Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MajaCh napisał(a):
To se pogadalam poszlam do charity shopow a tam uwaga.....takie puzzle za 1f.....tyle,ze z cyferkami od 1-10 do ukladania no to niech ma 😁

hahah no i mama kupila a co 😁 pokoik ma swoj to masz gdzie skladowac 😜

Hehe, tak to juz jest z nami 😁

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Moj dzidzius jest przeziebiony i ma kaszel 😞 Mokry kaszel, poki co kaszle tylko od czasu do czasu (na szczescie) i na szczescie ladnie je, i nie placze za duzo - tzn zachowuje sie zupelnie normalnie..., ale i tak wiem, ze to jest to cholerne przeziebienie 😠 Zasrane wirusy 😠 😞 A Oskarowi znow cos z nosa cieknie, nie wiem czy to resztki po tym, co mial, czy znow cos nowego. Nie mam sil do tych przeziebien ostatnio. Choc Oskar i tak mniej ich mial, niz ja 😮 Ale teraz to sie bardziej martwie o Jared'a, bo jemu nawet lekarstw jeszcze zadnych nie mozna podac 🤨 Klade mu glowke wyzej, zeby mu na plucka nic nie zeszlo, jak bedzie sie dalo cos z noska sciagnac, to taka mala gruszeczke tez mam i jakby co, to posiedze z nim w zaparowanej lazience.. Zobaczymy, mam nadzieje, ze nie da sie glupiemu wirusowi i mu szybko przejdzie 😠 🤨 😞

aisak_89 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Madzia zdrowka dla bidulka malego...
Aisak podgladnelam, ze z Chodakowska cwiczysz 😜 daj znac jak Ci idzie 😉

nusia dopiero zacznę dzisiaj także dam znać po pierwszym ćwiczeniu 😁 A co ćwiczysz czy chcesz zacząć ? 😁

ja co miesiac zaczynam moja droga 😁

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
nusia27 napisał(a):

nusia dopiero zacznę dzisiaj także dam znać po pierwszym ćwiczeniu 😁 A co ćwiczysz czy chcesz zacząć ? 😁

Hihi to zupełnie jak ja 😁 😁 Dają ćwiczenia z Nią jakieś efekty ?

• Mamusie
MadziaW napisał(a):
co to za cwiczenie z Chodakowska?? Ktos mnie wtajemniczy? 😜 😉

Czy dzidzia ktorejs z Was miala przeziebienie w takim wieku ,w jakim Jaz jest teraz? 1 m-c? 🥴

http://www.youtube.com/watch?v=FVzNHbV0ELE

masz Madzia link 🙂 To są ogólne ćwiczenia na przyspieszenie metabolizmu 🙂

Madzia moja mala jakos tak nie chorowala,a ja tak i karmilam ale to jakies polskie syropy z cebuli malin itd pilam ale dla maluszka to kompletnie nie wiem tylko inhalacja chyba zostaje..
Kurde Michal po nocce spi i dzis znow nocke i ma i jutro. Wyszlismy tylko na chwile na kawe zeby pospacerowac i gdzies usiasc. Mala tak za nim teskni ,ze szok i w nocy wolala tate.Wiec spala ze mna bo mi jej szkoda bylo. Ale nie moge sie tak przestawiac bo pozniej bedzie ciezko odzwyczaic. A wogol to od polowy lutego mu sie kontrakt zmienia na noce wlasnie .Niby fajnie bo kasa wieksza a o to niby chodzilo dlatego zmienial ale teraz ciezko sie bedzie przestawic ze ciagle sama spie..

Aisak zapisalam w ulubionych te cwiczenia ale ta panna ostro skacze ja bym pekla chyba w polowie 😁 moze poprobuje powoli ale to powoli bo jutro trzeba dzieckiem od rana sie zajac a ona mi nie da odpoczac i nie zrozumie co to zakwasy a ja mam strome wysokie schody 😁 😁 😁

a co do tych klockow drewnianych to jeszcze byly takie ze zwierzatkami ale te juz robia jej furrore w pn jak jeszcze beda to te drugie kupie dla Nikoli jej psiapsi 😁

• Mamusie
Maja ja na 100% dzisiaj zrobię całą serię tylko skończę gadać na skype z Ciocią 😁 Nie poddam się hihihi

Maja powiem Ci, że mój M ma dwie nocki co 6 dni i spać wtedy w nocy nie mogę bo jakoś tak mi dziwnie, że Go nie ma 🙃
Same nocki to będzie ciężko bo człowiek nigdy w życiu w dzień nie odeśpi tego co w nocy. Ile tych nocek będzie i ile dni wolnego ?

3 -4 nocki w tygodniu jesli pod rzad to reszta przerwy. Teraz ma pol na pol i jest zajebiscie zmeczony i niedospany mamy nadzieje,ze jak bedzie mial staly tryb to bedzie lepiej.

aisak_89 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
nusia27 napisał(a):

Hihi to zupełnie jak ja 😁 😁 Dają ćwiczenia z Nią jakieś efekty ?

nie jak sie cwiczy raz w miesiacu 🤪

Maja nie musisz robic akurat tych cwiczen. ona ma calkiem sporo zestawow. poszukaj na fb ewa chodakowska i na jej stronie masz rozne cwiczenia. fajnie, bo ma duzo zdjec od dziewczyn jak wygladaly przed i jak po . i widac ze sa to normalne dziolchy a nie retusz:P

kasiak napisał(a):
Strasznie zachcialo mi sie spać , ale : Kaya poszła spać o 4 i spała do 8. Juz miałam nadzieje ze spać będzie do rana a tu kicha 🤨

pozwolenie dziecku na spanie od czwartej i miec nadzieje, ze bedzie spalo do rana to troche jak rosyjska ruletka 😁 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
kasiak napisał(a):
Strasznie zachcialo mi sie spać , ale : Kaya poszła spać o 4 i spała do 8. Juz miałam nadzieje ze spać będzie do rana a tu kicha 🤨

pozwolenie dziecku na spanie od czwartej i miec nadzieje, ze bedzie spalo do rana to troche jak rosyjska ruletka 😁 😜

Kładąc ja spać, nie chciałam aby spala do rana. A położyć już trzeba było bo kladla się sama. 😉
W każdym razie nie było tak źle, bo kąpala się o 22 i potem grzecznie spala do 7.30 🙂

kasiak napisał(a):
nusia27 napisał(a):
a kto zgadnie jaka mi sie wsiowa piosenka placze po glowie kuzwa mac! 🙃

Taka jakiej słuchałas 😜

no wlasnie kurcze nie sluchalam jej :P ktos napisal cos o niej na fb i od razu mi wskoczyla

bylismy wczoraj wieczorem na urodzinach na placu zabaw z kulkami i Maryla cale 2h latala, skakala. a na koniec sciagnela skarpetki i tatus musial w kulkach szukac 😁