Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej
tak jak jeszcze wierze, że Krzyś się zmieni i będzie barrdziej samodzielny. Tak w zmiane mojego M już nie wierzę.
Krzyś w ogóle nie chce mówić Mama i woła: AŁA 😉 za to nauczył się mówić: auto 😉
nusia i jak koleżanka? pewnie już po wszystkim 😉
kajkack ja nazwywam Krzysia RADAREM. też zawsze wyczuwa odpowiedni moment do płaczu 😉

Ja jestem już tak wyczerpana że nie mam sił zajmować się małym. Wiem że wszystkie mamy cieżko. Ale ja mam dość chyba już bardziej psychicznie niż fizycznie. codziennie w nocy pobudki na 1,5h. w dzień koszmarnie ciężko go położyć spać. jak zbudzony to nic nie mogę zrobić 😞 mój M dziś zaproponował opiekunkę. chyba zacznę szukać bo inaczej zwariuje z własnym dzieckiem 😞

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No to moja mala zaczyna opowiadac co bylo w przedszkolu, i mowi mi dzis ,ze Pani mowi GO 😁 i wogole to jak ja odebralam byla bardzo zmeczona i w domu tak sie potknela i tak wyrznela ,ze na guza na pol czola...

Marylu Zuzia w srody chodzi na 3h teraz byla 3ci raz ,kontakt z anglikami ma ciagle ale w domu mowimy jednak po Pl ,oczywiscie okreslam jej kolory po pl i ang liczymy tak i tak i zabawki,sztucce itd. Ale to inaczej jak juz sama musi sie w tym odnalezc...

a ja buty zamowione dla Zuzi dostalam takie sniegowce ale sa swietne i cieple i NAPEWNO nie przemokna http://www.ebay.co.uk/itm/GIRLS-WINTER-KIDS-FUR-SNOW-MOON-MUCKER-WATERPROOF-WELLINGTON-WELLIES-BOOTS-SIZE-/261270243157?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&hash=item3cd4eb8755

• Mamusie
Czesc

Wieczorem Krzys zasnal bardzo szybko chyba o 20" to do niego nie podobne, ale za to jak kladlam sie spac to maly radarek juz sie wybudzil;-)

Monia a co za sofe w koncu kupilas?

Maja dzielna Zuzia, pewnie dla dzieci to mniejszy stres niz dla doroslych. Ja juz mysle jak moj bedzie sie czul jak nic nie zrozumie;-(

No to fajnie,ze zareagowala odpowiednio, oby dotrzymala tej obietnicy Monia...a sofa swietna,zazdroszcze szczerze bo marze o czyms wiekszym tylko zeby nie zagracalo polowy salonu,a mam tak usytuowany,ze niestety trudno o corner bo by mi grzejnik caly zastawila..

jol 😉
mnie polamalo dla odmiany...
Maja buty superasne. Mi sie w tym roku udalo Mance znowu w Lidlu kupic kozaczory-sniegowce. a wczoraj przecudne w tkmaxx wyrwalysmy takie elegantsze 😉
prasowanie mnie czeka i mi sie nie kce:P

• Mamusie
Monia super, ze wreszcie ktos sie zainteresowal alergia Julki.
Maja fajne te sniegowce, ale w Anglii brak sniegu 😜 🙃
Nusia mi tez by sie nie chcialo prasowac, strasznie tego nie lubie 😉

Moja Malenka dzis konczy 3 miesiace 🤪 I jest juz z Niej duuuuza dziewczynka 😁

A w ogole pisze do Was i zastanawiam sie co tak zygami cuchnie i sobie przypomnialam, ze corcia zwrocila na mnie, a ja jeszcze bluzki nie zmienilam ☺️

• Mamusie
Chcialam Wam tak ladnie moja Niunie wkleic, ale zachcialo mi sie cos poprawiac i niestety zepsulam wszystko ☺️
Na facebooku jest duzo ladniej to zrobione 🙂 Na obu zdjeciach lezy na tym samym kombinezonie. Jedno robione w dniu wyjscia ze szpitala (moj maz pomylil kombinezon i zabral wiekszy z szafki 🤪 ), drugie dzis 😁

Swietne zdjecie widzialam juz na fB 🙂
Karolcia a te buty wiesz jak jest mrozno i pada to kaloszy jej nie zaloze, a kozaczki przemokna w tym celu cieple sniegowce supernieprzemakalne, a wogole to u nas w zeszlym roku napadalo ,pamietacie mojego balwana MARIANA ? 😁

no i ja zdazylam wrocic a Was ni ma. 🙂 fajnie na playgrupie dzis, robimy tajemne mikolajki bo menagerka sie nie zgodzila wiec prowadzaca bedzie palic glupa jak przyniesiemy prezenty dla dzieci i ktos sie przebierze,przeciez nie wygonia Mikolaja 😁
Suzanna wymeczona,dzis spokojnie jadla i nawet bez biegunki od rana, moze juz lepiej w brzuszku ale jogurt z jagodami rano jadla wiec moze jej zrobil dobrze 😉

piona Nusia ja wlasnie last christmas zapodalam i przeczytalam,ze Ty spiewasz 😁 wyciagnelam dzis ozdoby choinkowe itd tylko duza choink zostala ale to czekam az siostra przyjedzie ze szwagrem to tak mala bedzie inaczej wspominac,ze z ciocia i wujkiem ubierala 🙂

MajaCh napisał(a):
Wracam do ciemnych wlosow wiecie..jednak tyle lat w czarnyc przestawilo mi cos w mozgu w kazdych innych nie czuje sie soba..

a ja ci powiem, ze ogladalam ostatnio jakies zdjecie twoje na fb i nie pasowal mi rudy do ciebie. nie chcialam nic mowic by nie urazic 😜

Nusia dla mnie to meczarnia te inne odcienie .......teraz tylko odrosty bede malowac i juz..
A ja za gapem nie przepadam. W H&M u nas sa ladne promocje na dzieciece ciuszki.
Ide zaraz mala wybiegac do parku.

Monia to jak weekend minal? u nas szybko, wczoraj piekny statek odplywal nawet go nagralysmy, Mikolaj juz byl napwet w sensie na miescie taki zeby sobie z nim foteczke zrobic i dostac prezent ale Michal spal po nocce a chce zebysmy razem z Zuzia poszli,nie wiecznie tylko ona i ja..