Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja znowu tylko na chwilke zagladam do Was i sle pozdrowionka ,bo na prawde ostatnio dzien w dzien cos sie dzieje 😉 Nie wiem jak ja Was nadrobie!
A bylismy ze znajomymi na kreglach wczoraj i tak mi sie spodobalo,ze nie chcialam konczyc 😉
W tym miescie (Karpacz) co bylismy na tych kreglach w takim hotelu bylo tyle sniegu!Szok!Po kolana 🙂 Kolega pod gorke nie mogl wyjechac samochodem,bo tak ślizko ! Dobra nie rozpisuje się narazie ,bo zaraz goście przychodzą znowu i wieczorem wybywamy 🙂 Buziaczki dla Was

Monia ja nie mam wcale krzeselka poki co 🙂 A Jula jakie ma tez juz dlugie wlosy.....szok. A Alanek ciemne oczy ma, sliczny chlopak bedzie jak podrosnie bedzie wyrywac lasencje 🙂 a mama bedzie pekac z zazdrosci o synala hehe,
Sylwucha ale masz aktywne zycie 🙂 troche Ci zazdorszcze takich innosci noz codziennosci 🙂Wybaw sie tam i za mnie !
Nusia a jak Maryla w poprzek spi?? i ona sie tak miesci?jakie Wy macie lozeczko???
My dzis bylismy na wazeniu 🙂 7890 Suzanna wazy 🙂 300 gram przybrala przez miesiac idzie srodkiem skali, kupilam jej lale nowa 😁 nastepna z materialu nie plastik 🙂 i chyba ze 4 godziny na spacerze i w knajpce bylismy i Zuza siedziala na kanapie i robilysmy siobie zdjecia same, pozniej Wam pokaze 🙂 a potem sie zesrala i ja przebralam tam od raz i trzeba bylo wracac bo buuubuuumamabubu caly czas 🙂 a teraz sie obudzila i piszczy hehehhe kochane moje Zuo 🙂 a tak poza tym to Michal walczy z drzewem i bluszczem w ogrodku bo nam na bez sie wspial i bez zdechl, obciachal wszystko , na wiosne bedzie wiecej slonca. 🙂 i wymylam jej chodzik ,bedzie jako lezaczek narazie ale zabawkownia ok 😉 znaczy jeszcze zobacze czy pasuje bo tak sobie to wymyslilam 😜 😮
Gosia no pokaz....... 😜

a....i Zuzia coraz mniej jje....tzn. rano butla okolo 8-9 150 kaszki, pozniej joogurcik i 120 kaszki to okolo 12-13 pozniej kolo 16 jakis sloiczek i po sloiczku dopiero wieczorem 90 mleczka i 150 kaszki naraz! i rano jak sie przebudzi kolo 5-6 150 kaszki. W sumie zwiekszylam jej ilosci i to solid food niby......bo tak to jadla bez bicia co 3h i koniec.

I fajnie Monia 🙂 Nusia u nas taka przyjemna miejscowka jest Dr.Fosters sie nazywa na dokach,to bardziej restauracja niz knajpa ale alko maja 😉 pilam martini ze szklanki 😮 bylam upset, bo ja nawet nabylam kieliszki do martini niedawno ,a w takim miejscu nalali mi w szklanke i wkroili CYTRYNE a nie Limonke 😁
Monia co robicie w ten weekend?

• Mamusie
Bry 🙂 Maja u nas tradycyjnie w sobote do pracy ide a w niedziele chcemy znajomych odwiedzic,bo chca sie lozeczkiem i wozkiem pochwalic 😁 Bo dzidzie beda mieli w marcu 🙂 A dlaczego pytasz?A co do erotunelu,to my zawsze promem plywamy,bo taniej wychodzi.A stwaki sa rozne,w zaleznosci od godziny o ktorej chcesz jechac.A do tego w dfs ile razy bylismy wczesniej,to nas na poklad wpuszczali bez rzadnej oplaty.Teraz np zalapalismy sie na prom o 12,a mielismy wykupiony na 16.Tylko raz po swietach musielismy czekac 2h,ale i tak nawet wtedy wbilismy sie 4h przed czasem.Tu masz do nich linka:
http://www.dfdsseaways.co.uk/

sprawdzilam i chyba nie jest taniej promem. Bo na eurotunel jest do 9 osob ta sama cena co za 1 a tu od osoby licza na to wyglada? a z nami bedzie jechac moja siostra i szwagier .Bo oni przyleca na chrzciny malej a wracacbeda z nami autem bo potrzebujemy wiecej kierowcow chociaz w jedna strone bo Michal nigdy nie jechal i on z Gloucester wyjezdza to klnie jak szewc. On to jakby to prawo jazdy za kare mial 😮 a ja sie nie moge doczekac kiedy zdam..

Zuza zakochala sie w tym kapeluszu wogole lubi wszystko co jest zrobione w kratke,plecione itd.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/707/photo0536x.jpg/][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/3963/photo0536x.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a ja robię dzisiaj zupkę jarzynową i Alanek zje z nami 🙂
a pochwalę się co dzisiaj jadł na drugie śniadanko... wczoraj zrobiliśmy z Arturem sobie pastę taką jak z makreli, tylko z tuńczykiem: ogórek kiszony,tuńczyk w sosie własnym,jajko na twardo,cebula(bez majonezu,bo nie mieliśmy)..Zostało nam,więc dałam dzisiaj Alanowi troszkę łyżeczką 🙂 jadł aż mu się uszka trzęsły 😁