Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MajaCh napisał(a):
Masakra Nusia...
Michal sie nie przejal zaraz pojdzie po coca cole....... 😁

haha Jacek ma takie same podejscie do sprawy:P

Witam w klubie haha mój M też ma w dupie co się dzieje na tym świecie - twierdzi, że i tak na coś trzeba umrzeć 😮 On ma na wszystko olewkę 🤔

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
mam wyrzuty sumienia przez was 😁

nusia ja kiedyś tez miała, ale leń wygrywał 🙃 Powiem Ci, że ćwiczę póki mogę bo nie wiem jak to będzie jak wrócę do pracy. Nie wiem czy po 8 godzinach prawdopodobnie chodzenia, dźwigania będę wstanie zrobić jeszcze 40 minut ćwiczeń.

• Mamusie
Kurcze ja widziałam ten filmik na YT co Maja dała i tam jest na prawdę dużo prawdy w tym co ten facet gada. Same szczepionki to przecież inny szczep wirusowy nie groźny dla nas a groźny dla tego co możemy złapać, ale z drugiej strony nie tak zupełnie nie groźny dla nas skoro po niektórych szczepionkach człowiek gorączkuje itp.
Dzisiaj sprzedałam hob gazowy do zabudowy. Wystawiłam ogłoszenie na gumtree. Przyjechał pan i okazało się, że polak haha 🙃
Kurcze ja się tego właśnie boję, że jak powrócę do pracy to moje ćwiczenia legną w gruzach bo nawet czasu będzie brak na nie.

• Mamusie
Ja nie wiem,jak wy znajdujecie czas na cwiczenia,bo ja jak rano wstane co caly dzien w biegu jestem i dopiero wieczorem padam,jak cora zasnie.Maja wizyta super,tylko Milan bal sie mojej lobuziary i mamy przez to nie odstepowal 😁 Pizza tez smakowala hihi w koncu to pewniak byl.A to urzadzenie moze i sobie kiedys sprawie,bo az takie drogie nie jest...chociaz szczerze za bardzo nie wierze w takie wynalazki.Ale miloby sie zaskoczyc 🙂