Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Goska poczytaj wczesniejsze posty bedzie sz wszystko wiedziala hehehehe no mowilam,ze na czarno do slubu bylam 😁
Alan jaki smieszek 😁 hehe
Gocha nie wiem jaka kiece nie pamietam innych kolorow daj jeszcze raz linka 😜

odpisałam..
My pijemy winiacza, bo dziś "Śledzik" .. u mnie w rodzinnym domu nawet o tym wspominane nie było, tzn. nikt tego nie znał,ale tu u Artura obchodzą, więc pijemy wino,ale śledzi nie mamy 😜 a ponoc się je.

ja nie znoszę w oleju.. w śmietanie czy occie ok,ale w oleju bleeee....
chyba mi dżumii po dwóch lampkach wina 🤪 🤪 jak wódę wypiję to mi tak nie dżumi, może gorszy dzień 😜

w ogóle kiedyś uwielbiałam łososia,a teraz na sam zapach mi się cofa... bo raz nad morzem się strułam łososiem z grilla ... później wymiotowałam z 5razy :/

ahh bylam na solarium i piegi mi wyszly pierwszy raz w zyciu -na nosku hehehe juz chyba styknie bede chodzic zadziej bo juz sie opalilam jak chcialam.
Monia jak sie czujecie dzieciaki .....czosnek czosnek 😁 kurde korci mnie zupka czosnkowa..nie jadlam a wyglada apetico......
Goska spoko juz wiem ,ktora kieca, brazowa tez ladna taka oficjalna 🙂

a ja bylam dzis w hobby crafcie i kupilam wstazeczke i ozdoby fiolet jasny i ciemny i tak zrobie opaske sama z tej wstazeczki i buciki kupie cale biale bez bajerow i dam tam te same ozdoby co na opaske i jakis na kiece zrobie pozniej pomysle 🙂 tak siobie wymyslilam to 🙂))))

hej Dziewczyny,
i nie wiem czy to ja więcej zaczęłam u Was pisać...czy to Wy mniej piszecie odkąd jestem,bo coraz mniej do nadrabiania 🤪 🤪 🤪
tak w ogóle to gdzie się Monia podziewa? Ostatnio jakoś nawet na gg nie pisałyśmy.

• Mamusie
hej babole :*
a ja teraz ostatnio zaczelam mniej zagladac ,bo jakos tak czasu mi braklo
Ale juz Was nadrobilam 🙂
bylam wczoraj u fryzjera odrosty zrobic i podcielam duzo koncowki...juz mialam takie dlugie wlosy ,a teraz mam znowu do ramion !
Maja zaczelam na nowo dietowac hehe od wczoraj 😉 ale 3 marca bede oszukiwac ,bo moja Sara ma urodziny...a musialam juz zaczac ,bo to co zrzucilam w uk to teraz na nowo mi przybylo przez te babcine obiadki i ciasta... 😠

• Mamusie
zaraz nadrobie ale chcialam sie pochwalic, stalam w kuchni a chodzi pralka i Vanesska stanela przy mojej nodze trzymala sie mnie ledwo jedna raczka i byla troche daleko od pralki a widac ze chciala jej dotknac i zrobila 2 kroczki trzymajac sie mnie tak ledwo ledwo 😁 aaa i zamiast raczka robic 'papa' to ona mowi' papa' 😁