Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
dziwczyny co sie dzieje z moim dzieckiem 🤢 wstała po 11ej i od tej pory nie spala a oczy ledwo jej sie trzymaly otwarte i ja nie mialam sily juz na nia bo bujanie zle, lezenie zle, na rekach zle.. Marcin wstal po 15stej na obiad i wsadzil ja w sypialni do lozeczka i ona w krzykach jakby ja ktos obdzieral po 20 minutach (my niereagowalismy) dopiero zasnela... spi od jakiejs godziny.
nie wiem co z nia jest o paru dni 😞 😞(:

Gosia może to faktycznie ząbki... pisałaś ,że ma dwa pękniecie to może małą bolą,albo swedzą dziąsełka!

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kasiak napisał(a):
wiecie co, wlasnie ogladalam sobie telewizje na dole, Kaya byla ze mna, ale gdzies tam po podlodze sie krecila. nagle zauwazylam, ze tak jakos za cicho i dziecka nie widze.... 😲
szukam.... i na schodach juz na samej gorze ja znalazlam 😁 ale zla bylam sama na siebie, bo bramke zostawilam otwarta, ona nigdy na schody sie nie pchala. dobrze, ze nie spadla 🙃

ale zobacz chwila nie uwagi i jak mała wyczuła moment 😜

Ja kupie tommie tippi kubek bo Gosia pisala,ze uchwyty do butli pasuja, a my mamy wlasnie wszystkie tommie 🙂
No Kasia dobrze,ze nie spadla 😮
Gosia stany niepokoju to pewnie sa.....? przed zabkami boszzzz ja juz sie boje..
Sylwia jak paszcza Milanka??

• Mamusie
Jol jol ja tez sie witam 😁 My dzis na farmie bylysmy,ale mala i tak wszystko przespala 😁 Ale tatus juz zapowiedzial,ze cala rodzinka jedziem znowu haha.Ale porobilam zdjecia swinkom i inym zwierzatkom 😁 Nawet owcy z 4 rogami 😁 Tuska umylas w koncu te okna,czy jeszcze niet? 🤪 Kasia rozmawialam dzis ze znajoma i ona miala britaxa i byla bardzo niezadowolona,bo nie dosc,ze zajmowal duzo miejsca,to jeszcze siedzenie jest lukowate..no nic sami ocenimy w niedziele przed farma 😁 Goska ale z ciebie dupa jest 😘 😘 😘 A Vanesce pewnie zeby ida,sta te jazdy 😁 Lece dalej,jutro bedzie mnie wiecej...chyba:P

• Mamusie
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
dalam Vanessce pic herbatki z tego oryginalnego smoka z niekapka ale ta jest z duza dziurka i sie krztusila 🤢 debile taka wielka dziurke zrobic 🤢

tez kupilam walsnie taki kubek z tymi uchwytami jeszcze i niby od 3 miesiecy ,ale za duze te dziury robia 🤢 i kupilam z aventa z tymi uchwytami z normalnym smoczkiem ,ma troszke wieksza dziurke tez ,ale nie az tak!

ach.. nic nie mowcie o kubkach... mam ich ... 5 w sumie i w koncu trafilam na taki, z ktorego mala pije bez problemu i ja tez jestem zadowolona, bo sie nic nie wylewa 😉
kupilam jej nie dawno taki na zasadzie slomki 12-18 mcy - tu zalapala o co chodzi i pije jak nalezy. w tamtych wlasnie, albo lecialo za bardzo jak na poczatkowe 4 mce, albo dziecko musialo mocno pociagnac i przechylic, bo wcale nie lecialo, albo byla taka silikonowa koncowka plaska, jak dziecko ledwo dotknelo, natychmiast lecialo i wylewalo sie wszedzie....
teraz nie musi przechylac butelki, bieze w rece, silikonowa slomka do buzi , i pije 🤪 nic sie nie wylew i slomke mozna jednym ruchem zamknac. tym razem nie kupilam tt , tylko nubi czy cos takiego 😉

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Jol jol ja tez sie witam 😁 My dzis na farmie bylysmy,ale mala i tak wszystko przespala 😁 Ale tatus juz zapowiedzial,ze cala rodzinka jedziem znowu haha.Ale porobilam zdjecia swinkom i inym zwierzatkom 😁 Nawet owcy z 4 rogami 😁 Tuska umylas w koncu te okna,czy jeszcze niet? 🤪 Kasia rozmawialam dzis ze znajoma i ona miala britaxa i byla bardzo niezadowolona,bo nie dosc,ze zajmowal duzo miejsca,to jeszcze siedzenie jest lukowate..no nic sami ocenimy w niedziele przed farma 😁 Goska ale z ciebie dupa jest 😘 😘 😘 A Vanesce pewnie zeby ida,sta te jazdy 😁 Lece dalej,jutro bedzie mnie wiecej...chyba:P

Monika, a gdzie jedziecie te foteliki ogladac?

• Mamusie
na zakupy w Londynie to bym musiala chyba bank obrabowac 😜
co do Vanesskowych zebow to sama nie wiem bo ona ma tam wszystko miekkie, ale nie da zajrzec do buzki tylko to co palec wkladam i przejezdzam po dziaselkach...
zasnela, ale co chwile poplakuje... ciezka noc sie chyba zapowiada. Ja tego niekapka to tylko raczki uzywam i smok nr 2 bo tego niekapka niech se w majty wsadza 😜

• Mamusie
sylvianka3 napisał(a):
Gosia ,ale po co bank obrabować jak Monia nas zaprasza 😜

ZApraszam,ale za zakupy nie place 😁 😁 Gosia daj malej viburcol,powinno pomoc 😁 A ja jestem szczesliwa,bo wlasnie siegalismy rzeczy z gory,bo koszulki do pracy sa mi potrzebne..i byla tam moja zimowa kurtka,ktora o dziwo pasuje haha 😁 😁 A jeszcze 2 miesiace temu jak ja tam odkladalam to sie nie zapinala 🤪 🤪 🤪