarniany z klimatu filmow Tarantino hahaha Zuza bala sie go sluchac ,a Alice in Chains lubie..tatusiowe to 🙂
glos mial piekny jak Eddie Veder 🙂
Marylka jak fajnie mowi 🙂 Zuza kulkak jakos tak na zolwika mowi hehe i juz zaczyna byc jeczydupka a caly dzien przed nami 🤨 🤨 🤨

A co do szczepionek u nas nie bylo nic nadzwyczajnego, I nosidelka tez nie mialam. Chyba fotelik samochodowy dla maluchow moze byc pomocny,nie sadzicie? to chyba na jedno wychodzi, a sie przydaje jak i z lotniska Was odbiora od raz masz.

a mnie cos lapie wstretne jakies przeziebienie....gardelko znow 😠

A jak Monia???? przeszlo Julii?? odczynialas?

Maja z Alice to tylko ten utwor lubie, a glos mial koles niesamowity to prawda 😉
a z fotelikiem samochodowym to nie bardzo wygodnie do samolotu, bo tu chodzi o to by dzidziona w nosidelko wsadzic i i rece miec wolne 😉
Marylu a moze jak masz chuste to do polski lec z chusta a pozniej od siostry wez nosidelko

Kaska kuruj szybko, zeby sie dziadostwo nie rozwinelo

polecam bardzo te puzelki. Manini dostala je na swieta i dalam jej cyferki i zwierzatka a literki schowalam bo wydawalo mi sie ze jest ich za duzo i sa za male. wyciagnelam jej wczoraj to siedziala ze mna do 21:30 i ukladala w kolko 😁
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3498695.htm

kasiak napisał(a):
U nas takie puzle odpadają, kaya już daaawno miala te wkladane one sa od 18 mies. Teraz juz się nimi nie bawi. Kupiłam jej normalne puzle, tradycyjne obrazek podzielony na 4 ale raz jej nie wyszło i rzuciła nimi, wkrótce robimy 2 podejście 🥴

hahah skad ja to znam - jak cos nie wyjdzie to trzeba tym rzucic albo na to nakrzyczec 😁

Nusia Picassy uzywam i tam jest funkcja create collage.
Ale deszczowo....a my musimy dupalki ruszyc na poczte zeby mi sie chcialo jak sie nie chce....
a te puzzle fajne sa Zuzia na playgrupach sie nimi bawi,wkrotce jej kupie ale nie wszystko naraz teraz tyle zabawek z Polski dostala ,fajnych edukacyjnych i tez drewniane.
ide bo mi poczte zamkna jak bede sie tak zbierac i zrobie kurs po charity shopach jak jakies dzis otwarte 😉

MajaCh napisał(a):
To se pogadalam poszlam do charity shopow a tam uwaga.....takie puzzle za 1f.....tyle,ze z cyferkami od 1-10 do ukladania no to niech ma 😁

hahah no i mama kupila a co 😁 pokoik ma swoj to masz gdzie skladowac 😜