Skocz do zawartości

Mała Miss..program tv | Forum dla mam

Kasiula_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
samantka napisał(a):
Anulka bo i po co to robić naszym dzieciom, skoro są 1000000 razy piękniejsze od tych sztucznych dziewczynek 🙂 🙂

Dokładnie, nasze dzieci są naturalnie piękne. A te sztuczne dziewczynki, bez tego wszystkiego też są przeważnie ładne, czasem wręcz śliczne (jeżeli to nie jest akurat zasługa skalpela, botoksu czy czegoś tam innego), tylko te głupie mamuśki w ramach konkursu robią z nich małe szkardy.

A ostatnio słyszałam, tylko nie pamiętam czy to w PL czy zagranicą, że jak są solaria, gdzie można opalać się od 18 lat to matki wchodzą z dziećmi mówiąc, że dziecko będzie im tylko towrzyszyć, żeby nie czekalo na nie gdzieś indziej, a za zamkniętymi drzwiami kładą dziecko na łóżko solaryczne - to jest na maksa porąbane 😠

• Mamusie
sweety napisał(a):
niektore dzieci strasznie musza sie meczyc przez chore ambicje rodzicow

Cóż... i tak jest nie tylko z przykładem małych miss, ale w ogóle, kiedy górę bierze w wychowywaniu chora ambicja rodziców, czy niespełnione marzenia. 🤨

• 2 tygodnie później...
  • Mamusie
Program jako tako kojarzę, widziałam może ze dwa odcinki i to dawno, ale podzielam Wasze zdanie - masakra. Znalazłam filmik, który pokazywał, że te zdjęcia są nieźle przerabiane i te dziewczynki nie do końca tak wyglądają (był jako kolejny do obejrzenia w linku, który któras z Was wkleiła), owszem, mają fryzury, stroje, może i delikatny makijaż, ale aż tak strasznie jak po przeróbce nie wyglądają.

Wiadomo, większość małych dziewczynek lubi falbanki, żeby błyszczało, żeby było jak u księżniczki, poprzymierzać buty mamy na obcasie, ale tutaj zabawa jest zdecydowanie zatracona na rzecz stresu, cierpienia (botoks??!!), spełniania ambicji matek (tak jak któraś z Was zauważyła w większości zaniedbanych) itp. itd.... Szkoda tych dziewczynek, bo nie wierzę, że im się to podoba. Nawet jeśli początkowo jest fajnie, to z czasem robi się to na pewno męczące dla nich i nie ma nic wspólnego z frajdą 😞

• 2 tygodnie później...