Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ninatrn buziaczki dla olka:* biedak sie nacierpi 😞

Ja zawsze myślałam żeby najwcześniej lecieć jak maly będzie miał 3miesiace. ale teraz mam ochotę już polecieć do rodziców 😞 jakoś potrzebuje ich wsparcia. A Krzyś dopiero miesiąc będzie miał:/
I szkoda mi ciągnąć takiego malca. Zresztą bym sobie jeszcze w podróży nie poradziła 😞

• Mamusie
Haha Marylcia jaka podjarana 😁 Nusia o ktorej wy na tej plazy byliscie,ze tak malo ludzi?I wypusc mnie w koncu z tej walizki 🤪 🤪 🤪 🤪 A tak w ogole to doberek.Dzis mamy w planach zabrac Jule do Alexandra Palace,na to:
http://www.netmums.com/haringey/local/view/indoor-play/soft-play/mini-mayhem-soft-play-at-alexandra-palace-ice-rink

heh Nusia ale boucuje Marylka az podskakuje 😁
my sie lenmy w domu, kupilismy pralke ale dopiero w czwartek ja przywioza....jeszcze nie moge sie odnalezc i odruchowo ide w strone tamtego mieszkania jak wracam z zakupow np. heh ciekawe jak dlugo tak bedzie.....

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Hej Madzia 🙂
Nas wszystkich dopadlo dziadostwo jakies. Goraczka i miesnie bola ze szok

Uuu, to niefajnie :/ To szybkiego powrotu do zdrowia! Ja jestem po przeziebieniu i mam nadzieje, ze mnie nic nie dopadnie. 19-go mam szczepienie na grype, a to jeszcze 2 tygdnie. Byle Oskar niczego z przedszkola nie przyniosl w tym czasie :/

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Madzia kochana:*:*:* Na kiedy masz termin? 😁 😁 My dzis pol dnia w Green Parku wiewiorki ganialysmy 🙂 🙂Ten weekend byl dla mojej cory 🙂 Sylwiu fotki jutro powrzucam,obiecuje.Piotrek od pol godz probuje diabla uspic i slysze,ze kiepsko im idzie 😁

Monia, termin na 4go stycznia. Pod koniec tygodnia zaczynam 3 trymestr. Leci jak nie wiem! Chcialam sie zaszczepic asap, to najwczesniejszy termin byl za 3 tygodnie 😮 Jak tam Szefowa? 😆 x