Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kayi czopek nie pomogl. noc byla przerabana 🤨 ida jej oczne zeby i moze dlatego jest taka marudna.
dzis miala pierwszy raz kontakt ze sniegiem 🙂
http://imageshack.us/photo/my-images/825/img3636p.jpg/

byla zdziwiona i nie nie chciala sama chodzic, gdzie sie ja postailo, tam stala 😁

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej moja kuzynka jak mala byla i pierwszy raz z hiszpanii do polski przyjechala i snieg zobaczyla to nie chciala chodzic i trzeba bylo ja nosic bo sie bala dotknac jakos 3 lata miala.

Maja i Monia super czapki dla dziewczynek, maz jest na mnie wsiekly bo kupilam malemu taka twierdzac ze jest zarowno dla chlopcow jak i dziewczynek, 5 zl dalam na wyprzedazy w HM

nie lubie ze dla chlopcow takie czesto ciemne szare sa ubranka, ja wolalabym kolorowe czerwone lub zielone, nie powiem sa ladne np w crocodrillo ale czapka tam kosztuje 40 zl po przecenie a nowa 60 zl - odlot jakis.

wiec kupilam mu tego misia twiedzac ze dla chlopca tez pasuje 🙂

• Mamusie
u nas tez nocka do kitu , pobudko z placzem ja nie wiem co sie z Nim dzieje !
a Marylka przy takiej goraczce mogla miec na prawde jakies zwidy! dorosly ciezko taka goraczke wysoka przechodzi,a jak sie czuje takie malenstwo?
Kayka fotki super,wlasnie podejrzalam na facebooku 😉ile sniegu napadalo 🙂

gosiaa21 napisał(a):
mój diabolek http://youtu.be/r_kvGzX6hJI

haha mamy taki sam baczek 😜 i telefon mama maz jakis kicha bo sie dziecie nie zainteresowalo na dlugo 😜
a w ogole Vanesska i Maryla sa na tym samym etapie rozwojowym 😁 Maryla leniwcze moj!!!

😁 Goska jaka ona sprytna heheh ale zlapala i jak juz miala to znudzona hehehehhehe
Iza a moze Ty ta czapeczke kupilas dla siostrzyczki??? 😁 na przyszlosc? 😜 bo tak szczerze to dziewczeca bardziej jest hehehhee ale zgadzam sie kolory bez sensu dla dziewczyn goruja rozowe a dla chlopakow khaki i niebieski.....bezsens......
my bylysmy w asdzie z Zuza na spacerze, teraz spi wariat a ja mam czas zjesc nalesniczki 😁

Monia zarabiste zdjecia 🙂
Zapomnialam wam sie pochwalic ze dostalysmy wyroznienie w Dejnie:P
Wrocilysmy z imprezy, mala za mala na takie cos. Ciagle musialam pilnowac zeby ktores z malych biegajaco-wrzeszczacych jej nie nadepnelo czy cos
A przed samym wyjsciem obsrala mi sie po sama szyje i musialam ja wyprysznicowac. a teraz wypila mleczko do spania i sie zaksztusila i obrzygala wszystko do okola. musialam zmienic posciel, przebrac ja w czysta pizamke. i paskuda nauczyla sie wstawac w lozeczku. ja ja klade a ona wstaje i buczy ze jest zmeczona 😮

Goska a to napewno zéby? 😁 😜
Nusia gratulejszon 🙂!!! bidna ta Marylka jakas ostatnio..
Sylwia zdasz nie ma to tamto!!!!
My mielismy gosci wiec kápanie przesunelo sie o godzine i teraz dzidzia padla po wciagnieciu naraz 210ml kaszki z glutenem! 🙂dobranoc

• Mamusie
my od wczoraj mamy masakre. marudzi wlasciewie caly czas i w dzien nie spi. padla po 5pm i myslalam ze juz na noc, ale obudzila sie o 7pm. teraz dopiero polozyla sie spac, mam nadzieje, ze nie bedzie sie znowu co 3 godz. budzic. w dzien nic nie chce jesc i nadrabia w nocy 🤢